Ce oja avem azi! Cu poze
Postat 21 June 2012 - 08:08 PM
Maine ma prezint cu unghiile la control .
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 21 June 2012 - 08:12 PM
Carmella, la 21 June 2012 - 02:55 PM, a spus:
Mi s-a parut ca se potriveste culoarea asta la o idee de bronz pe care-am prins-o-n virful visinului la cules, si la imbracamintile kaki + bej potolit pe care mi le-am pus azi pe mine
oja2106.jpg
Carmella ,
eu ti-as fura ... bronzul .
Postat 21 June 2012 - 08:32 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 21 June 2012 - 08:47 PM
Piscotel, la 21 June 2012 - 08:03 PM, a spus:
Daca nu i-as fi vazut bratara de la mana ,as fi zis ca mi-au schimbat-o la spital .
Asta-i fata de croitoreasa facuta cu vreun pictor .
Sau cu un fotograf .
Colorata maine-i gata !
io zic s-o tzii, sa n-o dai inapoi! las' ca-i buna!
sa va traiasca!
Postat 21 June 2012 - 08:47 PM
Maya, la 21 June 2012 - 08:32 PM, a spus:
Stiu ca asta nu e topic de bubuletzi ,dar iti multumesc pentru cuvintele care mi-au mers drept in suflet .
Postat 21 June 2012 - 08:50 PM
moatza, la 21 June 2012 - 08:47 PM, a spus:
Daca nu i-as fi vazut bratara de la mana ,as fi zis ca mi-au schimbat-o la spital .
Sau cu un fotograf .
Colorata maine-i gata !
io zic s-o tzii, sa n-o dai inapoi! las' ca-i buna!
sa va traiasca!
O sa o rog sa-mi trimita o poza cu unghiile varuite ,ca sa fim On Topic .
Postat 21 June 2012 - 10:47 PM
Sau cu un fotograf .
Colorata maine-i gata !
PA090047.JPG
Are o traista criminala! Iar ea e o frumoasa
Postat 21 June 2012 - 11:18 PM
Piscotel, la 20 June 2012 - 10:07 PM, a spus:
Pisco, Mavala pt indepartat cuticule? am luat eu din farmacie (Care au adaosuri mari) cu 40 lei (9 eur). Daca o fi si prin supermarketuri (nu m-am uitat) tb sa fie mai ieftin.
Frumoasa fata si foarte shic! tineretea ...
azi nu am avut timp sa ajung la manichiura, am amanat pe maine. Sper sa am si timp sa urc foto, desi sslabe sperante. Tot gandindu-ma la ce am vazut ca si culori pe aici, imi dadea ghes ceva colorat, dar cred ca raman la clasicul rosu aprins, fiind preferatul d-lui Daniella, alaturi de nuantele naturale - nude. Nu ii plac deloc unghiile verzi, albastre, maro, negre sau alte culori inchise/"ciudate", ceea ce am mai auzi si la alti barbati, asta ca tot am vszut ca ati intrebat ce place barbatilor.
Liz, ai manute de fetita. Am crezut ca e mana unei copile cand ai pus poze de la cununie, acum cu vernilul ai continuat!
Si eu aveam unghiile tari si cresteau oricat pana nu le taiam. Acum, dupa sarcina si alaptare au devenit casante si una doua mi se rup, asaca sa vreau si tot nu le mai pot purta lungi, dar mi-a pierit si atractia pt unghii lungi.
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 22 June 2012 - 04:49 AM
azi imi fac copitele la picioare si eu si le trag in poza
ps: done am apucat sa-mi fac doar una la mana stanga si s-a trezit musiu. mai tarziu, cand vine Ada de la scoala sa-l tina ocupat ca nu e nici cealalta acasa.
e mai aprinsa culoarea decat in poza si scuzati degetele mele urate, mostenire de la mama, degetul mare parca se uita dupa colt zice tata
Postat 22 June 2012 - 07:34 AM
[quote name='Piscotel' date='20 June 2012 - 10:07 PM' timestamp='1340222872' post='154314']
Liz, ai manute de fetita. Am crezut ca e mana unei copile cand ai pus poze de la cununie, acum cu vernilul ai continuat!
[/quote]
Daniela esti draguta! Mi s-a mai zis asta, dar uite ca aud iar. Am miinile mici cu totul - marimea 6 parca manusa si la verigheta.
Miine fac curat si o ciorba de perisoare si va arat sper o noua manichiura simbata ca acum chiar m-am ambitionat.
Postat 22 June 2012 - 07:36 AM
Angel, la 22 June 2012 - 04:49 AM, a spus:
ps: done am apucat sa-mi fac doar una la mana stanga si s-a trezit musiu. mai tarziu, cand vine Ada de la scoala sa-l tina ocupat ca nu e nici cealalta acasa.
e mai aprinsa culoarea decat in poza si scuzati degetele mele urate, mostenire de la mama, degetul mare parca se uita dupa colt zice tata
P1190253.JPG
Da, dar esti sefa in casa ta ca uite al doilea e mai mare!!! Pupici pisicherului mic!
Postat 22 June 2012 - 07:39 AM
Lizura, la 22 June 2012 - 07:36 AM, a spus:
Angel, la 22 June 2012 - 04:49 AM, a spus:
P1190253.JPG
Da, dar esti sefa in casa ta ca uite al doilea e mai mare!!! Pupici pisicherului mic!
asa se spune? habar n-aveam ...pishikerul e la topicul celalalt ca a primit cadouri
Postat 22 June 2012 - 07:54 AM
Daniella, la 21 June 2012 - 11:18 PM, a spus:
Pai io-mi fac manichiura cum imi place mie nu cum place barbatilor Ar fi chiar culmea sa ma dau cu o oja care place barbatilor si nu mie.
Postat 22 June 2012 - 11:09 AM
Astea-s cateva din preferate,momentan
La cat bucataresc si etc,manichiura mea lasa mereu de dorit
Asta am achizitionat-o pt. pedichiura (ca am sandalute crem cu catarama aurie) e un auriu bronz,draguta.
Preferata mea si pt. pedichiura...
Scuzati pozele urate
Postat 22 June 2012 - 12:01 PM
Piscotel, la 21 June 2012 - 08:50 PM, a spus:
O sa o rog sa-mi trimita o poza cu unghiile varuite ,ca sa fim On Topic .
Vrem poze cu unghii de la Cluj!
Angel cam asa am si eu culoarea la picioare acum.
Si noile achizitii: inele pt picioare:
au fir invizibil si elastic
si asa multicolor si elastic:
Geany aia aurie imi place.Am vrut sa-mi iau ieri si pana la urma am pus-o inapoi in raft.
Postat 22 June 2012 - 12:07 PM
Asta aurie si eu am pus-o pe raft ..de cateva ori ..pana am inhatat-o!
Totusi e un auriu placut ,bronz asa sidefat!
Imagini atasate
Postat 22 June 2012 - 12:16 PM
Scuzati poza blituita
De la stanga la dreapta: culoarea vantului turbat ca nu stiu cum s-o numesc altfel , un fel de cyclam, un gri inchis mat, un rosu aprins, un albastru inchis metalizat si una cu sclipici. Urmatoarea pe lista de achizitionat e una verde neaparat ca m-ati imbolnavit
Inelusele pentru picioare sunt super..o sa "casc" si eu ochii dupa asa ceva ca parca ar arata tare sic
Postat 22 June 2012 - 12:20 PM
Adriana, la 22 June 2012 - 07:54 AM, a spus:
Mi-ai luat vorba din gura Fiecare cu ale lui, oja e un mod de exprimare personal, nu conteaza cui ii mai place (au ba).
Frumoase inelusele de picioare - traiasca vara!
Ingerico, ce zici de degete, sunt foarte normale
Geany si Olguta, plac culorile voastre. Si mie imi plac ojele sidefate si foarte colorate..cred ca am doar cateva stil pasta.
Postat 22 June 2012 - 12:20 PM