Forum Culinar: Meniuri de shabat - Forum Culinar

Salt la continut

  • 28 Pagini +
  • « Prima
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Meniuri de shabat acasa la redivivus

#481 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 30 April 2013 - 07:39 AM

Vezi postarearedivivus, la 30 April 2013 - 07:36 AM, a spus:

m-a parasit toata lumea :)((((((((((((((((((((((((((((((


sper ca nu s-a intamplat nimic rau.
noi suntem aici :)

#482 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 30 April 2013 - 07:42 AM

Vezi postareamoatza, la 30 April 2013 - 07:39 AM, a spus:

Vezi postarearedivivus, la 30 April 2013 - 07:36 AM, a spus:

m-a parasit toata lumea :)((((((((((((((((((((((((((((((


sper ca nu s-a intamplat nimic rau.
noi suntem aici :)


de voi era vorba, dar la tine nu se pune :)

#483 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 30 April 2013 - 07:08 PM

Cami, draga mea, nu te-a parasit nimeni.Eu eram pe-aici, cu rasuflarea taiata, citind si ras-citind, ca de obicei, postarile tale.Am lacrimat pentru puiutul disparut, m-am bucurat pentru primele batai de aripa ale celuilalt, am colindat cu voi la druzi, la gratar, la muzeu...peste tot.

De ce sa fii suparata pe noi? Eu abia astept sa vii cu povestiri noi, sa -mi iau portia de cultura.

:toothy9; ca existi si ca, macar virtual, te-am intalnit, ca pot afla lucrui noi, ca pot vedea locuri pe care, poate, nu voi apuca sa le vad vreodata.

Uite, un mare :floare: si-o :floare: de la mine, poate-ti va trece supararea.Eu nu prea pot intra de la birou si-atunci intru cand pot, de-acasa.Dar MEREU, arunc o privire aici, sa vad noutatile povestite de tine.
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#484 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 30 April 2013 - 07:30 PM

Vezi postareazoazorel, la 30 April 2013 - 07:08 PM, a spus:

Cami, draga mea, nu te-a parasit nimeni.Eu eram pe-aici, cu rasuflarea taiata, citind si ras-citind, ca de obicei, postarile tale.Am lacrimat pentru puiutul disparut, m-am bucurat pentru primele batai de aripa ale celuilalt, am colindat cu voi la druzi, la gratar, la muzeu...peste tot.

De ce sa fii suparata pe noi? Eu abia astept sa vii cu povestiri noi, sa -mi iau portia de cultura.

:sad1: ca existi si ca, macar virtual, te-am intalnit, ca pot afla lucrui noi, ca pot vedea locuri pe care, poate, nu voi apuca sa le vad vreodata.

Uite, un mare ;) si-o =)) de la mine, poate-ti va trece supararea.Eu nu prea pot intra de la birou si-atunci intru cand pot, de-acasa.Dar MEREU, arunc o privire aici, sa vad noutatile povestite de tine.


hai, ca nu zic serios...

dar sa stii ca de pe 15 iunie incep si cursele low cost in si dinspre Israel, asa ca poti veni aici MULT mai ieftin! pana acum, un bilet dus-intors era minim 450 euro, cand unul in SUA e doar 500 $ :(
acum costa maximum 200 euro. MAXIMUM!

#485 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 02 May 2013 - 08:16 AM

cum lumea are treburi si nu e trafic, azi vopsesc si eu oua si las povestile pe alta data, nu vreau sa-mi povestesc doar mie :)

#486 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 02 May 2013 - 08:36 AM

Vezi postarearedivivus, la 02 May 2013 - 08:16 AM, a spus:

cum lumea are treburi si nu e trafic, azi vopsesc si eu oua si las povestile pe alta data, nu vreau sa-mi povestesc doar mie :)

Eu sunt pe aici. Tu scrii cand poti si ai chef, nu ma baga in seama! :)
Spor la vopsit! :)

#487 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 May 2013 - 02:25 AM

Chair daca as citi topicul asta de 100 de ori, nu m-as plicitisi. Imi place tare mult cum povestesti, dar ti-am mai zis.
Sa va fie de bine pestiucii, in aer liber e altceva nu murdaresti aragazul si nici nu faci miros in casa =)) .
M-am emotionat citind sa stii si mai ales cand am citit de sirena si de faptul ca lumea se opreste locului in momentul respectiv. Sirena a ceea are o multitudine de semnificatii. Ti se face pielea de gaina numai cand te gandesti.
Te inteleg perfect cand zici ca a ramas casa goala. Si eu ma simt la fel dupa ce pleaca ai mei de la noi.

#488 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 May 2013 - 06:24 AM

Si eu trec mereu sa mai citesc ceva nou . Cami =))
Eu am fost in Israel hat demult in 1986 ...(ca aveam 33 ani precum Crist.)
Mi-a placut grozav de mult, mai ales Ierusalimul.
Prietena mea, fosta colega la conservator, ma invita mereu la Tel Aviv, dar nu am mai ajuns.
Cine stie, poate mai ajung vreodata.

#489 Useril este offline   verber 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 03 May 2013 - 07:25 AM

Trebuie sa fie special acum acolo!

#490 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 03 May 2013 - 10:04 AM

Oooff, ce complicat! Da-as avea 400 de euroi....Tare mi-ar placea sa ajung si eu in "margica" voastra!Cred ca zilele astea e tare frumos! Mistic si inaltator!
Cami, un maare Imagine postata si-o Imagine postata calda si de la mine!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#491 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 03 May 2013 - 08:19 PM

Vezi postareazoazorel, la 03 May 2013 - 10:04 AM, a spus:

Oooff, ce complicat! Da-as avea 400 de euroi....Tare mi-ar placea sa ajung si eu in "margica" voastra!Cred ca zilele astea e tare frumos! Mistic si inaltator!
Cami, un maare Imagine postata si-o Imagine postata calda si de la mine!


200 dus-intors!
te pup si te imbratisez si eu, cu mult drag

#492 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 03 May 2013 - 08:22 PM

Vezi postareaany_annette, la 03 May 2013 - 02:25 AM, a spus:

Chair daca as citi topicul asta de 100 de ori, nu m-as plicitisi. Imi place tare mult cum povestesti, dar ti-am mai zis.
Sa va fie de bine pestiucii, in aer liber e altceva nu murdaresti aragazul si nici nu faci miros in casa :occasion15: .
M-am emotionat citind sa stii si mai ales cand am citit de sirena si de faptul ca lumea se opreste locului in momentul respectiv. Sirena a ceea are o multitudine de semnificatii. Ti se face pielea de gaina numai cand te gandesti.
Te inteleg perfect cand zici ca a ramas casa goala. Si eu ma simt la fel dupa ce pleaca ai mei de la noi.



:sleepy1:

#493 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 03 May 2013 - 08:23 PM

Vezi postareastella, la 03 May 2013 - 06:24 AM, a spus:

Si eu trec mereu sa mai citesc ceva nou . Cami :occasion15:
Eu am fost in Israel hat demult in 1986 ...(ca aveam 33 ani precum Crist.)
Mi-a placut grozav de mult, mai ales Ierusalimul.
Prietena mea, fosta colega la conservator, ma invita mereu la Tel Aviv, dar nu am mai ajuns.
Cine stie, poate mai ajung vreodata.


eu aici sunt! cauta-ma :sleepy1:(iti dau adresa, adica)

#494 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 03 May 2013 - 08:24 PM

Vezi postareaverber, la 03 May 2013 - 07:25 AM, a spus:

Trebuie sa fie special acum acolo!


draga mea, ai disparut complet! ti-am simtit lipsa, ti-am scris si pe mess

#495 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 03 May 2013 - 08:27 PM

eu...n-am facut mare lucru, dar sunt TERMINATA
nu sunt chiar multumita de tot ce-am facut, iar pozele....jumatate sunt de ne-aratat, ca eram si murdara pe maini, si in viteza...
mai e si maine-o zi, sa vedem ce mai iese
spor la treburi si Sarbatoare fericita si luminata tuturor!

