Adriana, la 28 June 2012 - 05:44 PM, a spus:
Pe astea le gasesc la supermarket in Franta, o sa ma uit, si odata au fost si pe unul dintre siteurile aceale cu preturi reduse. Eu mi-am luat creion de ochi marca asta care imi place mult, am si o oja grena de la ei.
Eu am testat ieri un grena de la ei.. si mi-a ramas la inima.. si-un albastru, si-un roz-moviu si-un verzuliu... si-un.. toate:)) mi-am dat 6 culori diferite pe 6 unghii si n-a fost una care sa nu-mi placa. In It nu le-am vazut, eu ieri am fost in Slovenia si le-am gasit in DM.
Eu am un ritual al unghiilor si in ritualul asta e interzisa taiere unghiilor cu unghiera, le crapa fin in suprafata si se exfoliaza. De regula, le scurtez din pila, una de carton cu 2 fete, o fata pentru scurtare si o fata pentru finisare.
Maya, da il folosesc galbenul ala, mai deunazi aveam o unghie galbena si restul albastre, dar il folosesc si singur, uneori ii mai fac 2-3 linii negre peste galben pentru un efect wow. Imi plac culorile neon de anul asta, insa nu m-am aruncat asa tare la ele, pentru ca oricum mi se spune ca nu prea am culori normale pe unghii.
Multumesc fetelor pentru aprecieri, uite asa am si eu cate o fixatie:))si tot adun:)