Forum Culinar: Cheesecake cu gorgonzola - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cheesecake cu gorgonzola

#21 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 April 2012 - 01:12 AM

Vezi postareaany_annette, la 19 April 2012 - 05:24 PM, a spus:

:) Sorina :)
Branza de care zici - fiocchi di latte? Foarte buna mie imi place grozav.


la mine-n sat ii zice cottage cheese

https://www.google.c...2Bo_dsgahhL3fBA

#22 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 April 2012 - 12:57 PM

Vezi postareastella, la 20 April 2012 - 01:12 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 19 April 2012 - 05:24 PM, a spus:

:biggrin: Sorina :)
Branza de care zici - fiocchi di latte? Foarte buna mie imi place grozav.


la mine-n sat ii zice cottage cheese

https://www.google.c...2Bo_dsgahhL3fBA



Da, da, asta e!

#23 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 20 April 2012 - 01:07 PM

Vezi postareaany_annette, la 20 April 2012 - 12:57 PM, a spus:

Vezi postareastella, la 20 April 2012 - 01:12 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 19 April 2012 - 05:24 PM, a spus:

:biggrin: Sorina :)
Branza de care zici - fiocchi di latte? Foarte buna mie imi place grozav.

la mine-n sat ii zice cottage cheese

Da, da, asta e!

Cred ca la noi e branza cu perlute....

#24 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 20 April 2012 - 01:20 PM

Any, nu ma mai primesti in tabara, daca nu pun nuci, pun fistic?? Am o problema cu nucile imi plac doar prajite cu sare sau caramelizate in orice alta forma nu le inghit!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#25 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 April 2012 - 02:42 PM

Vezi postareazerda, la 20 April 2012 - 01:20 PM, a spus:

Any, nu ma mai primesti in tabara, daca nu pun nuci, pun fistic?? Am o problema cu nucile imi plac doar prajite cu sare sau caramelizate in orice alta forma nu le inghit!


Zerda, nu-ti fa probleme, cu fistic tre' sa fie si mai bun :) !

#26 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 20 April 2012 - 03:21 PM

Hai nu va mai certati, ca tot despre aceeasi branza e vorba... asa-i cum ziceti voi. Fiecare are dreptate!

Iar apropos de nuci, eu cred ca voi folosi migdale.
Sorina

#27 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 20 April 2012 - 04:16 PM

Vezi postareastella, la 20 April 2012 - 01:12 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 19 April 2012 - 05:24 PM, a spus:

=)) Sorina :)
Branza de care zici - fiocchi di latte? Foarte buna mie imi place grozav.


la mine-n sat ii zice cottage cheese

https://www.google.c...2Bo_dsgahhL3fBA

Iar în satu' meu, Hüttenkäse sau Körniger Frischkäse, dar o gasesc si sub denumirea de Cottage Cheese. So! :)

Concluzie? Bine ca o gasim si ca ne place! E misto în deserturi!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#28 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 21 April 2012 - 05:41 PM

Am comis-o si eu în doua forme patrate de 9 x 9 cm. Am renuntat la gelatina, am pus smîntîna groasa, si de acum ma rog, ca mîine sa stea tzapana. Daca nu... my bad :(
Le servesc din "inele", si spun ca asa trebuie :(
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#29 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 24 April 2012 - 12:50 PM

Maya, cum au iesit? Ca as incerca si eu cu smantana in loc de gelatina.
Sorina

#30 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 24 April 2012 - 09:00 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 24 April 2012 - 12:50 PM, a spus:

Maya, cum au iesit? Ca as incerca si eu cu smantana in loc de gelatina.

Sorina, au iesit foarte bine, si daca reusesc sa micsorez azi cele cîteva poze pe care le-am facut, o sa-ti arat cum arata.
Nu se "aseaza" perfect ca tarta lui Any, dar totusi rezultatul este acceptabil. Zic eu.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#31 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 24 April 2012 - 09:36 PM

Vezi postareaMaya, la 24 April 2012 - 09:00 PM, a spus:

Vezi postareasorinadaniela, la 24 April 2012 - 12:50 PM, a spus:

Maya, cum au iesit? Ca as incerca si eu cu smantana in loc de gelatina.

