Forum Culinar: ce gandesc motanii - Forum Culinar

Salt la continut

• 11 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ce gandesc motanii

#121 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 28 April 2012 - 10:54 PM

Vezi postareamoftanescu, la 27 April 2012 - 07:06 PM, a spus:

dar sa stii ca sunt gata sa-mi pun pelerina de supercat si sa salvez orice, fara discernamant, precum toti supereroii :rolleyes:

Ma gîndeam io, ca esti coleg cu batman! :rolleyes:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#122 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 29 April 2012 - 08:27 PM

Vezi postareauptown girl, la 22 April 2012 - 07:35 PM, a spus:

moftanescule, pina se intorc ai nostri din sihastrie de la postu' negru si rugaciuni "da-mi, doamne, anii tineretii si kg de atunci !" :)

ai noştri se întoarseră de la mănăstire iluminaţi de adevărul vădit: postările tale sunt răutăcioase, chiar dacă le-ai "decorat" cu zâmbărici. mi-ar fi plăcut să mă duelez cu matale în replici fine, dar glumele proaste îmi pică greu la ficat.

#123 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 29 April 2012 - 08:46 PM

Vezi postareaDexter, la 29 April 2012 - 08:27 PM, a spus:

moftanescule, pina se intorc ai nostri din sihastrie de la postu' negru si rugaciuni "da-mi, doamne, anii tineretii si kg de atunci !" :)

ai noştri se întoarseră de la mănăstire iluminaţi de adevărul vădit: postările tale sunt răutăcioase, chiar dacă le-ai "decorat" cu zâmbărici. mi-ar fi plăcut să mă duelez cu matale în replici fine, dar glumele proaste îmi pică greu la ficat.

promit sa revin miine cu un smoothie de legume ca sa reparam ficatul. friends ? :)

#124 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 433
  • Inregistrat: 09-December 11

Postat 30 April 2012 - 11:40 AM

Vezi postareauptown girl, la 29 April 2012 - 08:46 PM, a spus:

Vezi postareaDexter, la 29 April 2012 - 08:27 PM, a spus:

moftanescule, pina se intorc ai nostri din sihastrie de la postu' negru si rugaciuni "da-mi, doamne, anii tineretii si kg de atunci !" ^_^

promit sa revin miine cu un smoothie de legume ca sa reparam ficatul. friends ? :snorting:

daca vreti, puteti sa gatiti un motan, desi sunt doar blana si os =))
http://www.youtube.c...h?v=yRhq-yO1KN8

#125 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 30 April 2012 - 01:31 PM

Ce-or fi gandit motanii mei de acum ... asa de multi ani?
Ce-or fi gandit vecinii ? =))

http://artaculinara....post__p__130584

Daca ma voi reincarna in felina, merit ca cineva sa ma numeasca: 2 (Doi) :snorting:
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#126 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 30 April 2012 - 03:58 PM

Vezi postareamoftanescu, la 30 April 2012 - 11:40 AM, a spus:

daca vreti, puteti sa gatiti un motan, desi sunt doar blana si os =))

iar te-a lasat stapina singur acasa si maninci ce gasesti ? =))

http://www.youtube.c...h?v=kVo_OLdZMfE

singura reteta pe care o stiu, e de motan marinat si intins in iarba la soare :snorting: ^_^

#127 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 30 April 2012 - 04:10 PM

promisiunea e promisiune, asa ca arunc o bomba de vitamine (1 morcov ras + 1/2 ardei gras galben taiat cubulete + 2 dl suc de portocale + 1/2 lg ghimbir ras si bine blenduite) cui vrea s-o prinda. ^_^

bine, n-are gust sau asemanare cu un Tom Collins :snorting: , dar cum alcooale nu sint permise, m-am abtinut sa pun si gin ... =))

Imagine postata

#128 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 01 May 2012 - 11:58 PM

Cat Talking :pupic:

http://www.youtube.c...h?v=1JynBEX_kg8
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#129 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 02 May 2012 - 06:19 AM

Pe mine ma distreaza cum cauta animalutzele mele intrusul cand pun clipuri din astea! Urechi ciulite, alerte!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#130 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 May 2012 - 01:20 PM

Vezi postareaMaya, la 01 May 2012 - 11:58 PM, a spus:

:occasion14: :drool: :drool:
il stiti sigur, dar interpretarea moftaneasca este urmatoarea: "bai nene, mi-ai spus ca-i ca si noua, full, kilometri putini, ca a fost al unui mosh ce n-a umblat cu ea!... asa era, parol!... ma lasi? escrocule, tu stii cine-s eu in cartier?"
este vorba de o masina si jantele ei, plus doi melteni deghizati in felinoide, priviti imaginile :(
http://www.youtube.c...h?v=_P52ky_G7bQ

#131 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 02 May 2012 - 02:42 PM

Vezi postareamoftanescu, la 02 May 2012 - 01:20 PM, a spus:

dar interpretarea moftaneasca este urmatoarea: "bai nene, mi-ai spus ca-i ca si noua, full, kilometri putini, ca a fost al unui mosh ce n-a umblat cu ea!... asa era, parol!... ma lasi? escrocule, tu stii cine-s eu in cartier?"
este vorba de o masina si jantele ei, plus doi melteni deghizati in felinoide, priviti imaginile :(

:drool: :drool: :( cool

nu pricep o boaba de rusa :occasion14:, inca o traducere, pls. ! :(

http://www.youtube.c...h?v=WCqZcpuBAYk

#132 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 02 May 2012 - 08:12 PM

Vezi postareauptown girl, la 29 April 2012 - 08:46 PM, a spus:

friends ? :thumleft:

friends :D

#133 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 May 2012 - 12:47 PM

astazi este ziua mea si a semenilor din lumea larga...
oare ce cadou asteapta un motan adevarat de ziua lui?
stiu, pasarele :love7:
am deja cativa clienti care mi-au scris, de parca sunt un fel de mos moftanesc :tongue3:
inainte de a incerca sa ma strecor cu sacul diseara prin diverse camine, as vrea sa aud niste sugestii adaptate la timpurile prezente...
apropo, nici macar un motan siluet nu mai incape astazi prin gura de aerisire a unui semineu modern, d'apoi cu ditamai desaga in spinare :love7:

#134 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 05 May 2012 - 01:30 PM

Vezi postareamoftanescu, la 05 May 2012 - 12:47 PM, a spus:

astazi este ziua mea si a semenilor din lumea larga...
oare ce cadou asteapta un motan adevarat de ziua lui?
stiu, pasarele :D
am deja cativa clienti care mi-au scris, de parca sunt un fel de mos moftanesc :lol:
inainte de a incerca sa ma strecor cu sacul diseara prin diverse camine, as vrea sa aud niste sugestii adaptate la timpurile prezente...
apropo, nici macar un motan siluet nu mai incape astazi prin gura de aerisire a unui semineu modern, d'apoi cu ditamai desaga in spinare :o

moftanescule, sa cresti mare ! :occasion14: (in ce vrei tu :71:)

cadou, depinde ce-ti lipseste ... ? :unsure:
multi motani de talia ta cred ca vor iar anii tineretii si mintea de acum. da' e criza, taica, nu-i de unde ! :D

asa ca m-am uitat dupa pasarele la mansarda. nici de astea n-am gasit. :rolleyes:

o dedicatie muzicala poate ? B)

http://www.youtube.c...h?v=Q9675nvyses

#135 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 May 2012 - 04:27 PM

Vezi postareauptown girl, la 05 May 2012 - 01:30 PM, a spus:

moftanescule, sa cresti mare ! :occasion14: (in ce vrei tu :71:)

cadou, depinde ce-ti lipseste ... ? :lol:
multi motani de talia ta cred ca vor iar anii tineretii si mintea de acum. da' e criza, taica, nu-i de unde ! :D

asa ca m-am uitat dupa pasarele la mansarda. nici de astea n-am gasit. :rolleyes:

hey, aproape ca ai ghicit :unsure:
motanii vor alt cadou de ziua barbatului!
am prelucrat cu stata opiniile trimise de mitzi de pretutindeni si edificator mi s-a parut raspunsul lui miau, un motan relativ independent si realizat...
citez: 'moftanescule, o iubesc de mor! Am cunoscut-o la o prezentare de produse si tehnici de contraceptie pisiceasca, asa era de convingatoare! Apoi am inceput sa ne intalnim ca sa-mi explice detaliile... Si ne-am luat, dar nu reusesc sa o aduc pe calea cea dreapta, contraceptie peste tot! De ziua mea? As vrea doar sa-mi spuna: Te iubesc! Altfel nu este zi sa ma intrebe: ma iubesti?...esti sigur de asta?... de ce faci atunci asa?... lista este foarte lunga... Dupa ce o conving, asa-i ca o sa fiu din nou in centrul atentiei inimii ei?'
ce i-am raspuns motanului ce se vroia barbat? are vreo importanta? :D

#136 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 05 May 2012 - 06:06 PM

Vezi postareamoftanescu, la 05 May 2012 - 04:27 PM, a spus:

hey, aproape ca ai ghicit :occasion14:
motanii vor alt cadou de ziua barbatului!
am prelucrat cu stata opiniile trimise de mitzi de pretutindeni si edificator mi s-a parut raspunsul lui miau, un motan relativ independent si realizat...
citez: 'moftanescule, o iubesc de mor! Am cunoscut-o la o prezentare de produse si tehnici de contraceptie pisiceasca, asa era de convingatoare! Apoi am inceput sa ne intalnim ca sa-mi explice detaliile... Si ne-am luat, dar nu reusesc sa o aduc pe calea cea dreapta, contraceptie peste tot! De ziua mea? As vrea doar sa-mi spuna: Te iubesc! Altfel nu este zi sa ma intrebe: ma iubesti?...esti sigur de asta?... de ce faci atunci asa?... lista este foarte lunga... Dupa ce o conving, asa-i ca o sa fiu din nou in centrul atentiei inimii ei?'
ce i-am raspuns motanului ce se vroia barbat? are vreo importanta? :lol:

imi permiti ? :71:

din cite inteleg miau e relativ dependent de dragostea ei si nerealizat d.p.d.v. afectiv. chiar daca o convinge sa-i spuna de 1000x/zi ca-l iubeste, cu ce il incalzeste ? :rolleyes:
imagineaza-ti cum ar fi: el urmareste cu sufletul si paharul de whiskey la gura, o lovitura de la 11 m in cupa mondiala de fotbal, iar pisicuta vine si se propteste in fatza tv-ului, ca sa-i spuna cit de mult il iubeste. pierde faza golului si reluarea ... :D
nu-l apuca toti bizdicii ? :unsure:

#137 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 08 May 2012 - 09:12 PM

ei, sa se mai dea motanii mari viteji ! :71:

(ce viteza a prins asta ! :) )

http://www.youtube.c...h?v=obQIdffSQUk

#138 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 09 May 2012 - 09:33 AM

Vezi postareauptown girl, la 05 May 2012 - 06:06 PM, a spus:

imagineaza-ti cum ar fi: el urmareste cu sufletul si paharul de whiskey la gura, o lovitura de la 11 m in cupa mondiala de fotbal, iar pisicuta vine si se propteste in fatza tv-ului, ca sa-i spuna cit de mult il iubeste. pierde faza golului si reluarea ... :-*
nu-l apuca toti bizdicii ? :tongue3:

=))
prea bine scris!
"nu-l apuca toti bizdicii ?" aici e putin spus! nici nu aude cand miau isi rosteste languroasa iubirea, pt ca miaona din toti rarunchii, acoperind-o: la o parte, tocmai acum te-ai trezit sa treci prin fata tv ? pfooooa :headbang: , ce ratare! prost mai esti!

imi aduc aminte ca mai acum vreo 10 ani primisem o scrisoare de la Dorin, arhitect in Canada, care isi dorea mult o relatie, dar nu reusea sa o inchege, devenise un burlac intre doua varste destul de ursuz, care de fapt cauta o partenera doar la nivel afirmativ, altfel cauta singuratea in fapt, gasindu-i un cusur fiecareia, scrisoare in care imi cerea sfatul: eu aveam de lucru si eram destul de stresat, trebuia sa lucrez la un proiect important, aveam deadline-uri. Ea facea ce facea si se aseza in bratele mele cersind iubire si incercand sa ma faca sa imi doresc si eu sex. Pe mine nu facea decat sa ma streseze, tocmai in perioada asta isi gasise sa facem sex?! ea nu-si da seama ca am treaba importanta si sunt stresat?

