Forum Culinar: ce gandesc motanii - Forum Culinar

Salt la continut

• 11 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ce gandesc motanii

#61 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 20 April 2012 - 02:27 PM

Vezi postareamoftanescu, la 20 April 2012 - 02:24 PM, a spus:

sa stii ca se pot schimba, am vazut eu un film :)

Era SF, nu?

#62 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 433
  • Inregistrat: 09-December 11

Postat 20 April 2012 - 02:36 PM

Vezi postareaFoxyy, la 20 April 2012 - 02:27 PM, a spus:

Era SF, nu?

sa stii ca nu neaparat, depinde de regizor, ca sa o citez pe o prietena comuna :)

#63 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 20 April 2012 - 02:44 PM

Vezi postareaDaniella, la 20 April 2012 - 11:54 AM, a spus:

cand cornutelor li se pune pata pe ceva nu mai e cale de intors...

Oh, asta da! ...
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#64 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 20 April 2012 - 02:57 PM

Vezi postareamoftanescu, la 20 April 2012 - 02:24 PM, a spus:

sunt motan batran, stiu ce ar trebui sa facem, determinarea ne lipseste =))
sa stii ca se pot schimba, am vazut eu un film :)

care ar fi ingredientele necesare?!
cred ca numai un soc de sa li se raschire blana pe schinare! :)
pai propun sa facem o regie ceva ...tot cu personaje imaginare ... :)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#65 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 April 2012 - 03:36 PM

felinele (in afara de lei) sunt:
  • - animale solitare (nu formeaza haite, grupuri, nu ataca)
  • - puii raman in grija mamei si rareori tatal participa la procurarea hranei
  • - sunt carnivore
  • - sunt vanatori (mai ales de noapte)
  • - isi marcheaza teritoriul, acesta fiind locul de unde isi procura hrana
  • - incalcarea teritoriului de catre alte animale duce deseori la dispute
  • - exista lupte de acelasi fel si pentru disputarea unei femele de catre unul sau mai multi masculi

Check pentru motani?

#66 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 April 2012 - 05:25 PM

Vezi postareaDaniella, la 20 April 2012 - 03:36 PM, a spus:

felinele (in afara de lei) sunt:
  • - animale solitare (nu formeaza haite, grupuri, nu ataca)
  • - puii raman in grija mamei si rareori tatal participa la procurarea hranei
  • - sunt carnivore
  • - sunt vanatori (mai ales de noapte)
  • - isi marcheaza teritoriul, acesta fiind locul de unde isi procura hrana
  • - incalcarea teritoriului de catre alte animale duce deseori la dispute
  • - exista lupte de acelasi fel si pentru disputarea unei femele de catre unul sau mai multi masculi

Check pentru motani?

ai perfecta dreptate, de ce sa te contrazic? :P
motanii care ne intereseaza pe noi nu sunt lei, dar nici feline :director:
asa ca imaginam ceva care sa mearga in real life, nu exista nu se poate!
sa stii ca pe un motan il poti face tare usor sa planga sau sa exulte de fericire, totul este sa tina minte de ce :notworthy:

#67 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 20 April 2012 - 05:32 PM

Vezi postareamoftanescu, la 20 April 2012 - 05:25 PM, a spus:

pe un motan il poti face tare usor sa planga sau sa exulte de fericire, totul este sa tina minte de ce :notworthy:

Daca a recunoscut adevarata valoare, va tine minte de ce! :director:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#68 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 April 2012 - 05:37 PM

Vezi postareaMaya, la 20 April 2012 - 05:32 PM, a spus:

Vezi postareamoftanescu, la 20 April 2012 - 05:25 PM, a spus:

pe un motan il poti face tare usor sa planga sau sa exulte de fericire, totul este sa tina minte de ce :notworthy:

Daca a recunoscut adevarata valoare, va tine minte de ce! :P

va rog detaliati :director: cum poate fi facut sa exulte de fericire recunoscand valoarea?

#69 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 20 April 2012 - 07:20 PM

mă scuzaţi că vă întrerup discuţia despre exaltările motăneşti dar am primit un apel disperat de la doamna codruţa pădureanu, de profesie dirijoare la orchestra radio fm 95,2, care se descrie ca personă autodidactă, cu partea auto aprofundată la audi, cu o cultură vastă tridimensională şi preafericită posesoare de mîrtan delicios, care cu toate că-i prezentabil, cu musteţi de pot băga in boală şi pe maica tereza, afectuos, dresat impecabil de face pînă şi pipi cu capacu lăsat, din păcate, are un cusur major. e ahtiat după manele, pe care doamna codruţa le respinge ca manifestare artisitică, cu toată fiinţa lăuntrică de care e capabilă.
dilema ei e dacă să se inscrie la cursuri de dansuri mai puţin populare ca tuşă-sa, care a urmat un curs la academia de dans şi maniere elegante a lui Vals şi ChaCha van Dango şi acum este nu numai dansatoare cu certificat şi aviz sanitar dar şi melomană de manele sau să-i dea ultimatum mîrtanului: ea sau guţă, că de amîndoi nu mai e loc.

eu fiind doar dexter şi nepricepîndu-mă la chestii motăneşti cu substrat muzical, habar nu am ce sfat să-i dau aşa că please help un suflet nevinovat care nu mai rezistă să asculte pe susanu pe repeat

[url="http://www.youtube.com/watch?v=kuLVQJPoVrE"]http://www.youtube.c...h?v=kuLVQJPoVrE[/url]

#70 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 20 April 2012 - 11:30 PM

Propun doamnei Codruta, sa-i taie motanului gheara aia mica de si-o lasa mai mereu mai lunga, caci deh la ce pectorali are, crede ca trecandu-si gheara pe ei ii pune in valoare, si sa-i arunce cd-urili cu manele... neavand gheara mai apoi, nu si-o va putea baga in gat. Putin love si promisiuni, nu neaparat de respectat, si-o sa uite specimenul, desi din cand in cand... isi va canta in minte iubirea, vila, portofelul... si tot in mintea lui, se va considera sexy balanganindu-se pe ritmul lalait.
Imagine postata

#71 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 21 April 2012 - 10:00 AM

Vezi postareaDexter, la 20 April 2012 - 07:20 PM, a spus:

mă scuzaţi că vă întrerup discuţia despre exaltările motăneşti dar am primit un apel disperat de la doamna codruţa pădureanu, de profesie dirijoare la orchestra radio fm 95,2, care se descrie ca personă autodidactă, cu partea auto aprofundată la audi, cu o cultură vastă tridimensională şi preafericită posesoare de mîrtan delicios, care cu toate că-i prezentabil, cu musteţi de pot băga in boală şi pe maica tereza, afectuos, dresat impecabil de face pînă şi pipi cu capacu lăsat, din păcate, are un cusur major. e ahtiat după manele, pe care doamna codruţa le respinge ca manifestare artisitică, cu toată fiinţa lăuntrică de care e capabilă.
dilema ei e dacă să se inscrie la cursuri de dansuri mai puţin populare ca tuşă-sa, care a urmat un curs la academia de dans şi maniere elegante a lui Vals şi ChaCha van Dango şi acum este nu numai dansatoare cu certificat şi aviz sanitar dar şi melomană de manele sau să-i dea ultimatum mîrtanului: ea sau guţă, că de amîndoi nu mai e loc.

eu fiind doar dexter şi nepricepîndu-mă la chestii motăneşti cu substrat muzical, habar nu am ce sfat să-i dau aşa că please help un suflet nevinovat care nu mai rezistă să asculte pe susanu pe repeat

Dexter, doamnei Codruta recomanda-i cu caldura sa se inscrie la cursurile online de zi si serale de la casa de scluptura din satul Flaminzi. acolo coordonatorul cursurilor, ciobanul mr. Boombastic cu fluierasu' de plastic, o va supune unor programe hard_istice de purificare a memoriei de lunga si de scurta durata. de asemeni i se vor servi in grup ceaiuri dansante cu frunza verde de rostopasca-pe-mirtzan-il-doare'n-basca si spalari pe creier cu solutii diluate de nu-ma-uita-hip-hop-ş-aşa. desigur fara zahar, ca nu-i program de porcificare ! =))

http://www.youtube.c...h?v=QtUsdM2pjac

astfel urmind programul cu strictete si preocupata fiind de a da zilnic raportul de purificare, citi cm de circumvolutii i-au mai scazut de la o zi la alta si daca a facut sau nu la desteptarea creierului, neuronica k-cutza, d-na Codruta va uita si de mirtzan si de Gutza. =))

daca nu tine vrajeala, pune-i placa "jos mirtzanu', sus mitocanu' !", si o sa-ti ramina profund recunoscatoare pe viata ca i-ai scutit urechile de Susanu. :)

desigur nu esti obligat sa-mi urmezi sfatul, dar m-as bucura sa tii cont de el. :)

#72 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 April 2012 - 03:50 PM

doamnelor mulţumesc la toate două pentru sugestii, am comunicat iar doamna codruţa a răspuns că i-aţi salvat viaţa culturală şi că întîi il manichiurează pe motan la toate ghearele proeminente după care îl trimite pe el la cursu lu păstorel Boombastic-frumos-onomastic, să-i clismeze creierul in mod organizat şi să-l scoată pe guţă din cap impreună cu circumvoluţiunile care este. pentru ea, se gîndeşte la energizarea carierei, ceva mai la modă cum ar fi DJ la circul de stat, secţia outoare de talie mică, gărgăriţe şi animale subacvatice.

