La multi ani, sorinadaniela!
Postat 23 June 2014 - 08:42 PM
La multi ani, Sorina ! Tot binele din lume !
Scuze pentru intarzierea urarii !
Scuze pentru intarzierea urarii !
Postat 27 June 2014 - 11:27 AM
Tanti auguri a teeeeeee,
Tanti auguriiii a teeeee,
Tanti auguriii a Sorinaaa, Tanti auguri a teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Tanti auguriiii a teeeee,
Tanti auguriii a Sorinaaa, Tanti auguri a teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Postat 27 June 2014 - 04:13 PM
Mulțumesc fetelor!
Apropos de 'tanti auguri'. Noi toți românași, na, se pune lumea pe cântat 'la mulți ani'. Toate bune și frumoase, doar că avem copii născuți și crescuți aici, așa că picea grupului Carolina (2 ani jumate) total nemulțumită începe hotărâtă 'taaantiiii auuguuuriiii'.
Și uite așa încep românașii, vrând nevrând, să cânte și 'tanti auguri'.
A fost un râs general.
Ca să nu vă mai spun ce ochi au căscat italienii atunci când am început să cântăm (o mână de români) 'la mulți ani' la ziua fetelor. Bine, întâi am cântat cu toții 'tanti auguri'. E clar că nu se așteptau la așa ceva, doar că eu am niște verișoare mai nebune...
Apropos de 'tanti auguri'. Noi toți românași, na, se pune lumea pe cântat 'la mulți ani'. Toate bune și frumoase, doar că avem copii născuți și crescuți aici, așa că picea grupului Carolina (2 ani jumate) total nemulțumită începe hotărâtă 'taaantiiii auuguuuriiii'.
Și uite așa încep românașii, vrând nevrând, să cânte și 'tanti auguri'.
A fost un râs general.
Ca să nu vă mai spun ce ochi au căscat italienii atunci când am început să cântăm (o mână de români) 'la mulți ani' la ziua fetelor. Bine, întâi am cântat cu toții 'tanti auguri'. E clar că nu se așteptau la așa ceva, doar că eu am niște verișoare mai nebune...
Sorina
Postat 01 July 2014 - 04:46 PM
La Multi Ani fericiti, frumosi cu bucurii si impliniri! Mult noroc in anul ce a inceput!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 21 June 2015 - 06:25 AM
Cioc-cioc! Hei! Am venit să te îmbrățișez, să te pup și să-ți urez să ai o viață superbă, să fii sănătoasă, fericită și, te rog eu, mai relaxată! O zi frumoasă, ca inima ta!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 21 June 2015 - 08:16 AM
La multi ani Sorinadaniela!
Auguri!Sa ai parte de o zi frumoasa,colorata de iubire si veselie.
Auguri!Sa ai parte de o zi frumoasa,colorata de iubire si veselie.
Postat 21 June 2015 - 11:08 AM
La mulți ani sorinadaniela, să fii mereu iubită, veselă, energică și ocolită de accidente și necazuri!
Postat 21 June 2015 - 05:22 PM
Asa e sa fi ocolita de necazuri!
numai bine si petrecere frumoasa astazi!
la multi ani!!!
numai bine si petrecere frumoasa astazi!
la multi ani!!!
Postat 21 June 2015 - 05:35 PM
La multi ani fericiti cu sanatate si bucurii!
Imagini atasate
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 22 June 2015 - 08:09 AM
La multi ani, Sorina! Sa fii sanatoasa si norocoasa, belelele sa te ocoleasca! Spor si putere de munca iti doresc!
Postat 22 June 2015 - 09:58 AM
Sorina, dragă, te pup apăsat şi îţi doresc numai bine, sănătate şi o viaţă lină şi frumoasă.
La mulţi ani!
La mulţi ani!