#496 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 03 May 2013 - 08:46 PM

Vezi postarearedivivus, la 03 May 2013 - 08:19 PM, a spus:

Vezi postareazoazorel, la 03 May 2013 - 10:04 AM, a spus:

Oooff, ce complicat! Da-as avea 400 de euroi....Tare mi-ar placea sa ajung si eu in "margica" voastra!Cred ca zilele astea e tare frumos! Mistic si inaltator!
Cami, un maare Imagine postata si-o Imagine postata calda si de la mine!


200 dus-intors!
te pup si te imbratisez si eu, cu mult drag



Da, asta stiu, dar eu nu pot veni decat cu jumatea inimii mele.Singura nu ma-ncumet.D-aia zic de 400.Om vedea ce-o mai fi la anul.Poate-o fi mai bine.Eu sper. !Va pup pe toti prietenii mei de-acolo (inclusiv "chiriasii")
Cat despre poze...ieri si mie mi-au iesit toate fix pe dos, asa ca te-nteleg.
Sarbtori Pascale cu pace, liniste si lumina, dragii mei!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#497 Useril este offline   Carmen L 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 14 May 2013 - 08:39 AM

Cami am citit in sfarsit ultima poveste, aici sunt nu te-am parasit :)

Familia de pasari s-au reintors parca sa te asigure ca sunt bine si sa nu mai plangi, sa-si
viziteze casuta, la anul cred ca se intorc la cuib :)
Imagine postata

#498 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 14 May 2013 - 09:35 AM

In sfarsit am recuperat si eu ce-am pierdut cat am fost plecati, tare-mi plac povestile tale, Cami, mai ales ca sunt despre o lume despre care stiu prea putine. Chiar daca nu scriu prea des, eu sunt aici, citind si asteptand povesti noi.

#499 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 21 May 2013 - 07:13 PM

Buna ziua, fetelor si baietilor, si LA MULTI ANI ! tuturor celor care se sau s-au sarbatorit azi!
N-am mai scris de mult aici, ca am mai avut una-alta, dar cum in fiecare zi ne mai indepartam putin de Pasti, ma tem ca deja pozele mele sunt "batrane"

O sa fac o recapitulare scurta a zilelor si sarbatorilor mele, cu speranta ca o sa ma reintorc curand la ritmul dinainte.

Cum poate v-am mai spus, anul acesta a fost primul Pasti sarbatorit aici, pana acum mergand de fiecare data sau in tara, sau la rudele mele din Creta. A fost o placere si o mare aventura pregatirea.

Intai de toate ca ne-am dat peste cap sa facem rost de un ied SI NU AM REUSIT! Nu am gasit nicaieri de vanzare, desi peste tot vezi capre pascand, alaturi de oi, si toti arabii spun ca daaaa, sunt iezi, numai cand cauti, nu-s! Am gasit, pana la urma, o pulpa de miel(probabil cam de-o seama cu mine, dupa marime…), am gasit si organe, dar a fost imposibil sa gasim prapure, asa ca am facut drob invelit in aluat.
Dar hai s-o luam mocaneste.

Intai de toate am vopsit oua, dupa excelenta metoda invatata de la laura_lala. De acum inainte numai asa o sa fac, pana o sa-mi vina alta idee si alt chef. I-am multumit la topicul cu oua, ii mai multumesc inca o data si aici.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691537889555.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-1369153805778.jpg

Masa noastra a aratat in felul urmator (am avut eu boala sa fie alb si mov anul asta):

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-1369153922963.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691539712119.jpg

Daniella, nu stiu cat poti distinge ca in capul mesei a stat suportul de lumanare de la tine, deci ai fost si tu cu noi la masa =))

Meniul din prima zi de Pasti, singura petrecuta acasa, de altfel, a cuprins urmatoarele:

Oua rosii, acompaniate de maioneza cu o planta pe care habar nu am cum o cheama, luata din shuk, dar mie mi s-a parut ca seamana cu azmatzuiul de la mine de acasa pe care il punem in maioneza de la masa de Pasti. Daca Rym mai intra pe aici(apropos, Rym, ti-am lasat un mesaj privat, poate-mi raspunzi, te rog), poate stie ea sa spuna cum ii zice. Are un gust picant, foarte placut. Aici cica se foloseste la salata.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691540307319.jpg

Am intocmit si un platou ca in Bucovina, cu sunca, branza, ridichi, ceapa verde

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691540592179.jpg

Am avut drob de miel, pe care l-am "impachetat" in portii individuale dupa modelul:

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691540888229.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691541210795.jpg

La drob am avut salata de sfecla rosie cu hrean, dar poza e o catastrofa, asa ca doar imaginati-va cum era.

Tot portii individuale am avut si cu salata boeuf

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691541561183.jpg

Am facut un bors de miel EXCEPTIONAL(n-am poza, trebuie sa ma credeti pe cuvant) si apoi am avut pulpa respectiva, pe care am crestat-o artistic si am facut-o la cuptor.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691541904665.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691541972659.jpg

Din pacate, aparatul meu foto s-a stricat la acest moment, asa ca nu am mai avut cum sa fotografiez friptura gata si pusa-n farfurii. Nu ma intrebati de ce nu mi-a dat prin minte sa fac macar o poza cu telefonul……… Eram prea agitata.

Ca desert ce puteam avea decat pasca si cozonac??

Cristina, uite pasca facuta in forma de la tine, saru-mana frumos!

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-1369154241658.jpg

Nu dati cu parul, tocmai aveam cuptor nou-nout si n-am stiut sa ma descurc 100% bine :(. Dar gustul a fost nemaipomenit, iar Dan e mort dupa toate arsaturile.

Sa stii, Cristina, ca am purtat si brosa de la tine cu acest prilej, dar din lipsa de aparat… De asemeni sper sa remarci outele de ciocolata puse "artistic" pe acolo :). Dan le-a mancat PE TOATE!

Uite si pasca traditionala, plus cozonacul

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691543141899.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691543305777.jpg

Tuica de la tata la inceput, vin chilian rosu(ca nu mai gasim romanesc :hug: ) pe la mijloc si cafea la sfarsit si gata! Hristos a inviat!

Cam la o saptamana de la Pasti a fost aici Shavuot, o sarbatoare a carei importanta religioasa nu e cine stie ce, dar e o sarbatoare a branzeturilor, toata lumea cumpara/face/mananca aproape numai chestii cu branza, sarate sau dulci.

Noi, de Shavuot am fost la padure cu niste prieteni si am mancat – evident – numai branzeturi. Am facut si fondue, aici e prietena mea care supraveghea procesul

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691544926315.jpg

Apoi am facut eu o placinta creata

Poza de la padure, eu sunt in spatele sortului :)

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691545360729.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691545467632.jpg

Dan, amenintator ca nu ne miscam mai vioi

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-1369154588436.jpg

Aici acum e vremea migdalelor verzi, am gasit acolo unde am facut noi picnic, dar altfel se vand peste tot – in piata, la supermarket, pe marginea drumurilor. Sunt aceeasi idee cu nucile verzi, cu deosebirea ca nu te murdaresti pe maini decat de la pielita samburelui(ca doar samburele se mananca, evident)

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691546815472.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691546882697.jpg

Aici vreau sa va detaliez putin chestia cu placinta creata.

Se face un aluat simplu, cel pe care l-am pus eu la reteta de shuberek. Se imparte in bucati potrivite, se intinde o foaie( eu nu le-am nimerit prea rotunde, dar va jur ca nu conteaza)

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691547667116.jpg

Se intinde pe mijloc branza preferata sau mai multe tipuri, amestecata cu ou si putina faina

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691547728513.jpg

Aluatul se strange la mijloc dupa modelul din figura alaturata

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-1369154783826.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691547923276.jpg

Se pune la prajit cu partea adunata in jos prima data si apoi se intoarce. Se mananca ultra-fierbinte si se bea vartos vin, ca eu am facut-o sarata. Insa merge si sa presari putin zahar tos ( neaparat tos!, ca sa simti cum se sparge in dinti) peste ea. E inedit contrastul sarat-dulce.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691548039493.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691548141003.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691548302079.jpg

La masa de sambata, pe langa chestii banale, am avut si rulada cu spanac si ricota propusa de Ioana pe forum. Am fost atat de incantati toti de ea, ca restul mesei nici nu a mai avut importanta.
Ioana, multumesc mult de idee si sa stii ca am fost si pe blogul de inspiratie, insa pot sa spun cu mana pe inima ca la "provocarea" cu pricina le-ai dat, de departe, clasa la toate! Adica ce ai facut si pozat tu nu se compara cu ce au facut celelalte.

Hai sa va arat si cum am facut eu

Am facut aluatul conform indicatiilor, aproximativ, ca l-am scapat mai moale si mi-a fost putin mai greu la rulat, dar totul e bine cand se termina cu bine

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691550323656.jpg

Umplutura mea a continut o branza crema ca in poza, pe post de ricota

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691550585401.jpg

Pe langa branza-crema am avut si parmezan, oua, condimente, etc.., iar in loc de spanac pur si simplu eu am pus bucati mai grosiere de mangold si cateva brichete de spanac congelat, ca m-am hotarat in ultima clipa sa fac rulada si nu am mai gasit spanac proaspat. Vineri la pranz aici e ca dupa lacuste…

Am decupat coditele(codoaiele!) de la mangold

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691550953522.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691551028291.jpg

Am taiat bucati mai maricele

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691551365693.jpg

Am pus intr-o tigaie sa se caleasca 2 min in putin unt o ceapa mica tocata marunt

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691551687173.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691551765352.jpg

Am adaugat mangoldul si spanacul si le-am lasat pana s-a evaporat apa

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691552111039.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691552183061.jpg

Am adaugat la compozitia de branza

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691552547653.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691552665561.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691552759.jpg

Am intins o foaie mare din tot aluatul

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691553200974.jpg

Am intins umplutura (n-am poza, am uitat sa fac! :occasion15: )

Am rulat, mai anevoios, dupa cum am spus, si am invelit intr-un prosop cu floricele ;), ca aici nu stiu unde as putea gasi tifon, cum faceam in Romania

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691553722032.jpg

Am adus la fierbere apa si am pus sulul in cratita, usor curbat ca era destul de mare

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691554085527.jpg

Am fiert totul cam 30 min, l-am scos, l-am lasat sa se raceasca, l-am dezvelit si l-am taiat bucati potrivite


Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691554455962.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691554596729.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691554672532.jpg

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691554760472.jpg

Dat la cuptor, scos si servit fierbinte.

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-1369155494434.jpg

Una taiata fierbinte

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691555058988.jpg

Una taiata rece

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-243-13691555257886.jpg

Uite-asa am impacat eu sarbatoarea mea cu sarbatoarea lor, intru placerea noastra.

Acum, ca am adus putin lucrurile la zi, sper sa ma tin de programul obisnuit si sa ma achit si de promisiunile facute mai demult. Intre timp ma mai familiarizez eu si cu aparatul de fotografiat, si cu cuptorul - prea multe noutati dintr-o data!

Pana data viitoare, va doresc numai bine

PS: De ce oare nu a postat nimeni meniu si pregatiri de Pasti? Sunt foarte contrariata

#500 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 May 2013 - 07:35 PM

Cami, bine te-am regasit aici la tine pe topic :hug: !
Felicitari pentru absolut tot ce-ai pregatit, incepind cu masa care arata tare bine si imi plac si culorile folosite, fata de masa alba, decorul, tot.
Apoi felicitari pentru toate bunataturile preparate, pasca ti-a iesit absolut superb, cozonacul, placinta creata cu care m-ai dat gata, drobul care pana la urma in ciuda faptului ca nu ai gasit prapure s-a dovedit a fi o idee excelenta facut in aluat, carnea si tot restul! As fi mancat din toate cu mare pofta si binenteles un pahar de vin!
Eu personal nu am postat numic de Pasti pentru ca nu am facut absolut nimic. Simplu :) .
Am facut o masa inainte de Pasti si una dupa asa ca m-am refacut, n-am stat chiar degeaba =)) !
Te imbratisez cu drag :occasion15: !

Arata acest topic


  • 28 Pagini +
  • « Prima
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

35 useri citesc topicul
0 membri, 35 vizitatori, 0 utilizatori anonimi