#73 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 21 April 2012 - 08:33 PM

Vezi postareaDexter, la 21 April 2012 - 03:50 PM, a spus:

doamnelor mulţumesc la toate două pentru sugestii, am comunicat iar doamna codruţa a răspuns că i-aţi salvat viaţa culturală şi că întîi il manichiurează pe motan la toate ghearele proeminente după care îl trimite pe el la cursu lu păstorel Boombastic-frumos-onomastic, să-i clismeze creierul in mod organizat şi să-l scoată pe guţă din cap impreună cu circumvoluţiunile care este. pentru ea, se gîndeşte la energizarea carierei, ceva mai la modă cum ar fi DJ la circul de stat, secţia outoare de talie mică, gărgăriţe şi animale subacvatice.

cu placere ! :(

tre' sa recunosc ca pt. un vinator de agramatisme forumistice, ii dai clasa lui Becali. :( in rest, nu esti baiat rau si imi place cum gindesti. :(

#74 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 April 2012 - 10:59 PM

a scris asa la misto, in ton cu tot restul :(

#75 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 April 2012 - 03:37 AM

Vezi postareauptown girl, la 21 April 2012 - 08:33 PM, a spus:

tre' sa recunosc ca pt. un vinator de agramatisme forumistice, ii dai clasa lui Becali.

zi zău că nu te-ai prins că era la mişto

#76 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 22 April 2012 - 11:10 AM

Vezi postareaDaniella, la 21 April 2012 - 10:59 PM, a spus:

a scris asa la misto, in ton cu tot restul :71:

cu multumiri facute la misto, mai bine ma lipsesc ! :sad3:

#77 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 22 April 2012 - 11:17 AM

Vezi postareaDexter, la 22 April 2012 - 03:37 AM, a spus:

Vezi postareauptown girl, la 21 April 2012 - 08:33 PM, a spus:

tre' sa recunosc ca pt. un vinator de agramatisme forumistice, ii dai clasa lui Becali.

zi zău că nu te-ai prins că era la mişto

really ?!? :-*
chiar nu m-am prins, asa cum multi nu s-au prins nici pina in ziua de azi, cum ai renuntat tu la cafea fara dureri de cap ! :sad3:

tema pt. acasa: ai 3 incercari sa descoperi care e noul furnizor de cofeina din dieta ta. fara misto ! :71:

#78 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 April 2012 - 11:44 AM

Buna ziua :floare:
Si eu care tocmai am incropit un plan miraculos de vindecare a confratelui iubitor de manele, aflu acum ca nu mai am pe cine salva :bounce:
Daca totusi vreodata va fi cazul, dr. moftanescu va incepe prin a construi un profil pisicologic al clientului si pentru asta va face o ancheta sociala incercand sa gaseasca raspuns la urmatoarele intrebari: subiectul este cumva sterilizat, s-a urcat pe perdele in copilarie, la ce interval de timp este primenita litiera, iese din casa sau nu, daca da, ce anturaj are...
Cel mai important lucru este insa regimul alimentar! Date fiind gusturile muzicale deviante ale impricinatului, este imperios necesara urmarea imediata a unei cure de detoxifiere! Deci nu mai are voie shaorma cu de toate, mici si ciorba de burta! Dimineata poate servi un fruct, sa zicem grapefruit roz. La pranz doua foi de salata verde cu lamaie, dar atentie mare, fara ulei! Seara, dar nu mai tarziu de ora sase, poate consuma cate rosii cherry vrea, dar nu mai mult de 300 de grame!
In paralel se administreaza si un tratament muzical adecvat.
Se poate incepe cu ceva oarecum familiar...
http://www.youtube.c...h?v=Qg44qKSbsdQ
La pranz va exista deja dispozitia necesara pentru asta...
http://www.youtube.c...jbCSVpU&ob=av2n
Seara transformarea va fi deja completa!
http://www.youtube.c...h?v=4-L6rEm0rnY
Asa cum spuneam, nu exista nu se poate :toothy9;

#79 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 April 2012 - 05:19 PM

dom' motan, chiar că nu mai ai pe cine salva că codruţa a fugit in lume după ce şi-a dat seama că boombasticul a fost iubitul ei din clasa a 8a, mîrtanul a făcut amnezie bilaterală permanentă la primirea veştilor şi nu mai recunoaşte pe nimeni, nici chiar pe el insuşi iar dex se retrage temporar la mănăstire să cugete la facerea de bine în contextul încălzirii globale şi nu numai.

#80 Useril este offline   moftanescu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 April 2012 - 06:22 PM

Vezi postareaDexter, la 22 April 2012 - 05:19 PM, a spus:

dom' motan, chiar că nu mai ai pe cine salva că codruţa a fugit in lume după ce şi-a dat seama că boombasticul a fost iubitul ei din clasa a 8a, mîrtanul a făcut amnezie bilaterală permanentă la primirea veştilor şi nu mai recunoaşte pe nimeni, nici chiar pe el insuşi iar dex se retrage temporar la mănăstire să cugete la facerea de bine în contextul încălzirii globale şi nu numai.

dex, uite ca am revenit la tema initiala a topicului ;)
spune drept, vrei sa fii salvat de orice, nu conteaza de ce anume? :)
uite, iti propun un barter reciproc avantajos: tu incerci sa-l scapi de lest pe toxicitatea intruchipata, adica pe moi si eu vindec orice client o sa-mi aduci aici.
deal?
daca da, maine ma prezint la tratament ;)

Arata acest topic

• 11 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul