Dintr-un ou intreg,un praf de sare ,4 linguri de zahar,zeama si coaja rasa de lamaie,esenta de vanilie,un pachet de unt moale(lasat la temperatura camerei),faina cat cuprinde (pt. a obtine un aluat moale ce se desprinde de pe peretii vasului la framantat si de pe maini cum se vede in poza)aa si un pic de praf de copt ,cam 1/3 de lingurita..L-am dat la frigider la rece acoperit cu folie alimentara.
Am facut bilute cam de marimea unei nuci mai micute si apoi in tava le-am aplatizat cu mana sa fie catd e cat rotunde ,mi-au iesit niste fursecuri faine,le-am pus sa se raceasca pe un gratar ca sa nu mi se umezeasca dedesupt ,au iesit exact cum mi-am dorit ca textura..,

In poza sunt doar cativa din ei...Dar mai aveam chef sa ma joc cu ei, mi-am spus sa fac si o crema sa-i lipesc cate doi .Am facut o crema din unt frecat cu zahar si cacao,esenta de rom,niste crema de ciocolata de la borcan (si asta era desfacuta mai demult si era destul de tare)si o lingura de gem acrisor de fructe.Am dat-o la rece sa se intareasca iar untul cat de cat .Am lipit cate doi,am mai topit si niste ciocolata furata de la Ale' si le-am balacit acolo..Asa arata,cam mazgalite dar de bune sunt f. bune...

Mi-au iesit in total 34 de fursecuri simple deci 17 bucati lipite asa cate 2,daca le-asi fi facut mai micute ieseau mai multe...Poze ca de obicei super urate la ceas de seara...