2ut, la 20 July 2012 - 11:55 AM, a spus:
Maya, la 19 July 2012 - 08:46 PM, a spus:
Parerea mea, o spun si eu, ca daca-s mai multe, ai de unde alege
Oricînd, as prefera un DSLR cu un obiectiv allround, decît un bridge sau altceva. SLR e SLR, calitatea totdeauna e mai buna. Zic din punctul meu ochiometric
Cu un allround obiectiv nu poti servi luna de pe cer si nici sa pozezi putza furnicii, dar e foarte bun pentru orice situatie. Adica scoti si un macro ok, si un peisaj si portret frumos, poze de familie, vacanta... etc, super, zic eu. Iar calitatea imaginilor va fi mereu mai buna decît cu o alta camera. Eu recomand un Canon/ sau alta marca, dar DSLR, cu un allrounder-obiectiv.
Maya, stiu eu de ce mi-esti asa draga ( asta cu putza furnicii e mortala ). Iti multumesc mult de sfat, mai am vreo luna ca sa ma hotarasc. Am gasit pe net Canon EOS 600d obiectiv EF-S 18-55mm IS II la 590euro. Obiectivul asta e OK?
Bia, la pretul ala nici nu sta pe gînduri Obiectivul e cam prapadit, dar e suficient pentru început, acopera de la wide angle la portret.
Maya, daca i-am recomandat acel bridge e pentru ca are cel mai mare captor din clasa, o optica buna si luminoasa, si o calitate de fabricatie superioara SLRurilor de intrare de gama de pe piata.
Pretul, de altfel, se explica. Daca ai ocazia sa-l încerci ai sa vezi ca e greu sa-l lasi din mîna