Ce oja avem azi! Cu poze
Postat 12 July 2012 - 06:35 PM
Deci culoarea imi place la nebunie, e exact cum o vroiam, desi vazind sticluta nu imi dadeam bine seama daca e ce vreau, desi e opaca pentru ca eu prefer sidefatele.
Dar e extrem de greu de intins, mi le-am facut de 2 ori chestie care nu mi se intimpla niciodata am schimbat pensula cu alta degeaba, am pus diluant degeaba. Nu se intinde uniform si daca din nefericire treci peste ea adio iese o mizgaleala, daca las pensula prea plina se umple tot degetul si iar nu e bine ca lasa un strat prea gros. Si cealalta pe care o am de marca asta e la fel greu de dat dar nu chiar asa de greu ca asta, nu stiu daca e faptul ca uscindu-se intr-adevar foarte repede nici nu-ti lasa timp sa o dai pe unghii, in fine am insistat pentru ca simbata seara neaparat vreau turcoaz altfel m-as fi lasat pagubasa cred. E maybelline 40.
Postat 12 July 2012 - 06:39 PM
Ioana, la 12 July 2012 - 06:21 PM, a spus:
Cea ceramica, cel mult a mea are ambele fete la fel si e finutza, dar mie mi se pare mai buna pt pilit nu pt scurtat.
Cat de aplicat oja,da multi stim teorie, asa este, dar am spus-o pt cei ce nu o stiu, ca daia suntem aici sa invatam cat mai multe.PLus ca am vazut multe persoane care aplica oja din margine.Aplicarea din mijloc nu se face doar pt evitarea mazgalelii ci pt o aplicare cat mai bune.In functie de cat de lata este pensula, trebuie mai mult sau mai putin aplicat.
Eu nu stiu prea multe, dat atat cat stiu despre cum se face corect o manechiura(nu ca voi n-ati sti) impartasesc cu voi.
Aa inca o chesteie, manechiura frantuzeasca nu e acelas lucru cu french-ul.
Manechiura frantuzeasca presupune netaierea pielitelor ci doar impingerea lor(Ca tot am vorbit sa nu le mai taiem), pe cand french-ul este cel care il stim cu totii, cu varful alb(clasicul).
Hai mai, nu mai fi asa serioasa, doar de aia am bagat smiley-icii aia zvîrcoliti
Eu ma refeream strict la scula aia de la essence, ca scrie pe toate suprafetele la ce folosesc, nu pe toate pilele. De ex. as fi preferat o pila care are doar partea aia fina de polieren, dar nu am gasit (stiu ca este, doar ca nu am gasit eu). Sau chestia aia ca o caramida (pus poza de pe net, mai în spate) cu mai multe suprafete. Dar n-am gasit decît asta de la essence, si nu e tocmai confortabila, cel putin pentru mine.
Cît despre pensule, cred ca e vorba si de preferinte. Mie îmi plac pensulele mai latute si scurte. Ultimele lacuri cumparate însa, au pensule lungi si subtiri, si eu cred ca de aia ma moshcolesc mai mult ca de obicei. Dar cu rosul asta a fost catastrofa, si nu din cauza asta ci mai mult a mea, ca voiam din rasputeri sa nu ma mînjesc
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 12 July 2012 - 06:42 PM
Ei, Denise vrea sa-mi faca modele, dar mie îmi plac simple.
Ca tot a pomenit Adriana de marca asta, Maybelline, foloseste cineva din colectia MNY, adica astea?
Sînt bune? Se usuca repede?
Ca au galben si verde fain
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 12 July 2012 - 07:21 PM
Maya, la 12 July 2012 - 06:39 PM, a spus:
Hai mai, nu mai fi asa serioasa, doar de aia am bagat smiley-icii aia zvîrcoliti
Of ca nu-s, afurisiti de maimutoi ca nu i-am pus .Nici macar ca azi am o zi neagra n-as putea fi serioasa .Incepand de la faptul ca am niste maini de zici ca am adat cu crema crash (iara am intrat in faza in care ma usuc oricata crema bag) pana la faptul ca ma dor mainile de nici sa strang presa de usturoi nu pot.Asa ca stai linistita nu cu pun bot
Maya, la 12 July 2012 - 06:42 PM, a spus:
Ei, Denise vrea sa-mi faca modele, dar mie îmi plac simple.
Ca tot a pomenit Adriana de marca asta, Maybelline, foloseste cineva din colectia MNY, adica astea?
Sînt bune? Se usuca repede?
Ca au galben si verde fain
Eu am galbenul , da nu pot spune cat de repede se usuca, am memorie slaba .Da de fel cand le fac e seara si apoi ma intind la tv.Da din amintiri parca e subtirica si se usuca relativ repede.
Adriana, frumos turcoazul pacat ca nu se intinde bine.Poate totusi era cam veche.
Postat 12 July 2012 - 07:45 PM
Sorella ma gindeam daca miine gasesc o nuanta asemanatoare la kiko o iau si o dau deasupra ca ale lor cred ca sunt toate sidefate.
eu marca asta de care zici tu n-am vazut, asa cum nu vad gosh sau essence, nu's unde ar trebui sa ma duc dupa ele
Postat 12 July 2012 - 08:14 PM
Adriana, la 12 July 2012 - 07:45 PM, a spus:
Sorella ma gindeam daca miine gasesc o nuanta asemanatoare la kiko o iau si o dau deasupra ca ale lor cred ca sunt toate sidefate.
eu marca asta de care zici tu n-am vazut, asa cum nu vad gosh sau essence, nu's unde ar trebui sa ma duc dupa ele
Adriana, din pacate daca oja este veche, oricat lac incolor(nu diluant) ai pune, degeaba se face un maclavais ciudat.Am incercat eu odata si am aruncat pana la urma sticluta.
Pacat ca e asa frumoasa culoarea.
Postat 12 July 2012 - 08:19 PM
So, deci mi-am curatat cu betigasul cu vata înmuiata în acetona degetele pe margini, apoi am facut baie, mi-am samponat parul bine de tot, în speranta ca de la atîta frecat se duce oja si de lînga pielite... s-a dus, dar tot mai am si pe pielite, si sub pielite. Egal, pîna mîine se duce
Lambada Red
O fi rosu frumos, cumva chiar îmi place, but... that's not my thing
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 12 July 2012 - 08:43 PM
Ioana esti regina unghiilor!
Postat 12 July 2012 - 09:00 PM
Postat 12 July 2012 - 09:44 PM
E unul langa mine, fostul Upim, eu de la ei ma aprovizionez si mai au o marca Shaka.Acelasi pret, aceasi calitate, dar alte nuante.Deci am de unde alege.
Sau daca ai drum langa gara(Porta Nuova) la parfumeria de la Coin.Si acolo au un raft imens.
Nici eu n-am vazut Gosh pe aici, nici S.Hansen.
Fetelor, nici eu nu le am lungi.Se vad in poza de mai sus.Sunt baietesti taiate.Azi mi s-a rupt iar unghia de la aratator.Cat era de scurta, am pilit iar la ea.
Dar tot de vopsesc.
Ca parul.Am fire albe si-l vopsesc.De ce nu si unghiile. Si puteti sa-mi ziceti orice dar un picior cu unghii facute e sexy.Nu?(intreb si partea barbateasca a forumului)
De maini ce sa mai zic, ca-s in prim plan si-s cartea noastra de vizita.
Ati folosit discurile alea imbibate cu acetona, sunt bune de ceva?Mi se par comode in vacanta.
Carmen, ai noroc ca ai baieti, ca daca aveai fete trebuia sa le faci si lor.
Eu-s mai "ceausista" si-i fac unghiile numai in vacanta lui Manu.Desi erau fetite la gradi cu unghii facute.
Ah, urasc ojele care nu se intinde bine lacul, Adriana.Le arunc.Ma enervez.
Postat 12 July 2012 - 10:15 PM
Eh, Alina, de unde atat regina, dar merci de compliment
Apropo de MNY, eu galbenul il am de anul trecut,parca prin toamna l-am luat,deci e colectie veche.
Postat 13 July 2012 - 12:27 AM
n-am cumparat 5-6, ci 9
de la stanga la dreapta, a doua e cea cu sclipici colorat, foarte buna, dar se curata greu, Gosh-urile le-am cumparat dupa ce-am vazut aici si ce?! numai eu sa n-am?! si ultimele 3 le-am luat ieri
Imagini atasate
Postat 13 July 2012 - 12:32 AM
degetul mijlociu e defect urmare a copilariei zbuciumate
si pe 21 o sa am ochelari noi...o sa si vad ce fac
fetele au zis ca de cand avem oje noi avem si "mother-daughters bonding sessions"
Imagini atasate
Postat 13 July 2012 - 12:34 AM
rosul imi place in orice nuanta, mai ales cand reusesc sa-mi cresc unghiile
Postat 13 July 2012 - 02:52 AM
Postat 13 July 2012 - 06:08 AM
Adriana, e superba culoarea, tre'sa ma duc sa fac sapaturi s-o gasesc si eu.
Dupa o saptamana de nude, am trecut la albastru: walk on air de la essence
Imagini atasate
Postat 13 July 2012 - 07:51 AM
Angel, am margelele alea cu care m-am pozat si am si o bratara de 2 euro, intimplarea face sa am si un fard de ochi turcoaz, asa ca mi-am pus si o camasa cu turcoaz prin ea Aseara mi-am dat seama ca imi lipseste o geanta de culoarea asta si mi-am amintit ca in tinerete aveam si o pereche de pantofi turcoaz dar am lasat totul in Ro si mama le-a dat cui a vrut ea
Vezi Alpha, ai facut fetele fericite
Postat 13 July 2012 - 08:01 AM
Deci, pentru fete (si eu tot numai in vacanta le dau voie)
imi pare rau ca nu era si galben.
Eu, desi am zis deja ca n-am ce arata, mi-s unghiile scurte si latarete si am si degetele strambe, (iar de manjit, cred ca numai pe urechi n-aveam oja)
Si, pentru ca nu vreau sa ajung la puscarie
Adriana, [/b]e superba culoarea, pacat ca a trebuit sa te chinui cu ea.
Maya, imi place tare mult rosul ala, oare la noi este Gosh?
Alpha, fetita ta cea mare (?), cu unghiile albastre are forma unchiilor si a degetelor foarte asemanatoare cu Ale a mea (o sa-i fac poze cat de curand). Imi place poza!
Postat 13 July 2012 - 09:00 AM
Maya, la 12 July 2012 - 06:39 PM, a spus:
Pensula perfecta o are oja de la Rimmel PRO ANTI-FADE.
Garantez eu ca nu te manjesti (chiar si de ti-ar tremura mainile)...
Postat 13 July 2012 - 09:04 AM