Am convenit cu mama sa consumam curcan anul acesta. Asa ca nema miel pe masa noastra. De fapt, mint, a fost unul.... Am avut asa:
Aperitive:
- - oua colorate (normal):
- - salata de vinete;
- - branzeturi (cas, urda si brie);
- - cighir (facut din maruntaie de curcan);
- - masline, ceapa verde, frunze de patrunjel si ardei portocaliu.
Felul 1:
- - bors de curcan.
Felul 2:
- - friptura de curcan cu piure si gogosari murati.
Desert:
- - pasca cu branza si ciocolata;
- - cozonaci cu mac si nuca;
- - mielut ;
- - niscaiva bombonele ciocolatoare, presarate pe masa pe post de decoratiuni - astea au fost cumparate;
- - fructe: portocale, banane.
Beuturi:
- - must;
- fragutata;
- aqua chiorensis.
Pe post de paine - colacei (facuti de mama).
O vedere de ansamblu:
Si din partea cealalta:
Aperitivele:
Ouale vopsite (care cu vopsea, care cu hartie creponata) si mielutul care sta de straja:
Si mai de aproape:
Platoul cu branzeturi si cighir:
Salata de vinete si ceva detalii cu decorul si beutura :
Borsucul cel bun-bun!!!
Friptura cu garnitura si muraturi:
Un mancau la post :
Si desertul:
Motafirii au adus si floricele:
Si gata masa de Pasti de anul asta. Pozele nu-s cine stie ce.... copchilotu' era rupt de foame (se si vede, da?), asa ca a trebuit sa pozez cam din fuga calului. Noi sa fim sanatosi!!
Piure-ul l-am facut eu, am mai dat o mana de ajutor la umplutura de la cozonacul cu mac si de la pasca cu ciocolata.... Nepoata-mea s-a ocupat cu pusul in farfurii si ornatul lor..... S-au impartit treburile.
De bun, a fost totul nemaipomenit!!!