daniela ai un format super la unghii si la maini si la picioare. chiar ca esti in miniatura (ca si moata)

...se vede si la degete ....piticelor
salmida, eu am avut mereu lungimea asta cand am avut-o pe Sara, nu m-a incomodat deloc. aveam gel si eu. cand mi se pune pata pun gel cand nu mai am chef il dau jos. nu am mai pus de mult si am avut unghiile tari si ca lumea, acum sant lungute dar nu asa tari, pe mine anestezia ma da peste cap, totala - partiala cum o fi imi distruge par, unghii, piele....asa de mult imi ia pana imi revin.
tare frumos topic...imi place sa ma uit la voi, eu nu am decat unghiile la picioare facute. ca si Ioana ma cremuiesc non stop si eu, pe talpi si [pe maini mai mult. am tubul cu crema lanaga chiuveta, cum a mainile in apa ma sterg si pun imediat

...seara la Tv cu crema pe talpi non stop, crema grasa sa nu crape calcaiele(nu mi-au crapat niciodata dar ca masura preventiva )
UTG, rosu e culoarea mea preferata. ever. fac ce fac si rosie sant s eu pe unghii...imi place sally hansen mie ca tine mult, nu se ciobeste si protejeaza si unghia.