Şi eu sunt şoarece şi recunosc că m-au destabilizat pozele
Obatzda Crema de Camembert
#22
Postat 26 June 2012 - 08:56 AM
sorinadaniela, la 25 June 2012 - 12:45 PM, a spus:
Si soarecele din mine a luat-o razna cand a vazut despre ce e vorba. Acum nu-mi ramane decat sa astept urmatoarea aprovizionare.
Pupam Petunica si Maya pentru idei.
Am niste usturoi verde in gradina si chiar ma gandeam ce as putea sa fac cu el.
Pupam Petunica si Maya pentru idei.
Am niste usturoi verde in gradina si chiar ma gandeam ce as putea sa fac cu el.
zerda, la 25 June 2012 - 04:24 PM, a spus:
Vad ca suntem o familie de soareci pe arta!! Deci va jur, eram moarta de oboseala, nu dormisem bine, nu aveam chef sa mananc nimic, pana a deschis matusa cutia! M-am luminat la fata, ca un soarece scapat in fabrica primordiala de care zicea sheful!
boni, la 26 June 2012 - 08:19 AM, a spus:
Şi eu sunt şoarece şi recunosc că m-au destabilizat pozele
Va multumesc ,soriceilor!Astazi vine o alta varianta ca mi-am adus de la gradina usturoi si ceapa verde
Manchmal ist weniger einfach mehr....
#23
Postat 26 June 2012 - 09:15 PM
sorinadaniela, la 25 June 2012 - 12:45 PM, a spus:
Pupam Petunica si Maya pentru idei.
Si noi pupam Sorina!
petunie, la 26 June 2012 - 08:56 AM, a spus:
Va multumesc ,soriceilor!Astazi vine o alta varianta ca mi-am adus de la gradina usturoi si ceapa verde
Si io, si io
Reteta v-am scris-o AICI.
Cum spuneam, eu maruntesc Camembertul cu furculita.
Mojaresc grob chili, piper, chimen si sare de Himalaya.
Toc usturoiul si ceapa verde grob de tot
Amestec bine toate ingredientele si las sa traga macar o juma' de ceas.
Am pus doar 10 g unt. A iesit super!
Pofta buna!
-Maya's World-☀
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#24
Postat 28 June 2012 - 10:36 AM
Din ciclul" asa s-a calit otelul"!
Azi noapte pe 12 asta faceam eu, dar intrucat nu m-am gandit ce caldura e, in tampenia mea am lasat compozitia afara si untul e moale. De buna, e de te lingi pe degete! Dar probabil mai solida o sa fie mai la amiaza si atunci nu sunt eu sa-i fac poza! Eu am pus 20 de grame de unt, la 200 grame de branza. As putea sa mai sfaram in ea branza, ca mai am, dar se unge nemaipomenit pe paine si pe urma incep cu mai dai cu piper, mai pune boia, etc.! deci pentru prima incercare ma declar multumita! N-aveam covrigei am pus saratele, cu chimen!
castronasul e de desert, sa nu credeti ca e mare!
Azi noapte pe 12 asta faceam eu, dar intrucat nu m-am gandit ce caldura e, in tampenia mea am lasat compozitia afara si untul e moale. De buna, e de te lingi pe degete! Dar probabil mai solida o sa fie mai la amiaza si atunci nu sunt eu sa-i fac poza! Eu am pus 20 de grame de unt, la 200 grame de branza. As putea sa mai sfaram in ea branza, ca mai am, dar se unge nemaipomenit pe paine si pe urma incep cu mai dai cu piper, mai pune boia, etc.! deci pentru prima incercare ma declar multumita! N-aveam covrigei am pus saratele, cu chimen!
castronasul e de desert, sa nu credeti ca e mare!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!
#25
Postat 29 June 2012 - 11:55 AM
zerda, la 28 June 2012 - 10:36 AM, a spus:
Din ciclul" asa s-a calit otelul"!
Azi noapte pe 12 asta faceam eu, dar intrucat nu m-am gandit ce caldura e, in tampenia mea am lasat compozitia afara si untul e moale. De buna, e de te lingi pe degete! Dar probabil mai solida o sa fie mai la amiaza si atunci nu sunt eu sa-i fac poza! Eu am pus 20 de grame de unt, la 200 grame de branza. As putea sa mai sfaram in ea branza, ca mai am, dar se unge nemaipomenit pe paine si pe urma incep cu mai dai cu piper, mai pune boia, etc.! deci pentru prima incercare ma declar multumita! N-aveam covrigei am pus saratele, cu chimen!
castronasul e de desert, sa nu credeti ca e mare!
Azi noapte pe 12 asta faceam eu, dar intrucat nu m-am gandit ce caldura e, in tampenia mea am lasat compozitia afara si untul e moale. De buna, e de te lingi pe degete! Dar probabil mai solida o sa fie mai la amiaza si atunci nu sunt eu sa-i fac poza! Eu am pus 20 de grame de unt, la 200 grame de branza. As putea sa mai sfaram in ea branza, ca mai am, dar se unge nemaipomenit pe paine si pe urma incep cu mai dai cu piper, mai pune boia, etc.! deci pentru prima incercare ma declar multumita! N-aveam covrigei am pus saratele, cu chimen!
castronasul e de desert, sa nu credeti ca e mare!
Sa-ti fie de bine!Ma bucur ca ai facut-o
Am facut si eu varianta cu crema de branza in loc de Brie,cu vin in loc de bere si cu ceapa si usturoi verde...mmmmmmmmmm
Manchmal ist weniger einfach mehr....
#26
Postat 30 September 2012 - 10:27 AM
When in Rome... October(fest ), do like Bavarians do.
Or : If life gives you cheese make...
Obatzter!
Sarut mana pentru retetele delicioase si pentru minunatele fotografii motivationale
.
.
.
Or : If life gives you cheese make...
Obatzter!
Sarut mana pentru retetele delicioase si pentru minunatele fotografii motivationale
.
.
.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare