Ingrediente:
- 1 litru iaurt
- 8 oua
- 4-5 linguri fructoza, chiar mai putin... Eu am pus 5 linguri (rase) pt ca am pus muuulta branza sarata
- minim 4 linguri de branza sarata rasa... Eu am pus muuuult mai mult. Nu ma intrebati cat, am luat punga si am inceput sa pun in castron. Am folosit branza aceea, la punga, deja data pe razatoare, grana padana.
- arome... vanilina am folosit eu
-
- dar in locul stafidelor se pot pune caise uscate, ciocolata, afine uscate (vedeti voi ce mai gasitit) ca sa fie de F1
- de F2 se pot pune prune uscate, smochine uscate
- tarate de ovaz... la fel, putina, nu multa, dar nu as sti sa va spun cat. Am aplicat aceeasi metoda ca la branza, am desfacut punga si am varsat. Oricum, minim 100g, de asta sunt sigura. Dar, cu siguranta, se poate si fara.
E greu tare de facut...
Se toarna iaurtul in castron, apoi se adauga outele.
Se baga mixerul in functiune pana cand obtinem o chestie lichida omogena.
Am adaugat fructoza, branza, vanilina si taratele de ovaz. Mixam bine si gata.
Se poate ramane la acest stadiu si e de F1. Daca vreti si ceva fructe uscate aveti grija ce folositi, pt ca alunecati in AFARA LUI MONTI daca alegeti stafidele, asa cum am facut eu.
La cuptor 200°C, timp pfuuu, nu stiu cat ca eram in mare viteza si nu m-am uitat la ceas. Stiu doar ca intre timp am pregatit cornurile pufoase (le-am intins, umplut, facut si lasat la odihna 10 minute).
Deci nu foarte mult, sa zicem 30 minute, aproximativ... va uitati si voi in cuptor. Poate nu o bronzati asa ca mine, eu am cam uitat de ea.
Delicioasa, superdelicioasa!!!
Nota: eu vazand ca e o chestie lichida si muuulta, mi-a fost frica sa folosesc o tava mai mica, asa ca mi-a iesit o tava mare de placinta subtire. Voi folositi cu incredere o tava mai mica si inalta. Cu siguranta, data viitoare eu asa voi face.
Si acum pozele... nu sunt prea reusite, pt ca le-am facut seara tarziu...

Nu ratati sansa de a o face... e exceptionala!