Motanul Udrica in schimb imi scria acum doua saptamani: sunt de acord ca nu i-am spus de la inceput ca imi caut o inlocuitoare de mama, poate nici eu nu realizam. Totusi la mama, nu eram nevoit sa fac nimic, doar sa chibitez de pe margine era suficient si ea se executa facand imediat 10 flick-flacuri! Niciodata mama nu imi cerea nimic. Nici ajutorul, ea era stalpul casei, asa cum trebuie sa fie mamicile. Veneam de la serviciu sau dela intalnirile cu motanii sau pisicutele si toate erau la locul lor, precum si 3-4 feluri calde pisicesti din care sa aleg, ea robotea vesnic. Desigur o dojeneam ca a facut asta si nu altceva, pentru ca de fapt nici nu prea imi era foame, mancasem niste covrigi care imi iesisera in cale si niste croissanturi si nu prea imi era foame. Acum, EA nici nu vin bine de la jobul meu pisicesc si desi am dus si luat copii de la cresa/scoala, ca imi si da ordine: strange farfuria si frimiturile dupa ce mananci. De ce nu iti clatesti farfuria sa o pui la spalat? ti-am spus dimineata ca nu mai avem lapte la copii de ce nu ai dat prin piata? Sa-mi pregatgesti suporturile de rufe si sa imi aduci ce ai de spalat, ca eu am de facut temele cu Mitzul cel mare si sa ma joc un pic cu mitzi cel mic. Numai sarcini si reprosuri. O vorba buna nua re pentru mine! Bineinteles ca nu fac nici eu nimic! cum adica sa strang farfuriile sau sa am treab cu rufele? pai ce sunt femeie? sunt menajera? sunt sluga ei? Se tot plange ca e moarta de oboseala si nu le mai cuprinde pe toate, Mitza cel mic plange ca ea vrea sa gateasca nu stiu ce dovlecei la care nici nu pot sa ma uit, mai face si miros sub acoperis! Cum vine asta? sa lase tot sa se ocupa de copii, apoi dupa ce se vor culca ei sa faca ce vrea. Eu nu o pun oricum sa faca nimic, eu nu vreau nimic si ii spun asta, ma multumesc cu osutele raspandite pe la job, oricum nu face decat ce-i place ei si eu nu mananc ... cine stie ce mai pune pe acolo ... . Daca vrea sa faca ceva sa faca, daca nu, nu, dar sa nu mi se planga. O mama sta duap ce se culca copiii si face tot ce trebuie, asa sunt mamicile. Voi stiti de ce se plange la mine si imi da numai ordine?
Lui Udrica nu i-am raspuns inca, am avut concediu pana maine, poate ma ajutati voi.

smoothie vad ca nu l.a luat nimeni, asa ca il insfac eu!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#139 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 May 2012 - 10:14 AM

Vezi postareauptown girl, la 08 May 2012 - 09:12 PM, a spus:

ei, sa se mai dea motanii mari viteji ! :-*

(ce viteza a prins asta ! :headbang: )

motani si motani...
dar nici un inconstient ca asta! :tongue3:
http://www.youtube.c...h?v=57VbE0J9niw
asta-i gunoiul meu bah! =))

#140 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 09 May 2012 - 10:44 AM

Vezi postareamoftanescu, la 09 May 2012 - 10:14 AM, a spus:

Vezi postareauptown girl, la 08 May 2012 - 09:12 PM, a spus:

ei, sa se mai dea motanii mari viteji ! =))

(ce viteza a prins asta ! :tongue3: )

motani si motani...
dar nici un inconstient ca asta! :)

asta-i gunoiul meu bah! :)

asta sigur era pisica, nu motan ! :-*

"te astept de-o saptaluna sa faci curatenie prin zona :headbang: ... acu' se vine la ridicat gunoiul, ursane ?!" :)

Arata acest topic

• 11 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul