
Eram in dubii daca sa-i zic Iced mocha frappe ori Iced Frappuccino, asa ca am ramas la un nume mai simplu si generic, Iced Mocha.
Reteta, de fapt tehnica, am vazut-o la Edith, am adaptat-o putin pentru gusturile mele si m-am gandit ca nu ar strica sa o avem si aici ca e numai buna pentru caldurile astea

Ingrediente:
300ml lapte (gras am folosit eu)
2 linguri miere/zahar/orice alt indulcitor (puneti dupa gust oricum)
2 lingurite ness (eu am folosit un pliculet de 3in1)
1 lingurita cacao (eu nu am avut, insa data viitoare pun sigur) sau sirop de ciocolata. Cred ca merge taaaare bine si un sirop de caramel
putina frisca pentru ornat si orice altceva doriti (cacao, ciocolata rasa, bucatele de ciocolata, sirop etc)
Laptele se pune intr-un vas si se da la congelator pana e pe jumatate inghetat.
Se scoate din congelator, se adauga restul ingredientelor si se blenduiesc toate impreuna (merge de minune si cu blenderul acela vertical).
Se toarna in pahare si se bea cu pofta!!


Eu nu sunt mare amatoare de cafea, dar asta mi-a placut mult

Data viitoare cred ca pe langa cacao mai pun si putin frisca lichida pentru mai multa cremozitate si o spuma mai strong

