a trebuit sa-mi fac poza singura si cu aparatu intr-o mina nu prea reusesc sa fac mai mult
e facuta acum o saptamina
in realitate e mult mai frumoasa pentru ca sclipiciul e mult mai sclipitor shellacrosso2.jpg
Super faina si nuanta asta!!! Ce fain iti sta cu ele asa mai scurtate si mai ovale!
Any, nude vreau si eu dar a dat numai peste tute plus ca am avut cosmar cu scoaterea lacului ultim...deocamdata nu ma mai bag la nica.
eu nu pot, doar daca as sta o saptamina inchisa in casa
+1
Lori, da' o oja normala nu te-ar tenta? te dai tu, in legea ta
eu am pedichiura cu semipermanenta si macar pe timpul iernii as renunta la ea.
depind de persoana care tb sa mi-o indeparteze si nu vreau.
dar ptr vara e o solutie buna
eu nu pot, doar daca as sta o saptamina inchisa in casa
+1
Lori, da' o oja normala nu te-ar tenta? te dai tu, in legea ta
eu am pedichiura cu semipermanenta si macar pe timpul iernii as renunta la ea. depind de persoana care tb sa mi-o indeparteze si nu vreau.
dar ptr vara e o solutie buna
Pai, ce crezi ca am facut? Tocmai din motivul mentionat de tine. Dragele mele, semipermanenta se defineste si prin faptul ca se poate da jos acasa. In cazul in care tre' sa o scoti cu dalta si ciocanul , atunci nu mai intra in categoria semipermanentei.
Va spuneam mai sus prin ce horror am trecut ca sa pot scoate nenorocirea...nu va arat toate unghiile, ca va ia cu fiori pe sira spinarii. Asadar, dupa ce m-am inarmat ca la carte cu tot arsenalul necesar indeparatarii semipermanentei si am urmat toti pasii, degeaba, nu am avut incotro si a trebuit sa o smulg efectiv...cu tot cu stratul superior de unghie. Ca sa arate asa:
Mi s-a mai intamplat sa imi fie f greu sa o scot, sa o rad cu ceva, dar oja se muiase, totusi. Eh, la asta, dupa cum vedeti , a fost cosmar curat. Ma mir cum de nu mi s-au smuls de tot unghiile...am reusit sa maschez cat de cat dupa cu oja normala...
Mino stie ca i-am povestit toata tarasenia cu fatuca aia careia i-am scris dupa si am intrebat-o daca, totusi, are si lacuri mai de calitate, ori daca poate da fin, subtire, ori daca poate pur si simplu clasic . Nu a mai raspuns nici macar o silaba individa. Asa ca, Moata, exact! Raman la oja clasica si gata.
Cam atat despre "profesionistele" de orice fel
Oja semipermanenta trebuie sa fie usor de inlaturat acasa. Dar, despre asta s-a mai vorbit aici.
Lori, ma tot gandesc ca aia ti-a pus gel pe unghie de s-a dat asa greu de pe unghie. Eu am folosit la oje doar removerul de pe cupio, ca imi convine gramajul, pretul si calitatea. Imi iau de obicei in noiembrie de black friday tot ce imi trebuie pentru un an. Acum am luat doua oje de pe kitunghii si imi plac mai ales ca sunt mai ieftine decat pe cupio si cel putin cea termica s-a dat jos super usor. Pe cupio au in schimb o gama mai larga de culori. Greu de ales.
Posibil...naiba sa o ia de tuta! Va jur, am devenit atat, dar atat (!) de intoleranta fata de toate si toti impostorii de orice fel ( de la ajutor de curatenie la medici, terapeuti, filozofi, experti in lingvistica etc.) , aia care se considera profesionisti si o pot dovedi cu "patalamaua" semnata si ei is, de fapt, paraleli in regula, nesimtiti si cu gura mare. Ca, se stie, merg mana in mana astea...
Una peste alta, o sa ma apuc intr-un final de meserie eu insami...fur de la voi (sper ca nu curent ) .
Va si va urez unghii frumoase si sanatoase si oameni de calitate in jurul vostru !
Doamne fereste, Lori! asta-i chiar trauma, nu mi-ar mai trebui in veci geluri!
io bag cinstit doua straturi de oja normala, apoi un lac transparent cu sau fara sclipici si sunt cu manichiura ok toata saptamana.
in plus, in perioadele cu lene - acum traversez una! - bag nude, am vreo 3-4 nuante. la mine nu sare oja, se toceste usor la varfuri, iar la nude nici nuse observa.
tu, fara atatea bucatareli, n-ar tb sa ai nicio pb.
Aceasta postare a fost editata de moatza: 15 October 2019 - 11:41 AM
Doamne fereste, Lori! asta-i chiar trauma, nu mi-ar mai trebui in veci geluri!
io bag cinstit doua straturi de oja normala, apoi un lac transparent cu sau fara sclipici si sunt cu manichiura ok toata saptamana.
in plus, in perioadele cu lene - acum traversez una! - bag nude, am vreo 3-4 nuante. la mine nu sare oja, se toceste usor la varfuri, iar la nude nici nuse observa.
tu, fara atatea bucatareli, n-ar tb sa ai nicio pb.
Subscriu! Si eu fac la fel, inclusiv "perioadele de lene - acum traversez una!" Azi musai trebuie sa le sterg ...le-am facut acu' mai bine de doua saptamani
De doua ori le-am facut cu semi-permanenta....never again. Lori wow!!! ale mele n-au fost atat de rau cand le-am dat jos, dar tot nu-s pentru mine
Lori wow! Imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva!Nu mi-am facut niciodata gel sau semipermanent si acum ca am vazut ce ai patit tu, sigur nu o sa-mi fac gel!
Sincer...mi se cam facuse inima purice, ca nu stiam cum sa trag de lacul ala ca sa nu ma trezesc cu carne vie...Dar, pe bune ca semipermanenta trebuie sa iasa cu acetona, sa se "dizolve". Eu am pilit stratul ala sigilant, am tinut la muiat cele 10 minute, nu s-a miscat nici umbra lacului de pe unghie, am mai pilit iar, am mai tinut iar 10 minute...cu acetona speciala pentru gel! Na-da! Eh, alte dati s-a luat fain, frumos, fix ca in clipul pe care vi l-am aratat mai sus. Aveti mare grija la cine va duceti si ce va pune pe unghii...
vazand-o pe Adriana cu-atatea inele si ineluse si bratari mi-amintesc de-o fosta colega, o doamna mai in varsta de la care am invatat multe.
io nu-s prea innebunita de bijuterii si mai mult de-un inel si verigheta n-am purtat niciodata.
eram tanara, cu multe pe cap si cateodata nici pe alea nu le purtam. si ea ma certa: poarta-le acum, ca esti tanara si ai maini frumoase, cand o sa le porti, la batranete, cand vei avea mainile crete si pline de pete?
si cam asa-i, parca-mi pare rau ca nu m-am impodobit mai tare
la mina aia imi lipseste pe deshtu mic
pata cu cel pe deshtu mare e recenta
da' cre ca avea dreptate doamna ta
de regula pe mina cealalta am doar unul asortat la culoarea cu care ma imbrac
Zilele astea sunt asa, tot cu tatuaj pe baza de apa, cu stampila inca nu am curaj sa ma joc, mai ales ca am desfacut o sticluta de oja pt. stampila si nu mi-a placut consistenta
Si saptamana trecuta
Stiu, am o dambla, in materie de decor/design mai mereu ma indrept spre fluturi, dantela...si asta mi-a adus Yasmine seara din excursie, ca doar stie ca mami are fluturi la cap