Ce oja avem azi! Cu poze
Postat 27 June 2012 - 05:59 AM
ELLA87,up girl...minunate...iar topicul este ca cireasa pe prajitura!!
Imi da optimism si incep ziua cu zimbetul pe buze!
Postat 27 June 2012 - 06:14 AM
Imagini atasate
Postat 27 June 2012 - 06:31 AM
Postat 27 June 2012 - 06:56 AM
Postat 27 June 2012 - 07:41 AM
Angel, la 27 June 2012 - 06:56 AM, a spus:
M-am facut si eu asa, dar numai la picioare si intr-o iarna....... Tata a ramas masca, iar jupanu' fara cuvinte......
Tare bun topicul asta, plin de informatii interesante si folositoare!
Eu ma cam nevrozez la saloane (nu ma duc foarte des, dar ma duc de cateva ori pe an) fin'ca acele tante nu-s in stare (cel putin io patesc asa, nu stiu restu') sa zica clar ce tip de gherute s-ar potrivi mai bine. Nu conteaza ca am unghiile mai lungi sau mai scurte ori tipul de manichiura avut inainte, as prefera sa-mi zica: madam, ai unghiile lungi, ti se potriveste tipul french, sau alungit, sau....... etc. Cumva, ca la coafor. Acolo se tine cont de forma fetei, de lungimea parului si ti se fac niste sugestii...... Ori la gherute, niciodata nu am gasit pe careva sa-mi zica: v-ar avantaja chestia aia. Toate individele zic acelasi lucru: cum doriti dumneavoastra, asa vi le aranjam......
Postat 27 June 2012 - 01:12 PM
milena, la 27 June 2012 - 06:14 AM, a spus:
Imi place !
Din pacate eu nu am mai gasit albastrul ala "intre" pe care il iubesc .
UpTG ,
Rosul nu poate fi decat elegant ,la un party.
Ce culoare de rochie ai avut ?
Neagra ?
Foxy ,
Eu una ma lipsesc de "sugestii" . Ca am primit unele de-mi venea sa fug mancand pamantul .
E greu sa gasesti o tanti care sa stie ce gusturi ai tu .
In principiu eu pun culorile tari pe unghii scurte si piele alba .
Iar culorile pastel pe unghii lungi.
Cand am pielea bronzata ,merge orice nebunie de culoare .Cu cat e mai "aprinsa" cu atat mai bine .(Vezi exemplul lui Dani ) .
Iar french sau nude ,merge pe orice lungime de unghie .
Exerseaza fara frica si vezi cum iti place .
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 27 June 2012 - 01:48 PM
verber, la 27 June 2012 - 05:59 AM, a spus:
...mi-a spus mie cineva ca,,,,,o unghie sa fie frumoasa trebuie ca forma din varf sa fie identica cu cea de la radacina unghiei...si pe bune ca asa este...
Postat 27 June 2012 - 01:57 PM
Piscotel, la 27 June 2012 - 01:12 PM, a spus:
Eu una ma lipsesc de "sugestii" . Ca am primit unele de-mi venea sa fug mancand pamantul .
E greu sa gasesti o tanti care sa stie ce gusturi ai tu .
In principiu eu pun culorile tari pe unghii scurte si piele alba .
Iar culorile pastel pe unghii lungi.
Cand am pielea bronzata ,merge orice nebunie de culoare .Cu cat e mai "aprinsa" cu atat mai bine .(Vezi exemplul lui Dani ) .
Iar french sau nude ,merge pe orice lungime de unghie .
Exerseaza fara frica si vezi cum iti place .
Eu tot exersez, da' uneori as avea nevoie de-o parere mai competenta. Numai ca n-am de unde s-o scot.
Postat 27 June 2012 - 02:36 PM
Postat 27 June 2012 - 09:45 PM
Marea majoritate a ojelor sunt cumparate de Andreea, ea are grija de gherute mai mult ca mine
Imagini atasate
Postat 27 June 2012 - 10:15 PM
diluant, pentru prima data il vad
corector
ulei pentru cuticule
Postat 28 June 2012 - 01:49 AM
Nuante de rosu, roz, corai... si variatiuni:
Si-un pic de mauve:)
Tot felul de top coat-uri si unele culori pe care nu as sti unde sa le incadrez:)
Nude.. sau cam asa ceva:)
Un pic de verde si restul albastru:)
Chestii diverse, lacuri incolore cu vitamine pentru intarirea unghiilor, top coat-ul matifiant si cea mai folosita chestie... baza. Fara baza, nu aplic oja, imi protejeaza unghia de unele culori care murdaresc, ingalbenesc sau ce mai fac ele si in plus creeaza o suprafata compacta, fara denivelari pentru o mai buna aplicare:
Un ansamblu, uitandu-ma la ele imi veni sa compun o manea:)) banii mei, banii mei/uite cata oja-am luat cu ei:))
Si ce port azi, noua achizitie, oja magnetica. Pentru prima incercare eu zic ca mi-a reusit cat de cat.
Postat 28 June 2012 - 07:45 AM
alimocanu, la 28 June 2012 - 01:49 AM, a spus:
Si ce port azi, noua achizitie, oja magnetica. Pentru prima incercare eu zic ca mi-a reusit cat de cat.
Ce arsenal!!!! Nici manichiurista la care mergeam eu in ro...nu avea atatea...
Oja magnetica ce este?...aia de la Pupa cu 2 culori una peste alta?
Postat 28 June 2012 - 08:09 AM
Cum e magnetica asta, ce firma?
Carmen mie cel mai mult si mai mult imi plac unghiile tale, sunt ca ale mele de acu citiva ani cind nu mi se desfoliau ca acu
Postat 28 June 2012 - 10:08 AM
Adriana, la 28 June 2012 - 08:09 AM, a spus:
Am si eu perioade cand se desfoliaza...atunci le tai scurt. Nu le dau cu nimic tratamente sau intaritoare...nu flosesc manusi...si am observat ca dupa ce le tin foarte mult in apa devin mai tari...E ciudat, stiu, dar astea-s unghiile mele!
Si am observat ca nu se mai desfoliaza de cand folosesc pila de sticla.
Postat 28 June 2012 - 10:24 AM
Putine, dar de suflet! Si NEAPARAT "pe roshu" si derivatele ei.
S-a strecurat una mov...fiindca "m-am luat dupa voi"...si am zis sa am si eu o culoare ciudata...dar n-am curaj sa ma dau...cum de altfel am facut si cu aia portocalie...m-am dat o data si "m-am speriat"...
Apropo...oja de la Pupa mi se pare infecta (calitativ).
Postat 28 June 2012 - 10:35 AM
Dai cu oja , si apoi bagi degetul in ceva ca o ascutzitoare , nu?
Azi merg sa-mi iau si eu!!!!
Postat 28 June 2012 - 10:40 AM
Oja magnetica am inteles ca o aplici, apoi pui deasupra un magnet care face modelul ala vizibil...in functie de ce magnet cumperi, ies diferite modele...ori cam asa ceva..