Sorina, au iesit foarte bine, si daca reusesc sa micsorez azi cele cîteva poze pe care le-am facut, o sa-ti arat cum arata.
Nu se "aseaza" perfect ca tarta lui Any, dar totusi rezultatul este acceptabil. Zic eu.


Uite le-am micsorat pe toate, sînt cam nasparlite, dar se întelege.

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-5-13352958050169.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-5-1335295817381.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-5-13352958276112.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-5-13352958374216.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-5-13352958511016.jpg


Notite:

- daca vreti sa faceti în forme din astea, nu le alegeti pe cele patrate ca mine! Din rotund iese mai usor =))
- am folosit doua forme de 9 x 9 cm
- nu am pus gelatina
- am folosit smîntîna groasa gen creme fraîche
- nu se aseaza/niveleaza asa frumos ca si cu gelatina ( smîntîna în care vine înmuiata gelatina, fiind subtire, înmoaie maglavaisul, ceea ce duce la o nivelare mai aspectuoasa a cake-ului)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#32 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 April 2012 - 09:57 PM

Maya, chiar si fara gelatina eu zic ca a iesit foarte bine, e-adevarat nu asa teapana dar de ajuns . Prezentare de nota 10 ca de obicei, cum ne-ai obisnuit.
Zi de g ust, a placut?
Sa stii ca eu astept restul ospatului!

#33 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 24 April 2012 - 10:16 PM

Vezi postareaany_annette, la 24 April 2012 - 09:57 PM, a spus:

Maya, chiar si fara gelatina eu zic ca a iesit foarte bine, e-adevarat nu asa teapana dar de ajuns . Prezentare de nota 10 ca de obicei, cum ne-ai obisnuit.
Zi de g ust, a placut?
Sa stii ca eu astept restul ospatului!

Si eu sînt multumita, si mi-a placut. Am oroare de gelatina, iar agar nu aveam în casa, asa ca am riscat. Oricum stiam ca nici nu sînt amatori în afara de mine si o prietena. Sotul ei nu atinge brînzeturi cu mucegai, al meu nu e fan amestecaturi, iar fiica-mea nici ea nu le are cu mucegaiturile.
Any, nu astepta, ca n-am facut party. Bineînteles ca am mîncat si noi cîte ceva, am facut si vreo doua poze, dar nu am avut ospat. Am fost doar de-ai casei plus pretena si sotul ei.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#34 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 April 2012 - 10:21 PM

Vezi postareaMaya, la 24 April 2012 - 10:16 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 24 April 2012 - 09:57 PM, a spus:

Maya, chiar si fara gelatina eu zic ca a iesit foarte bine, e-adevarat nu asa teapana dar de ajuns . Prezentare de nota 10 ca de obicei, cum ne-ai obisnuit.
Zi de g ust, a placut?
Sa stii ca eu astept restul ospatului!

Si eu sînt multumita, si mi-a placut. Am oroare de gelatina, iar agar nu aveam în casa, asa ca am riscat. Oricum stiam ca nici nu sînt amatori în afara de mine si o prietena. Sotul ei nu atinge brînzeturi cu mucegai, al meu nu e fan amestecaturi, iar fiica-mea nici ea nu le are cu mucegaiturile.
Any, nu astepta, ca n-am facut party. Bineînteles ca am mîncat si noi cîte ceva, am facut si vreo doua poze, dar nu am avut ospat. Am fost doar de-ai casei plus pretena si sotul ei.


Zi-i cum vrei, dar eu tot astept poze =)) !

#35 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 27 April 2012 - 04:09 PM

Da, da se vede bineeee de tot. Arata tare pofticios! Multumesc mult!
Sorina

Arata acest topic


  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi