Forum Culinar: ce gandesc motanii - Forum Culinar

Salt la continut

• 11 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ce gandesc motanii

#161 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 10 May 2012 - 09:40 PM

Vezi postareamoftanescu, la 10 May 2012 - 07:07 PM, a spus:

sa mai spuna cineva ca motanii nu sunt gospodari :floare:

hai ca ai muncit destul, nu ti-e foame ?! :tongue3:

http://www.youtube.c...h?v=pRpvdcjkT3k

http://www.youtube.c...h?v=_EgZlgTsbXc

#162 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 17 May 2012 - 02:22 PM

azi s-a prezentat la interviul de ocuparea postului de gradinar un mitz negru de prin vecini :(

Imagine postata

si ce credeti ca s-a pus imediat pe treaba ? ei, ash ! :)
l-a luat cu soamne cind i-am cerut o proba practica de tuns gazonul :)

Imagine postata

#163 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 433
  • Inregistrat: 09-December 11

Postat 18 May 2012 - 12:52 PM

hmm, am cam neglijat acest topic, cred ca m-am molipsit de la trendul general, in definitiv pe cine intereseaza ce gandesc motanii, nici macar pe impricinati...
Totusi, spre surpriza mea totala, am inceput sa primesc apeluri de la pisicute intrigate ca motanii au si ratiune, nu doar simtire :pupic:
Am sa incep cu doua spete simple, dar greu de solutionat de catre un motan fara experienta in gandirea extrem de aplicata a tovaraselor noastre care ne suporta cu atata abnegatie...
Folosesc din nou pseudonime, orice asemanare cu realitatea este o pura coincidenta!
Deci, foarte briefly, Deea imi spune: 'mof, sunt o pisica realizata, frumoasa, puternica si indraznesc sa spun, inteligenta. Partenerul meu este mai aerian, inca este in faza de cautari, a terminat filosofia si profeseaza momentan paznic la un muzeu. Il iubesc nespus, este atat de prostut, nu stiu ce s-ar face fara mine. Am o dilema! El crede si acum ca aduce mai multi bani in casa decat mine, este convins ca nu am putea duce toate cheltuielile cu vila si masinile fara bonurile lui de masa! Eu l-am convins ca asa este si ca lucrez pentru minimul pe economie, il fentez la preturi, habar n-are, crede ca un kg de muschi de vita din pampas este cinci lei si o vacanta de o saptamana all inclusive aiurea maxim o suta de euro... Ce ma fac, a aplicat pentru un post de casier la un supermarket, cum o sa-i mai spun ca o sticla de sampanie premium este opt lei si o paine cinci bani? Viata noastra austera, dar fericita, se va pierde in neant si mi-e teama sa nu intre intr-un soc orgoliofilactic, sa-si faca bagajul si sa mearga la scumpa mea soacra! Te rog ajuta-ma, platesc bine'

#164 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 May 2012 - 01:17 PM

A doua solicitare vine de la Mira, care spune:' domnule Moftanescu, ma scuzati ca apelez la dvs., din cate am observat sunteti un mos de treaba, imi amintiti de bunicul meu si nu prea le aveti cu gatitul, ce coincidenta ( :pupic: ) De ce va scriu? Pentru ca n-o sa va dati la mine si vreau sa-mi deslusiti ce-i in mintea aia a lui inexistenta! Suntem amandoi studenti, traim impreuna de trei ani, eu stiu sa gatesc, fac omlete, cartofi pai, paste, raionul de semipreparate congelate nu are secrete pentru mine! Tot timpul ma compara cu maica-sa, vroiam sa folosesc alt termen, dar m-am abtinut... Problema este ca peste cateva zile creatura vine in vizita sa-si vada odorul, iar eu trebuie sa pregatesc ceva festiv, nu merge sa o duc la restaurant si sa o uit acolo. Vrea sa vada ce-i ofer eu puisorului ei zilnic, dar nu in dormitor... Nu stie de catering, dar n-o pot pacali, te rog sa ma ajuti cu ceva simplut dar gustos, trebuie sa reeditez atmosfera dintr-o bucatarie traditionala, zilnic imi povesteste dragul de el cum erau asteptati el si cu tacsu' acasa cu doua sufertase pline de la bucataria de bloc, habar n-am ce-i aia!'
cam atat pe moment, nu stiu ce sa le raspund, poate ma ajutati :pupic:

#165 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 18 May 2012 - 01:54 PM

Vezi postareamoftanescu, la 18 May 2012 - 12:52 PM, a spus:

hmm, am cam neglijat acest topic, cred ca m-am molipsit de la trendul general, in definitiv pe cine intereseaza ce gandesc motanii, nici macar pe impricinati...
Totusi, spre surpriza mea totala, am inceput sa primesc apeluri de la pisicute intrigate ca motanii au si ratiune, nu doar simtire :pupic:
Am sa incep cu doua spete simple, dar greu de solutionat de catre un motan fara experienta in gandirea extrem de aplicata a tovaraselor noastre care ne suporta cu atata abnegatie...
Folosesc din nou pseudonime, orice asemanare cu realitatea este o pura coincidenta!
Deci, foarte briefly, Deea imi spune: 'mof, sunt o pisica realizata, frumoasa, puternica si indraznesc sa spun, inteligenta. Partenerul meu este mai aerian, inca este in faza de cautari, a terminat filosofia si profeseaza momentan paznic la un muzeu. Il iubesc nespus, este atat de prostut, nu stiu ce s-ar face fara mine. Am o dilema! El crede si acum ca aduce mai multi bani in casa decat mine, este convins ca nu am putea duce toate cheltuielile cu vila si masinile fara bonurile lui de masa! Eu l-am convins ca asa este si ca lucrez pentru minimul pe economie, il fentez la preturi, habar n-are, crede ca un kg de muschi de vita din pampas este cinci lei si o vacanta de o saptamana all inclusive aiurea maxim o suta de euro... Ce ma fac, a aplicat pentru un post de casier la un supermarket, cum o sa-i mai spun ca o sticla de sampanie premium este opt lei si o paine cinci bani? Viata noastra austera, dar fericita, se va pierde in neant si mi-e teama sa nu intre intr-un soc orgoliofilactic, sa-si faca bagajul si sa mearga la scumpa mea soacra! Te rog ajuta-ma, platesc bine'

floare la ureche ! :-*
Deea sa comploteze cu soacra-sa sa nu-si mai primeasca odorul inapoi acasa ! :pupic:

#166 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 18 May 2012 - 02:01 PM

Vezi postareamoftanescu, la 18 May 2012 - 01:17 PM, a spus:

A doua solicitare vine de la Mira, care spune:' domnule Moftanescu, ma scuzati ca apelez la dvs., din cate am observat sunteti un mos de treaba, imi amintiti de bunicul meu si nu prea le aveti cu gatitul, ce coincidenta ( :( ) De ce va scriu? Pentru ca n-o sa va dati la mine si vreau sa-mi deslusiti ce-i in mintea aia a lui inexistenta! Suntem amandoi studenti, traim impreuna de trei ani, eu stiu sa gatesc, fac omlete, cartofi pai, paste, raionul de semipreparate congelate nu are secrete pentru mine! Tot timpul ma compara cu maica-sa, vroiam sa folosesc alt termen, dar m-am abtinut... Problema este ca peste cateva zile creatura vine in vizita sa-si vada odorul, iar eu trebuie sa pregatesc ceva festiv, nu merge sa o duc la restaurant si sa o uit acolo. Vrea sa vada ce-i ofer eu puisorului ei zilnic, dar nu in dormitor... Nu stie de catering, dar n-o pot pacali, te rog sa ma ajuti cu ceva simplut dar gustos, trebuie sa reeditez atmosfera dintr-o bucatarie traditionala, zilnic imi povesteste dragul de el cum erau asteptati el si cu tacsu' acasa cu doua sufertase pline de la bucataria de bloc, habar n-am ce-i aia!'
cam atat pe moment, nu stiu ce sa le raspund, poate ma ajutati :pupic:

si mai simplu ! :-*
ii dai Mirei link-ul arteiculinare si restul cauta ea, selecteaza retete si invata sa prepare cum se da pe spate o soacra. :pupic:

#167 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 20 May 2012 - 07:36 PM

Vezi postareamoftanescu, la 18 May 2012 - 12:52 PM, a spus:

[...] 'Te rog ajuta-ma, platesc bine'

:drool: moftanescule, treci la raport !

daca madame Deea te-a platit in natura, sa-ti fie de bine ! B)
daca plata a fost cash, sari incoace cu 50% din profit ca nu fac munca voluntara ! B)

#168 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 May 2012 - 01:16 PM

Vezi postareauptown girl, la 20 May 2012 - 07:36 PM, a spus:

:occasion15: moftanescule, treci la raport !
daca madame Deea te-a platit in natura, sa-ti fie de bine ! :)
daca plata a fost cash, sari incoace cu 50% din profit ca nu fac munca voluntara ! :(

zent! :(
Uite ce minuni poate face conlucrarea dintre o albinutza si un moftan :(
Am luat legatura cu doamna Deea, sa stii ca sta foarte bine in ambalaj... I-am spus sa-ti urmeze sugestia, adica sa comploteze cu soacra in detrimentul odorului necopt, am crezut ca n-o sa mearga de nici o culoare. Sa stii ca da! S-au intalnit doua firi conflictuale in esenta, dar pragmatice. Deea i-a pus problema transant: tanti, ti-l vrei inapoi? Sa-i faci iara patul, sa-i speli, calci, gatesti si sa-i dai si bani de buzunar, ca doar stii cat castiga rambo de la muzeu... Plus sa-i cauti alta care sa-l accepte asa cum e :( S-au pus rapid de acord, mama impricinatului a fost fiica de general si sotie de alt general, doamna din lumea buna cu preocupari artistice si unghiute lungi dar impecabile toata viata... Asa ca l-au convins pe bietul baiat sa se sacrifice in continuare pe altarul artei si sa pazeasca exponatele pe bani putini, ca si tati a fost militar mama! Ajunge un bancher in familie, aka Deea, de ce sa fie doi, plus ca stii ce raspundere ai ca si casier?! Cam asa a decurs discutia tripartita, bravul subiect a primit ca si consolare o uniforma personalizata si un spray cu piper, la minister este austeritate dintotdeauna...
Am fost cadorisit cu un sarut pe obraz si un multumesc din gene, daca vrei le impartim :blink:

#169 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 22 May 2012 - 07:34 AM

Vezi postareamoftanescu, la 21 May 2012 - 01:16 PM, a spus:

Am fost cadorisit cu un sarut pe obraz si un multumesc din gene, daca vrei le impartim :floare:

pe obraji m-a pupat un ilustru bucatar inaintea erei tale si de-atunci nu m-am mai spalat pe fatza. :drool: doar pe dinti :pupic:
asa ca ma multumesc cu clipocitul tau din gene. ia sa-ti vad privirea languroasa ! :-*

#170 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 11 July 2012 - 09:03 AM

Vezi postareaDaniella, la 20 April 2012 - 02:57 PM, a spus:

Vezi postareamoftanescu, la 20 April 2012 - 02:24 PM, a spus:

sunt motan batran, stiu ce ar trebui sa facem, determinarea ne lipseste :(
sa stii ca se pot schimba, am vazut eu un film :(

care ar fi ingredientele necesare?!
cred ca numai un soc de sa li se raschire blana pe schinare! :(
pai propun sa facem o regie ceva ...tot cu personaje imaginare ... :71:

spun eu, ca am vazut filmul. :cheers:
la un brunch ingredientele au fost: 2 oua sanatoase (cum era si de asteptat ! =))), 1 ardei, rosii, mozzarella rasa, 2 esalote, 2 catei de usturoi, citeva felii sunca de Parma si busuioc furat din sin, mai-maaaaaai ! :(
n-au fost necesare electrosocurile, ci doar un impuls generat de o foame de lup chinuit de febra creatiei :( , iar moftanescu s-a schimbat brusc-instantaneu-si-dintr-o-data intr-un chef, gatind la foc de mitraliera. chiar se stie, nu se lauda ! :lol:

#171 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 11 July 2012 - 01:06 PM

Am gasit un candidat mustacios pentru postul de paznic al gradinii.

Fisier atasat  pisica-vs-soarece.jpg (248.86K)
Number of downloads: 0

Pe aceasta delicata domnisoara care s-a amorezat de bravul pisoi.

Fisier atasat  pisici.jpg (88.45K)

Si pe acest blanos care l-a gasit pe soricelul ce indeplineste trei dorinte, care or fi alea....

Fisier atasat  309392177_60b5f70147.jpg (129.64K)
GEORGIA

#172 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 17 July 2012 - 07:34 AM

Pentru ca meriti : dupa 3 zile supozitor, apoi lapte de magneziu, la ziua 4 clisma.
Pai ce faci, motane baby , te moftangesti sau esti constipat? Ai deschis acelasi jurnal pe multiple cai, erai cu logoreea la nivel avansat, hyper...luceafaraule care esti tu, de numa' Dana poa' sa te-ajunga. Da' ok, balmajesti far' de-ntelesuri, Dana nici nu mai stie ce-i ala Weber si-i ocupata sa-ti puna tie muzici, balet...draci laci. Ok, gigicule...can' te saturi sa o trimiti la gratare ca trece dracu' vara si n-o postat o marinata macar...pai?!

Tu Dano,ca sigur citesti aici, ca te trage moftu', te-ai inhaitat cu asta si n-ai mai pus mana nici pe webarica ala micu'. Sa fie intr-un ceas bun balmajeala muzicala..dar eu am o intrebare..cum il tii pe webarica ala mic si gri ca in poza de curat ca al meu s-o innegrit..de chelea dracu' ce ii.
The more I see, the less I know.

#173 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 17 July 2012 - 07:59 AM

Vezi postareafloricica, la 17 July 2012 - 07:34 AM, a spus:

Pentru ca meriti : dupa 3 zile supozitor, apoi lapte de magneziu, la ziua 4 clisma.
Pai ce faci, motane baby , te moftangesti sau esti constipat? Ai deschis acelasi jurnal pe multiple cai, erai cu logoreea la nivel avansat, hyper...luceafaraule care esti tu, de numa' Dana poa' sa te-ajunga. Da' ok, balmajesti far' de-ntelesuri, Dana nici nu mai stie ce-i ala Weber si-i ocupata sa-ti puna tie muzici, balet...draci laci. Ok, gigicule...can' te saturi sa o trimiti la gratare ca trece dracu' vara si n-o postat o marinata macar...pai?!

Tu Dano,ca sigur citesti aici, ca te trage moftu', te-ai inhaitat cu asta si n-ai mai pus mana nici pe webarica ala micu'. Sa fie intr-un ceas bun balmajeala muzicala..dar eu am o intrebare..cum il tii pe webarica ala mic si gri ca in poza de curat ca al meu s-o innegrit..de chelea dracu' ce ii.

da, mamico, promit sa ma cumintesc ! :(
daca esti alergica la motani, ce vinturi te-au adus pe aici ? :(
secretele mele legate de curatenia lui weber o sa ti le dezvalui, numai sa-ti treaca nervii pe moftanescu si apoi mai stam de-o ciorba... :(

#174 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 17 July 2012 - 08:59 AM

Asta s-o bagat, moftangescu...se baga in toate...o mai avut o tentativa constipata pe alt forum. Mai era unu' Bufnila care la fel, invada orice gaurica pe net, cosmonautice,chestii...o ajuns departe, zau.
Da' tu de ce-i tii partea la ineptii si de ce ascunzi secretul curatarii gratarului? Stii ca deja te suspectez ca l-ai pozat de nou si n-ai cum sa faci capacul pe interior ca-n "prima zi" ? Ha...
The more I see, the less I know.

#175 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 17 July 2012 - 03:04 PM

Oăi, da' iarî or triacut purişii kisîceşti pi ficatu' cuiva? Meowww :tongue3:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#176 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 17 July 2012 - 05:44 PM

Vezi postareafloricica, la 17 July 2012 - 08:59 AM, a spus:

Asta s-o bagat, moftangescu...se baga in toate...o mai avut o tentativa constipata pe alt forum. Mai era unu' Bufnila care la fel, invada orice gaurica pe net, cosmonautice,chestii...o ajuns departe, zau.
Da' tu de ce-i tii partea la ineptii si de ce ascunzi secretul curatarii gratarului? Stii ca deja te suspectez ca l-ai pozat de nou si n-ai cum sa faci capacul pe interior ca-n "prima zi" ? Ha...

floricico mama, cind ai o durere in git, gargara se face cu un ceai de musetel si un pic de bicarbonat, nu cu o naveta de bere ! :lol:
sa-ti spun drept, m-am incurcat printre atitea puncte-puncte si n-am inteles mare lucru din gilgiiala ta cu bagatu' in toate. de fapt, ce vrei sa ne aduci in atentie ? ca ai fost sedusa si abandonata pe un alt forum ?! =))
esti libera sa ma suspectezi si ca am photoshopat gratarul, daca n-ai auzit de perie si sapun pina la virsta asta, marele secret al igienei !!! =))

altfel esti bine, sanatoasa ? :tongue3:

#177 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 July 2012 - 10:24 PM

acesta poate fi un topic surprinzator, vad ca se anima cand ti-e lumea mai draga...
cateodata motanii mai si gandesc, asa ca eu o sa tac :)
albinutzo, merci :hug:

#178 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 21 July 2012 - 10:16 PM

Vezi postareamoftanescu, la 18 July 2012 - 10:24 PM, a spus:

acesta poate fi un topic surprinzator, vad ca se anima cand ti-e lumea mai draga...
cateodata motanii mai si gandesc, asa ca eu o sa tac :P
albinutzo, merci :)

pt. putin :)

mai bine ai spune poezii :P

#179 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 24 August 2012 - 08:12 AM

Vezi postareamoftanescu, la 23 April 2012 - 12:17 PM, a spus:

'mneata :)
Nicholas, prietenul meu de peste ocean care-i cercetator la NASA? Bine, o sa-ti spun. Am fost colegi de banca o saptamana la scoala de danturi si bune maniere motanesti, pana ce ne-am luat amandoi diploma cu magna cum laudae... El si-a urmat vocatia si a devenit motan de stiinta. Eu inca mai caut ;) Asa deci, este implinit profesional, daca nu se oprea programul navetelor spatiale ajungea deja pe statia spatiala internationala. Acum ii ajuta pe colegii lui, este pilot de incercare pe noile rachete ce vor duce primul echipaj din nou pe Luna si apoi pe Marte. Suporta niste acceleratii de peste 20 g, nu ameteste niciodata si cade mereu in picioare. Tot acest program ambitios este periclitat de forma fizica motaneasca oarecum deplorabila in care se afla. De ce? Sigur ca prin natura profesiei este un sedentar, dar are deja 9 kg si este de rasa comuna! Mi-a spus ca de vina este sigur alimentatia. Consuma zilnic cele mai bune portii pregatite cu migala si pricepere de maestri ai gastronomiei feline. Pana ce a citit ce scrie pe plic! Continut: carne si proteine de origine animala minim 4 la suta, cereale, extracte de proteine vegetale, minerale, aditivi, inclusiv cenusa :) La banii pe care-i plateste pe un pliculet se astepta sa fie carne macra! Si o mai si ard autoproclamatii maestri, dat fiind continutul in gudroane. Bine ca s-a lasat de fumat!
Asa ca s-a hotarat sa devina bucatar, ca asa nu se mai poate. Eu ii dau dreptate si-l incurajez cu exemplul meu personal :blush:

bzzneata :)

alooo, moftanescule, esti pe receptie ? am nevoie urgenta de serviciile lui Nicholas pt. 4 kile lighioane de mare. ia sa-l vad de ce e in stare, diplomatul ! :)

#180 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 October 2012 - 11:01 PM

de cele mai multe ori motanii nu gandesc, actioneaza instinctiv...
daca aveti dovezi ca se intampla altfel in visul de zi cu zi, va rog sa la puneti la dispozitia celor interesati :thumleft:

Arata acest topic

• 11 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi