- 200 g leurda
- 200-250 g rosii cherry
- 1 catel de usturoi
- 180-200 g spaghetti din faina integrala
- ulei de masline
- sare marina
- parmigiano reggiano(fac.)
Pregatim ingredientele,spalam rosioarele si leurda.
Frunzele de leurda le tocam grob,sau chiar deloc.
Aceste paste se gatesc foarte rapid,
asa ca începem prin a pune apa si ceva sare într-o oala,la fiert.
Cînd clocoteste apa,adaugam pastele.În timp ce fierb..
..rumenim rosioarele si usturoiul în ceva ulei de masline,
timp de 4-5 minute,la foc iute.
Adaugam leurda si amestecam maxim 2-3 minute.Saram dupa gust.
Punem legumele peste paste,presaram parmesan razuit fin.
Se servesc calde.
Pentru papila mea,un deliciu culinar..pentru altii paste cu buruieni
Frunzele de leurda le tocam grob,sau chiar deloc.
Aceste paste se gatesc foarte rapid,
asa ca începem prin a pune apa si ceva sare într-o oala,la fiert.
Cînd clocoteste apa,adaugam pastele.În timp ce fierb..
..rumenim rosioarele si usturoiul în ceva ulei de masline,
timp de 4-5 minute,la foc iute.
Adaugam leurda si amestecam maxim 2-3 minute.Saram dupa gust.
Punem legumele peste paste,presaram parmesan razuit fin.
Se servesc calde.
Pentru papila mea,un deliciu culinar..pentru altii paste cu buruieni