Dexter, la 20 April 2012 - 07:20 PM, a spus:
mă scuzaţi că vă întrerup discuţia despre exaltările motăneşti dar am primit un apel disperat de la doamna codruţa pădureanu, de profesie dirijoare la orchestra radio fm 95,2, care se descrie ca personă autodidactă, cu partea auto aprofundată la audi, cu o cultură vastă tridimensională şi preafericită posesoare de mîrtan delicios, care cu toate că-i prezentabil, cu musteţi de pot băga in boală şi pe maica tereza, afectuos, dresat impecabil de face pînă şi pipi cu capacu lăsat, din păcate, are un cusur major. e ahtiat după manele, pe care doamna codruţa le respinge ca manifestare artisitică, cu toată fiinţa lăuntrică de care e capabilă.
dilema ei e dacă să se inscrie la cursuri de dansuri mai puţin populare ca tuşă-sa, care a urmat un curs la academia de dans şi maniere elegante a lui Vals şi ChaCha van Dango şi acum este nu numai dansatoare cu certificat şi aviz sanitar dar şi melomană de manele sau să-i dea ultimatum mîrtanului: ea sau guţă, că de amîndoi nu mai e loc.
eu fiind doar dexter şi nepricepîndu-mă la chestii motăneşti cu substrat muzical, habar nu am ce sfat să-i dau aşa că please help un suflet nevinovat care nu mai rezistă să asculte pe susanu pe repeat
Dexter, doamnei Codruta recomanda-i cu caldura sa se inscrie la cursurile online de zi si serale de la casa de
scluptura din satul Flaminzi. acolo coordonatorul cursurilor, ciobanul mr. Boombastic cu fluierasu' de plastic, o va supune unor programe hard_istice de purificare a memoriei de lunga si de scurta durata. de asemeni i se vor servi in grup ceaiuri dansante cu frunza verde de rostopasca-pe-mirtzan-il-doare'n-basca si spalari pe creier cu solutii diluate de nu-ma-uita-hip-hop-ş-aşa. desigur fara zahar, ca nu-i program de
porcificare !
http://www.youtube.c...h?v=QtUsdM2pjac
astfel urmind programul cu strictete si preocupata fiind de a da zilnic raportul de purificare, citi cm de circumvolutii i-au mai scazut de la o zi la alta si daca a facut sau nu la desteptarea creierului, neuronica k-cutza, d-na Codruta va uita si de mirtzan si de Gutza.
daca nu tine vrajeala, pune-i placa "jos mirtzanu', sus mitocanu' !", si o sa-ti ramina profund recunoscatoare pe viata ca i-ai scutit urechile de Susanu.
desigur nu esti obligat sa-mi urmezi sfatul, dar m-as bucura sa tii cont de el.