Forum Culinar: ce gandesc motanii - Forum Culinar

Salt la continut

• 11 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ce gandesc motanii

#81 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 22 April 2012 - 07:35 PM

moftanescule, pina se intorc ai nostri din sihastrie de la postu' negru si rugaciuni "da-mi, doamne, anii tineretii si kg de atunci !" ;) , povesteste, te rog, de ce vrea Nicholas sa ajunga bufcatar ? :)

#82 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 22 April 2012 - 09:45 PM

Vezi postareauptown girl, la 22 April 2012 - 07:35 PM, a spus:

de ce vrea Nicholas sa ajunga bufcatar ? :floare:

Nu stiu de ce vrea Nikki sa fie master chef, eu vreau s-ajung în pat... nu neaparat azi, dar cîndva! Cînd? Am baut un vin rosu si nu mai gasec dormitorul, poate l-a transformat Nicholas în bufcatarie! Moftanescule, daca beau o cafea, ma trezesc? Am sanse sa gasesc patul? :floare:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#83 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 23 April 2012 - 09:15 AM

Vezi postareaMaya, la 22 April 2012 - 09:45 PM, a spus:

de ce vrea Nicholas sa ajunga bufcatar ? :(

Nu stiu de ce vrea Nikki sa fie master chef, eu vreau s-ajung în pat... nu neaparat azi, dar cîndva! Cînd? Am baut un vin rosu si nu mai gasec dormitorul, poate l-a transformat Nicholas în bufcatarie! Moftanescule, daca beau o cafea, ma trezesc? Am sanse sa gasesc patul? :)

Maya, cu gps-ul ai incercat, si n-a mers ? :(

pina ajunge la cabinet don doftor meow-meow :( , pot sa-ti spun ca in astfel de situatii cafeaua nu-i recomandabila. avind un puternic efect diuretic si usor laxativ, nu vei reusi sa gasesti patul, ci mai degraba budapesta. :D

#84 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 433
  • Inregistrat: 09-December 11

Postat 23 April 2012 - 11:55 AM

Vezi postareaMaya, la 22 April 2012 - 09:45 PM, a spus:

de ce vrea Nicholas sa ajunga bufcatar ? :occasion15:

Nu stiu de ce vrea Nikki sa fie master chef, eu vreau s-ajung în pat... nu neaparat azi, dar cîndva! Cînd? Am baut un vin rosu si nu mai gasec dormitorul, poate l-a transformat Nicholas în bufcatarie! Moftanescule, daca beau o cafea, ma trezesc? Am sanse sa gasesc patul? :P

Asa-s motanii, cand este mai mare nevoie de ei, umbla brambura pe sub balcoane :P
Vin rosu si cafea? Pai dupa un astfel de coctail molotov eu nu mai dorm trei zile :P
Oricum, eu nu stiu decat sa trezesc oamenii si sa-i scot din pat, partea cealalata inca n-am prins-o :P
http://www.youtube.c...h?v=w0ffwDYo00Q

#85 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 April 2012 - 12:17 PM

moftanescule, pina se intorc ai nostri din sihastrie de la postu' negru si rugaciuni "da-mi, doamne, anii tineretii si kg de atunci !" :D , povesteste, te rog, de ce vrea Nicholas sa ajunga bufcatar ? =))

'mneata :)
Nicholas, prietenul meu de peste ocean care-i cercetator la NASA? Bine, o sa-ti spun. Am fost colegi de banca o saptamana la scoala de danturi si bune maniere motanesti, pana ce ne-am luat amandoi diploma cu magna cum laudae... El si-a urmat vocatia si a devenit motan de stiinta. Eu inca mai caut :D Asa deci, este implinit profesional, daca nu se oprea programul navetelor spatiale ajungea deja pe statia spatiala internationala. Acum ii ajuta pe colegii lui, este pilot de incercare pe noile rachete ce vor duce primul echipaj din nou pe Luna si apoi pe Marte. Suporta niste acceleratii de peste 20 g, nu ameteste niciodata si cade mereu in picioare. Tot acest program ambitios este periclitat de forma fizica motaneasca oarecum deplorabila in care se afla. De ce? Sigur ca prin natura profesiei este un sedentar, dar are deja 9 kg si este de rasa comuna! Mi-a spus ca de vina este sigur alimentatia. Consuma zilnic cele mai bune portii pregatite cu migala si pricepere de maestri ai gastronomiei feline. Pana ce a citit ce scrie pe plic! Continut: carne si proteine de origine animala minim 4 la suta, cereale, extracte de proteine vegetale, minerale, aditivi, inclusiv cenusa :) La banii pe care-i plateste pe un pliculet se astepta sa fie carne macra! Si o mai si ard autoproclamatii maestri, dat fiind continutul in gudroane. Bine ca s-a lasat de fumat!
Asa ca s-a hotarat sa devina bucatar, ca asa nu se mai poate. Eu ii dau dreptate si-l incurajez cu exemplul meu personal =))

#86 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 23 April 2012 - 01:10 PM

Vezi postareamoftanescu, la 23 April 2012 - 12:17 PM, a spus:

[...] Asa ca s-a hotarat sa devina bucatar, ca asa nu se mai poate. Eu ii dau dreptate si-l incurajez cu exemplul meu personal =))

aha, deci va fugariti unu' pe altul prin bucatarie, ca sa slabeasca el :) , sau cum ajunge bucatar cu silueta ? =))

#87 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 April 2012 - 01:47 PM

Vezi postareauptown girl, la 23 April 2012 - 01:10 PM, a spus:

aha, deci va fugariti unu' pe altul prin bucatarie, ca sa slabeasca el :) , sau cum ajunge bucatar cu silueta ? =))

daa, pe skype, bem inainte un suc de portocale si apoi engage :)
warp unlimited, stii reclama =))

#88 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 23 April 2012 - 03:49 PM

Vezi postareamoftanescu, la 23 April 2012 - 01:47 PM, a spus:

Vezi postareauptown girl, la 23 April 2012 - 01:10 PM, a spus:

aha, deci va fugariti unu' pe altul prin bucatarie, ca sa slabeasca el :D , sau cum ajunge bucatar cu silueta ? :-*

daa, pe skype, bem inainte un suc de portocale si apoi engage :-*
warp unlimited, stii reclama :-*

n-o stiu, ca nu urmaresc reclamele la tv :-*

dar dupa sucuri sanatoase, ma gindeam ca o dati pe masaje de intretinere :-*

http://www.youtube.c...h?v=f-rqqd-KTNY

#89 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 23 April 2012 - 05:33 PM

don doftor, helpuiti-ma, ca am suferit azi o trauma ! mi s-au topit inimile. :-*

cum s-a intimplat ? pai, sa va povestesc:

fiind in cm pe motiv de stiti dvs. ce :P , m-am trezit ca boierii cind soarele incepuse sa ma gidile la buric. in plus, cu o mare pofta de ceva dulce. dupa ce m-am foit si pe o parte, si pe alta, intrebindu-ma cu ce-as putea sa-mi potolesc poftele, am sarit din asternuturi si mi-am continuat ca iepurasu' olog drumul spre bucatarie. ajunsa acolo, am scos din congi 3 foi de aluat phrantzuzesc, iar 10' pina s-au dezghetat, m-am tot uitat la ele si ele la mine intrebindu-ne reciproc: "ce facem bun ?". cind am vazut ca nu ajungem la nici o intelegere, am pus mina pe sucitor. si atunci m-a pocnit ! desigur o idee. :D

am intins rapidescu foile, le-am taiat in dreptunghiuri de ca. 10X14 cm si pe fiecare punind citeva cubulete de cioco, drept umplutura

Imagine postata

ideea din capul meu era sa fac 6 bucati de pains au chocolat :-*

dar precum vedeti, din miini mi-au iesit cu totul altceva ... niste trabucuri diforme :-*, carora le-am dat un make-over cu un fond de ten din laptisor de vacutza, bombonele stelate, inimioare si bulinute :-*

Imagine postata

dupa ce-am dat tava la 180°C, timp de 25', ce credeti ca mi-a vazut retina ?! mi s-au topit inimile ...

