Ce oja avem azi! Cu poze
Postat 05 July 2012 - 05:16 PM
Postat 05 July 2012 - 08:59 PM
Maneki, ai o forma f frumoasa la unghii si cred ca se potriveste orice culoare la ele, inclusiv ... nude
Uma, e frumoasa culoarea ta. Astfel de culori trebuie musai asortate la imbracaminte, zic eu ... si asta inseamana ojat zilnic .... E grozav cand ai timp.
Cred ca Ioana spunea ca nu se dilueaza ojele. OPI are un diluant special de lac de unghii. Daca vreti fac o poza la sticla mea. Are si picurator asa ca e f comod sa pui cativa stropi daca oja devine prea groasa. In plus valabilitatea la lacul de unghii e de obicei de 2 ani si e f probabil sa fie nevoie de putin diluant la ojele folosite mai rar.
Eu azi am "sugar pink" cu vernil pe varfuri. Am facut o poza afara, dar nu era soare si am si una la lumina becului.
Postat 05 July 2012 - 09:48 PM
Salmida, la 05 July 2012 - 08:59 PM, a spus:
Uma, e frumoasa culoarea ta. Astfel de culori trebuie musai asortate la imbracaminte, zic eu ... si asta inseamana ojat zilnic .... E grozav cand ai timp.
Dupa cum ziceam, eu port mult alb -negru - blugi vara.Asa ca se potrivesc culorile foarte usor, mai ales ca am incaltaminte colorata
Timp? Eu in 5-6 minute am terminat.Cu sters, colorat, uscat Mai ales daca nu e Revlon ca asta se usuca mai greu -dar cu Gosh, pot sa imi dau culoare inainte de a iesi pe usa si e gata
Postat 05 July 2012 - 09:50 PM
Salmida, la 05 July 2012 - 08:59 PM, a spus:
2. Maneki, ai o forma f frumoasa la unghii si cred ca se potriveste orice culoare la ele, inclusiv ... nude
3. Uma, e frumoasa culoarea ta. Astfel de culori trebuie musai asortate la imbracaminte, zic eu ... si asta inseamana ojat zilnic .... E grozav cand ai timp.
4. Cred ca Ioana spunea ca nu se dilueaza ojele.
+1 la toate 4 afirmatiile!
Salmida, iar ai venit cu un model frumos! iti sta asa de bine ...
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 05 July 2012 - 09:55 PM
manichiurista, ca sa ma tina 10 zile, da 2 straturi de oja si apoi lac. Curatat, maini si picioare + ojat = 75 minute.
De aia incerc sa ma tina mai mult ... In 3 straturi, cum spun, se usuca mai greu, pe mine ma baga cu mainile la un aparat cu aer rece.
Daca un pic imi sare, sau se strica le sterg imediat!
Maya si imi mai place ca nu ai nici o urma de pielita si e foarte, foarte ingrijit data oja pe margini! Daca o faci si singura, ai mult talent. Daca tot ai dat forma asa de frumoasa, de ce nu le aduci pe toate la acelasi nivel? apoi e usor sa le tii egale, le pilesti un pic la saptamaan si daca sunt ojate, nu se mai rup asa usor, mai ales daca nu le lasi de 1 m...
Postat 05 July 2012 - 10:20 PM
Pielitele le taiam înainte cu forfecuta, iar de cînd am aflat de la Ioana de solutia de dizolvat pielitele /P2, combin. Adica nu rezist sa nu bag si foarfecele Solutia imi usuca pielea degetelor foarte mult, dar le dau cu crema, si merge.
De pilit le pilesc cel mai des cu pila de sticla lata, uneori si cu aia de carton sau cea de metal (nu cu striatii).
Cît despre aducerea la acelasi nivel, acum este în "facere". Problema e ca mai lungi de asa nu le pot lasa, ca se rupe cîte una... sau buba mare care ma supara la maxim, e unghia degetului mijlociu de la mîna stînga, care dupa lungimea asta/sau deja la lungimea asta, începe a se încovoia pe o parte Si decît sa trebuiasca sa le tai scurt pe toate, le voi pastra asa... Cînd ma plicti, le fac iar ovale. Ma gîndeam sa-mi pun gel pe aia, poate nu se mai încovoaie. Poate asa ca Salmida, doar un strat subtire. Dar nu stiu daca-l suport.
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 05 July 2012 - 10:37 PM
Daniella, la 05 July 2012 - 09:55 PM, a spus:
manichiurista, ca sa ma tina 10 zile, da 2 straturi de oja si apoi lac. Curatat, maini si picioare + ojat = 75 minute.
De curatat dureaza mai mult, dar nu le curat zilnic - am zis, sters, colorat, uscat
Si Gosh de ex nici nu termin bine de dat si se usuca. Daca nu am de gand sa tin o culoare o saptamana, nu mai dau cu lac incolor peste.
Postat 05 July 2012 - 11:07 PM
Eu dau cu gel de ala de inmuiat pielitele de vreo 4 luni. Inconsecvent, dar dau. S-au subtiat. Maya, o sa vezi ca dupa cateva luni aproape poti renunta de tot la foarfecuta. Si dupa fiecare baie le imping ...
Gosh asta o fi si la noi?
Habar nu aveam de pila de sticla, eu am una de carton cu diamant. Si eu am apreciat sprayul de uscat cand il avea manichiurista, acu nu-l mai are.
Apoi, mi-am luat eu un lac fast dry si ala era bun, dar l-am pierdut ...ratacindu-l pe la manichiura, printre ale lor...
Postat 06 July 2012 - 02:07 AM
Daniella, la 05 July 2012 - 11:07 PM, a spus:
Gosh amandoua
Postat 06 July 2012 - 05:09 AM
Imagini atasate
Postat 06 July 2012 - 05:11 AM
Salmida si maneki, mi-au placut ''gherutzele'' voastre
Postat 06 July 2012 - 10:20 AM
Milena imi place "red carpet" dar tu esti pe sfond blue swimming pool!
Eu eram asa si la maini si la picioare:
"Pompous" de la 60 sec Rimmel.
Acu le-am taiat baieteste si le am asa:
Fotografiate imediat dupa aplicare deci ne retusate:
Postat 06 July 2012 - 01:52 PM
Postat 06 July 2012 - 02:06 PM
Postat 06 July 2012 - 04:48 PM
Frumos rosu, Milena iar indigoul lui Lili e superb.
Asa culori frumoase aveti ca ma apuca si pe mine pofta de shoping ... dar, dar
Eu azi ca si ieri desi la vremea de afara (plouaaa!) mi le-as face gri.
Postat 06 July 2012 - 05:12 PM
I'm blue ...la degete , ca starea mea e alta nicidecum "blue"
Postat 06 July 2012 - 05:54 PM
Lili, mi se potrivea mai bine albastrul tau
Postat 06 July 2012 - 06:20 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 06 July 2012 - 10:25 PM