Ce oja avem azi! Cu poze
Postat 09 July 2012 - 09:55 AM
Nici eu nu am la maini aceeasi culoare ca la picioare decat rar de tot.
Imi plac si mie ojele cu sclipici si ce ai tu acolo, Maya cred ca e oja cu sclipici cu efect holografic. E greu sa prinzi in poze frumusetea schimbului de culori la fiecare miscare.
Ojele cu sclipici tin mai mult pe unghii, dar se si curata mai greu apoi.
Pe o oja mata se poate aplica cu tehnica buretelului pe varful unghiei o oja de acest gen in nuanta apropiata sau contrara.
Postat 09 July 2012 - 02:12 PM
Salmida, la 09 July 2012 - 09:55 AM, a spus:
Imi plac si mie ojele cu sclipici si ce ai tu acolo, Maya cred ca e oja cu sclipici cu efect holografic. E greu sa prinzi in poze frumusetea schimbului de culori la fiecare miscare.
Ojele cu sclipici tin mai mult pe unghii, dar se si curata mai greu apoi.
Nu e holografic nu e, are doar particole groabe metalizate, care reflecteaza în culori apropiate ojei si/sau lucesc.
În tineretile mele, purtam de astea, mai ales culori închise. Dar e adevarat, sînt enervante la curatat. Particolele ramîn lipite de unghii. Chestia este ca atunci nu foloseam base coat, acum folosesc tot timpul. Poate asa se duce mai bine

O poza veche de 9-10 ani, cu Manhattan Dark Blue, tot de genul asteia lila de la Gosh.

Uite un Gosh holographic/ poza de pe net :

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 09 July 2012 - 03:36 PM
Maya, la 09 July 2012 - 02:12 PM, a spus:
Vreau si eu.....
Postat 09 July 2012 - 05:12 PM
Adriana, la 06 July 2012 - 05:54 PM, a spus:
Lili, mi se potrivea mai bine albastrul tau

Foarte frumos albastru si imi place la nebunie inelul.E de la Lizi?
petunie, la 06 July 2012 - 11:23 PM, a spus:
Maya, la 05 July 2012 - 05:04 PM, a spus:
Carmen, la 05 July 2012 - 04:48 PM, a spus:
Pai daca s-au cerut informatii!

Maneki, ai forma super! Culoarea aia e prea cuminte pentru mine. Cînd am avut rozaliul ala palid, ma simteam ca o fecioara

Alina, nici la noi nu este GOSH. A trebuit sa-mi vizitez vecinii austrieci.
Petu, cum se comporta suprafata unghiilor dupa ce dai gelul jos?
Uma, moatza, mie forma asta mi se pare cea mai practica, si ador pilitura cu pila de sticla.
La mana stanga e ok,nici nu se vede ca am avut ,la dreapta nu am reusit sa pilesc bine de tot(mai vezi la un deget-doua cate o cuta)ca a fost tarziu.
Nu-mi dadeam jos gelul daca nu mi se ciobea la degetele din mijloc la ambele maini cand am sters geamurile.Nu stiu cum am ajuns in canturi si pur si simplu s-a ciobit.Ori o fi fost ceva de proasta calitate

Diana, cel mai bine de dat gelul jos ar fi la salon ca sa le puna in solutie speciala.Macar daca ti le-ai facut acasa, sper ca nu le-ai dat jos cu pila normala

Postat 09 July 2012 - 05:14 PM
Eu in we le-am avut cu alb, am avut si niste gargarite,da nu mi-au placut si le-am sters.
Asta am avut in we

si azi

Postat 09 July 2012 - 05:36 PM
Cea de la gosh apare automat cand gugalesti dupa cuvant. Dar aici nu am gasit inca Gosh.
Greu sa prinzi in poza efectul ... dar cam asa arata culorile

Ioana, imi place mult ce ai azi ...
Postat 09 July 2012 - 05:50 PM
O sa pun foto cu sticlutele !
Postat 09 July 2012 - 06:00 PM
Salmida, la 09 July 2012 - 05:36 PM, a spus:
Cea de la gosh apare automat cand gugalesti dupa cuvant. Dar aici nu am gasit inca Gosh.
Greu sa prinzi in poza efectul ... dar cam asa arata culorile

Da, dar vezi, astea holografice au în "sclipici" toate culorile. Vezi verde, lila, galben, portocaliu, argintiu, auriu....etc.
În astea ale mele particolele sint mult mai groabe si au nuante metalice doar/aproximativ apropiate culorii ojei

Sînt misto culorile! Cum spuneam, mie îmi plac astea sclipitoare

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 09 July 2012 - 08:51 PM
Postat 09 July 2012 - 09:00 PM
Azi am vazut o tipa in farmacie, avea una albastra si una verde mi s-a parut, iar pe cea verde niste unghiuri facute cu albastru, faine.
Postat 10 July 2012 - 11:39 AM
Adriana, la 09 July 2012 - 09:00 PM, a spus:
Azi am vazut o tipa in farmacie, avea una albastra si una verde mi s-a parut, iar pe cea verde niste unghiuri facute cu albastru, faine.
LA fel ca si prima, cu buretelul

Imi place albastrul asta inchis.In poza pare movuliu.
Eu tot caut solutia aia de matuit si n-am gasit.Poate ajung in we intr-un DM ca am inteles ca aia de la P2 au.
Postat 10 July 2012 - 05:25 PM

Postat 10 July 2012 - 07:09 PM
Carmen, la 10 July 2012 - 05:25 PM, a spus:

Wow ce frumusete!!!

Ador nuanta...e si eco!!
Postat 10 July 2012 - 09:21 PM
Carmen, la 10 July 2012 - 05:25 PM, a spus:
Folosesti dovleceii pe post de arme albe

Foarte frumoasa nuanta

Postat 10 July 2012 - 09:40 PM
Eu tot sper in seara asta sa imi fac unghiile, insa am avut asa mult de munca zilele astea ca ma tot incurajez singura.
Apropo Maya, aaadoor movul, iar ala de pe unghiile tale e super.Carmen, eu as musca dintr-o unghie, ca imi pare jeleu:) sunt foarte frumoase.
Ioana si Salmida, de voi ce sa mai zic... sunteti meseriase.
AAaa si tips pentru indepartarea scipiciului fara sa stricati suprafata unghiei.. prin frecare sau stiu eu ce metode, puneti dizolvant pe o bucata de vata/ disc... puneti pe unghie si infasurati degetul/unghia in folie de aluminiu si lasati 5 min. Se ia oja cu tot cu scilipici foaaaarte usor.
Postat 10 July 2012 - 11:35 PM
Face suprafata fina, sau slefuie grob/strica suprafata?
Nail Care Supershiner

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 11 July 2012 - 12:31 AM
Postat 11 July 2012 - 06:00 AM