Imagine postata

iar bucatile de ciocolunga nici gind ! :D

in concluzie, trabucurile mele aratau ca niste pateuri cu carne prajita, numai a ce visasem eu, NUUUU !!! :D

Imagine postata

acu' nush ce sa cred: ciocolata si bombonele au fost de vina sau eu tre' sa ma las bucatareala ? :-*

#90 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 April 2012 - 05:59 PM

Vezi postareauptown girl, la 23 April 2012 - 05:33 PM, a spus:

don doftor, helpuiti-ma, ca am suferit azi o trauma ! mi s-au topit inimile. :D

cum s-a intimplat ? pai, sa va povestesc:

fiind in cm pe motiv de stiti dvs. ce , m-am trezit ca boierii cind soarele incepuse sa ma gidile la buric. in plus, cu o mare pofta de ceva dulce. dupa ce m-am foit si pe o parte, si pe alta, intrebindu-ma cu ce-as putea sa-mi potolesc poftele, am sarit din asternuturi si mi-am continuat ca iepurasu' olog drumul spre bucatarie. ajunsa acolo, am scos din congi 3 foi de aluat phrantzuzesc, iar 10' pina s-au dezghetat, m-am tot uitat la ele si ele la mine intrebindu-ne reciproc: "ce facem bun ?". cind am vazut ca nu ajungem la nici o intelegere, am pus mina pe sucitor. si atunci m-a pocnit ! desigur o idee.

am intins rapidescu foile, le-am taiat in dreptunghiuri de ca. 10X14 cm si pe fiecare punind citeva cubulete de cioco, drept umplutura

Imagine postata

ideea din capul meu era sa fac 6 bucati de pains au chocolat

dar precum vedeti, din miini mi-au iesit cu totul altceva ... niste trabucuri diforme, carora le-am dat un make-over cu un fond de ten din laptisor de vacutza, bombonele stelate, inimioare si bulinute

Imagine postata

dupa ce-am dat tava la 180°C, timp de 25', ce credeti ca mi-a vazut retina ?! mi s-au topit inimile ...

Imagine postata

iar bucatile de ciocolunga nici gind !

in concluzie, trabucurile mele aratau ca niste pateuri cu carne prajita, numai a ce visasem eu, NUUUU !!!

Imagine postata

acu' nush ce sa cred: ciocolata si bombonele au fost de vina sau eu tre' sa ma las bucatareala ? :-*

in acest cabinet nu se ia spaga! :-*
pot? :-*
stii la ce ma gandesc? :-*
ciocolata neagra cu portocale sau menta...
si un cub de inghetata langa, doua inimi din capsuni murate in sampanie si maritate cu putina frisca si mai bine tac :-*

#91 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 23 April 2012 - 06:13 PM

Vezi postareamoftanescu, la 23 April 2012 - 05:59 PM, a spus:

in acest cabinet nu se ia spaga! :-*
pot? :-*
stii la ce ma gandesc? :-*
ciocolata neagra cu portocale sau menta...
si un cub de inghetata langa, doua inimi din capsuni murate in sampanie si maritate cu putina frisca si mai bine tac :-*

don doftor, sinteti de groaza, ca mi-ati facut poftele cit casa ! :D
din toata lista de tratament am doar inghetata de zmeura :-*, dar va multumesc pt. sfaturi. :D

#92 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 April 2012 - 11:47 AM

Buna ziua!
Revin cu o problema arzatoare de viata, semnalata mie de catre Bebe, este nick-ul ce si l-a ales. Deci o sa citez pasajul important: 'moftanescule prietene, o sa fiu succint. Ne-am cunoscut in facultate la sala de lectura. A fost dragoste la prima vedere. Semestrul urmator ne-am casatorit si ne-am mutat impreuna in camin. Era de vis, o camaruta mica, un pat imens ce l-am adus de la bunici, o masuta si un resou. O zi gateam eu cartofi prajiti cu ochiuri, urmatoarea facea ea sandvisuri calde. Am vazut impreuna toate filmele ce puteau fi inchiriate de la videoteca, seara dansam pe balcon, in camera nu aveam loc. Au trecut niste ani, vreo zece. Avem un pusti de cinci ani, mor dupa el. Intre timp am devenit un om de afaceri de mare succes si nu ma laud. Traim intr-o casa frumoasa, eu am vrut teren de tenis, ea piscina, asa ca le avem pe amandoua. Sunt foarte ocupat, plec dimineata la sase de acasa si ma intorc seara la zece. De aceea, ca sa n-o deranjez cand ma strecor afara cu noaptea in cap dormim separat, este loc berechet... Avem si un restaurant de fitze pe care il administreaza ea, a fost dorinta ei sa se implice direct. Seara tarziu venim acasa amandoi si intrebam bona daca pustiulica este bine, apoi povestim ce-am facut eu la firma, ea la restaurant, ne sarutam si plecam franti la culcare. Maine este ziua ei, ea este plecata de ieri cu baiatul la socri, nu l-au vazut demult.
Ce cadou sa-i fac? O iubesc la fel ca la inceput si conteaza foarte mult pentru mine cum sarbatorim. Anul trecut i-am cumparat un suv premium, cu toate optionalele. Nu l-a folosit niciodata, sta in garaj si umbla tot cu o mini masina, zice ca se descurca mai usor in trafic.
M-am gandit pentru maine seara sa o astept la aeroport si apoi sa mergem la restaurant, unde sa sarbatorim impreuna cu toti angajatii si sa-i dau un inel cu diamante la miezul noptii. Ce parere ai?'
Ei, ce parere sa am? :thumleft:

#93 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 25 April 2012 - 12:56 PM

Vezi postareamoftanescu, la 25 April 2012 - 11:47 AM, a spus:

[...]
M-am gandit pentru maine seara sa o astept la aeroport si apoi sa mergem la restaurant, unde sa sarbatorim impreuna cu toti angajatii si sa-i dau un inel cu diamante la miezul noptii. Ce parere ai?'
Ei, ce parere sa am? :rolleyes:

'ello ! :)

ideea lui Bebe e buna. desigur pt. un one night stand cu sotia ! :lol:

daca tot o asteapta la aeroport, de ce nu o surprinde cu o invitatie in Belize intr-o vacanta, de ex. ? ma gindesc ca sotia lui Bebe, avind ca business un restaurant, nu se mai lasa impresionata de astfel de iesiri pina la miezul noptii, mai ales in mijlocul saptaminii, iar a 2-a zi dis-de-morning o iau amindoi da capo cu alergatul la sapa. :D

#94 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 April 2012 - 01:43 PM

Vezi postareauptown girl, la 25 April 2012 - 12:56 PM, a spus:

'ello ! :D

ideea lui Bebe e buna. desigur pt. un one night stand cu sotia ! :)

daca tot o asteapta la aeroport, de ce nu o surprinde cu o invitatie in Belize intr-o vacanta, de ex. ? ma gindesc ca sotia lui Bebe, avind ca business un restaurant, nu se mai lasa impresionata de astfel de iesiri pina la miezul noptii, mai ales in mijlocul saptaminii, iar a 2-a zi dis-de-morning o iau amindoi da capo cu alergatul la sapa. :D

M-am gandit si eu la asta :rolleyes:
Uite un draft al raspunsului :D
Draga Bebe, este cazul sa te maturizezi pe deplin, deci schimba-ti nick-ul mai intai! Pe de alta parte, este cazul sa lucram putin in profunzime, golden boy s-a transformat in moshu si firmele lui... Deci ia-ti o zi libera si fa urmatoarele: redecorezi o camaruta de la mansarda vilei, sigur are cateva zeci de metri patrati, intr-un dormitor comun si tineresc. Presari de la intrare momeli din petele de trandafir si lumanari parfumate. Gonesti toti angajatii in minivacanta, o sa te injure sigur :P Gatesti tu ceva cu manutele alea doua de fost student priceput si intinzi masa. Lasa restaurantul sa faca bani, sau da-le si lor liber, este satula de aceleasi fete si povesti! Veniti de la aeroport si cinati toti trei. Apoi te joci cat trebuie cu copilul, adica nu putin si cand oboseste te duci si il adormi cu o poveste, dar sa nu fie de la firma. Iar mai incolo depinde de tine... Diamantul poti sa-l pastrezi, nu cred ca se va supara.
Totusi, te-as sfatui sa nu mai fii atat de matinal, nici o afacere n-a dat faliment la sase dimineata! Treziti-va impreuna, pregateste micul dejun pentru toti, apoi il duci pe el la gradinita si te intorci acasa sa mai bei o cafea, sau ce vrei tu... Dupa aia iti imbarci iubita in suv-ul ala primejdios si o rogi sa te conduca pe tine la firma sau la restaurant, doar sunt bunuri comune. Si mai delegati din atributii, ca nu trebuie sa le faceti voi pe toate! Bine, in restauratie apare un daca... Si mai inversati rolurile, ca amandoi sunteti administratori, sau si mai bine faceti o echipa de soc in toate.
Oare m-am gandit bine? :lol:

#95 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 25 April 2012 - 02:07 PM

Vezi postareamoftanescu, la 25 April 2012 - 01:43 PM, a spus:

Oare m-am gandit bine? :rolleyes:

treaba ta, esti baiat mare, vaccinat, sterilizat si uns cu toate alifiile, descurca-te ! :lol:

p.s. ca esti tatal motanilor raniti, am inteles. :) da' mie ce-mi iese din toata afacerea asta ? :D

#96 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 25 April 2012 - 02:18 PM

'tanule, uite-o tema de gindire ! :) (ideea mi-a venit de la Lopezu' Mirelei :lol:)

ce parere ai despre gindirea lui Richard ? :rolleyes:

http://www.youtube.c...h?v=z7ZUibOUX28

#97 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 April 2012 - 02:31 PM

Vezi postareauptown girl, la 25 April 2012 - 02:07 PM, a spus:

treaba ta, esti baiat mare, vaccinat, sterilizat si uns cu toate alifiile, descurca-te ! :lol:

p.s. ca esti tatal motanilor raniti, am inteles. :D da' mie ce-mi iese din toata afacerea asta ? :D

dar mie? :)
dorm mai linistit noaptea, cand imi fac bilantul seara, pot sa spun in sinea mea: da, am mai facut o fapta buna :rolleyes:
p.s. sa stii ca am primit apeluri pe vremuri si nu aici, inclusiv de la pisicute ranite, dar acelea nu le fac publice, pur si simplu imi pun pe umeri pelerina de supercat si salvez situatia :D

#98 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 April 2012 - 02:47 PM

Vezi postareauptown girl, la 25 April 2012 - 02:18 PM, a spus:

'tanule, uite-o tema de gindire ! :D (ideea mi-a venit de la Lopezu' Mirelei :))

ce parere ai despre gindirea lui Richard ? :rolleyes:

http://www.youtube.c...h?v=z7ZUibOUX28

subscriu, cateodata nu ajunge :lol:
http://www.youtube.c...h?v=7vThuwa5RZU

#99 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 25 April 2012 - 03:39 PM

Vezi postareamoftanescu, la 25 April 2012 - 02:31 PM, a spus:

Vezi postareauptown girl, la 25 April 2012 - 02:07 PM, a spus:

treaba ta, esti baiat mare, vaccinat, sterilizat si uns cu toate alifiile, descurca-te ! :)

p.s. ca esti tatal motanilor raniti, am inteles. :P da' mie ce-mi iese din toata afacerea asta ? :P

dar mie? :D
dorm mai linistit noaptea, cand imi fac bilantul seara, pot sa spun in sinea mea: da, am mai facut o fapta buna :lol:
p.s. sa stii ca am primit apeluri pe vremuri si nu aici, inclusiv de la pisicute ranite, dar acelea nu le fac publice, pur si simplu imi pun pe umeri pelerina de supercat si salvez situatia :D

cistigi reputatia motanului samaritean, sau poate nu ! :D

totusi la cit te framinti de-a lungul zilei cu apelurile venite din toate colturile lumii, ma indoiesc ca dormi linistit noaptea. da', ma rog, sa zicem ca tine ! :rolleyes:

p.s. norocu' meu ca sint albina :P

#100 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 25 April 2012 - 04:02 PM

Vezi postareamoftanescu, la 25 April 2012 - 02:47 PM, a spus:

subscriu, cateodata nu ajunge :notworthy:

dupa atit timp macar ai inteles unde ai gresit ? :)

http://www.youtube.c...h?v=vSUGH7-jPQw

Arata acest topic

• 11 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic