Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 774 Pagini +
  • « Prima
  • 509
  • 510
  • 511
  • 512
  • 513
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#10201 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 02 September 2016 - 09:31 AM

Si saptamina asta am mai avut ocazia sa gatesc. Cunoscute, dar bune...

Galuste din aluat de paine si afumaturi+varza acra

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-27-1472801293235.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-27-14728013067569.jpg

Spätzle + carne tocata

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-27-14728013008056.jpg

Galuste si cotlet de porc+sos

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-27-14728013136396.jpg

Pulpa de pui dezosata cu morcovi si Schupfnudeln

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-27-14728013202646.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#10202 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 05 September 2016 - 08:04 PM

Mi se-ntimpla numai mie sau si la altii?
Am doi zucchini cataratori care anul asta parca vor sa ma recompenseze ptr. alti ani in care au fost mai slabi...
Se ascund dupa frunzele enorme pina ce devin uriase.
Si am cauta si am gasit o reteta care ptr. mine e destul de buna.
Se poate manca ca atare sau ca o garnitura pe linga carne(noi carnivori) :sleepy1:

Arata cam asa
Imagine atasata: monthly_09_2016/post-27-1473097917151.jpg
Tava am uns-o cu un catel de usturoi strivit si unt
Am taiat fisii de aprox. 3 mm grosime(bucata din spate-aia groasa de tot am mai injumatatit)

Si i-am pus ca soldatii
Imagine atasata: monthly_09_2016/post-27-14730979116896.jpg

Intre fiecare rind am pus oregano si cascaval(Gruyère)
Imagine atasata: monthly_09_2016/post-27-14730979055857.jpg

La sfirsit am pus ceva smintina, sare, piper si ceva unt
Imagine atasata: monthly_09_2016/post-27-14730978978032.jpg

Am lasat la cuptorul preincalzit la 250°C, apoi micsorat la 230°C, cu usa intredeschisa ptr. vreo 30 de minute.
Noua ne place ce a iesit.
Imagine atasata: monthly_09_2016/post-27-14730978908044.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-27-14730978834613.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#10203 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 06 September 2016 - 09:26 AM

Chiar ca buna idee pentru cei care cresc mari.

#10204 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 07 September 2016 - 12:26 PM

F. faini arata dovleceii Pet'! :hug:

Eu ,ciorbita de fasole cu afumatura!

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-405-1473243906887.jpg

Si mancare de fasole cu afumatura si o salatica de varza :sleepy1:

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-405-14732439693562.jpg

#10205 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 08 September 2016 - 11:06 AM

Eu dupa Geanina, ca imi facu pofta de fasole.
Si cum nu am mers nici la pesti, nici la ciuperci, nici cu bicicleta - desi avem o vreme de vis - m-am
pus sa fac sarme din vita de vie cu un sos de marar si fasole batuta cu ceapa si ulei de bostan. :sleepy1:
Si o paine proaspata pe linga. :lol:

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-27-14733255419003.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-27-14733255359757.jpg

Va doresc o zi minunata.

Peter

Aaah edit; era sa uit. Am facut si un tort. Vi-l arat numai daca a iesit ca lumea... :hug:
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#10206 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 10 September 2016 - 02:53 PM

Azi ,pe tigaia cu riduri am pus feliuta de piept de pui sa se faca pe o parte,apoi intoarsa pe partea cealalta si pus desupra feliute de cascaval si rodele de rosie,stropit cu putin ulei de masline si oregano uscat de la plic,fixat cu scobitori,pus un capac (ca sa se topeasca branza,si am mai lasat putin pe foc,cat sa se faca,carnita si pe partea cealalta )

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-405-1473511934504.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-405-1473511947597.jpg

#10207 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 11 September 2016 - 12:34 PM

Tomino allo speck pe pat de zucchine saltate in tigaie cu rosii:

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-9-14735900294522.jpg

#10208 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 September 2016 - 02:34 PM

Profitam inca de zilele de toamna calduroase si frumoase :toothy9;

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-405-14735972465879.jpg

#10209 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 12 September 2016 - 10:45 AM

3 cartofi si restul proteina!! Bravooooo Geanyyyyy! Iti trimit si eu cativa doritori!! :toothy9;
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#10210 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 12 September 2016 - 12:38 PM

Vezi postareazerda, la 12 September 2016 - 10:45 AM, a spus:

3 cartofi si restul proteina!! Bravooooo Geanyyyyy! Iti trimit si eu cativa doritori!! :toothy9;

=)) Daa!! stii care-i faza?! :toothy9; Ale' e mare doritor de cartofi prajiti(daca nu-mi era lene ii faceam sa aiba langa carnita/carnaciori,fie mamaliguta,fie piure sau pilaf)in schimb carnita mananca putina cu doi dinti asa cum s-ar spune,lui domnu' Geany' ii plac,cartofii prajiti dar se abtine asa ca mai fura cate unul-doi ashea de pofta restul carnea e baza la el :toothy9; eu in schimb mananc la sf. ce ramane de la ei dar am grija sa am alaturi o salata sau o muratura,ardei sau gogosari copti etc deshtia ,ce se nimereste :snorting: asa ca fentam sistemul care cum poate =))

#10211 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 12 September 2016 - 01:45 PM

Eu ma uit pe aici poate poate imi vine vreo inspiratie, ca in ultima vreme mai mult lugume la gratar cu diverse am mancat!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#10212 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 12 September 2016 - 01:56 PM

Vezi postareazerda, la 12 September 2016 - 01:45 PM, a spus:

Eu ma uit pe aici poate poate imi vine vreo inspiratie, ca in ultima vreme mai mult lugume la gratar cu diverse am mancat!

Hmm!! paii poate de astea de ale toamnei,ardei umpluti,salata de vinete,mancare de varza,vinete cu parmezan la cuptor,mancare de ardei copti,ostropel,pilaf...in rest branza cu smantana,pui cu smantana,paste,musaca,salata orientala ...Nu te-a inspirat nimic?! ...ce te va coafa sa-mi spui si mie ca sa fac si eu :toothy9;

#10213 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 12 September 2016 - 04:35 PM

Salata de vinete am facut si eu si am pus si la congelator ca am gasit niste vinete bune tare si ieftine, dar eu mananc orice si altii nu mananca mai nimic! Adica acum face greva la pilaf, sa n-auda de pilaf! Nu mananca " chestii cu sos alb", ca aveam si pui si ciuperci si ce mergea un pui cu ciuperci....musaca de vinete sa mai incerc ca ultima data n-a mancat decat o data pe urma m-am luptat eu cu ea!
Acum are ciorba de vacuta, sarmale si pulpe superioare de pui la cuptor, fara garnitura, ca " s-a plictisit" de cartofi si de pilaf e greva!

Eu il mai las in durerea lui, si-mi fac eu de mancare sub pretextul ca eu am probleme de digestie, uneori imi ia toata mancarea, alteori nici nu se uita ce am in farfurie, nu-l intereseaza, nu e deloc pofticios!

Vad ca am reusit sa-l obisnuiesc sa manance peste in we, asa ca sambata macar n-am stres, peste e, cu ceva( cartofi prajiti, mamaliga) in functie de cum il fac!

Uite ce cred ca-i fac fara sa-l intreb ce ai facut tu cu piept de pui si cascaval si rosii asa la gratar, daca e cascavalul topit n-o sa mormaie ca e puiul fara gust! De mancat, mananca nu zic, dar iti strica tie cheful cand il vezi asa dezgustat.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#10214 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 12 September 2016 - 07:15 PM

Daa!! intradevar nu e uscat puiul facut asa,eu nu am avut dar daca vrei poti sa pui si feliuta de jambon sau ceva taiat subtire afumat ca ii da un gust si mai bun,usor afumat ,sau cascaval afumat poti sa pui daca va place :snorting: la garnitura merge bine o salata verde,sau cartofii mei cu patrunjel si usturoi,sau dovleceii mei cu usturoi...Ma bucur daca te-am inspirat :toothy9;

#10215 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,242
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 12 September 2016 - 09:39 PM

Cel mai meniu de început de toamnă: pastramă de oaie cu mămăligă, ardei copți marinați (în oțet balsamic, ulei de măsline și usturoi) șșșiiii... MUST! :toothy9; Producție proprie, sînt tare mîndră de el, are un gust și o aromă și tot ce vrei, făcut numai din cabernet sauvignon și fetească neagră.

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-233-14737090200561.jpg

Și mustul - motivul, de fapt, pentru care m-am băgat la subiectul ăsta, pînă mă duc la ”grădinărit” să mă laud și acolo :snorting:

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-233-14737091347747.jpg

#10216 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 12 September 2016 - 09:51 PM

E si asta in plan!!

Te invidiez!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#10217 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 September 2016 - 10:00 PM

Vezi postareaCarmella, la 12 September 2016 - 09:39 PM, a spus:

Și mustul - motivul, de fapt, pentru care m-am băgat la subiectul ăsta, pînă mă duc la ”grădinărit” să mă laud și acolo :toothy9;

Pai cu asa trofeu lauda-te si la ce am baut ca sa fie tacimul complet :snorting:

#10218 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,242
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 12 September 2016 - 11:05 PM

Vezi postareaAdriana, la 12 September 2016 - 10:00 PM, a spus:

Vezi postareaCarmella, la 12 September 2016 - 09:39 PM, a spus:

Și mustul - motivul, de fapt, pentru care m-am băgat la subiectul ăsta, pînă mă duc la ”grădinărit” să mă laud și acolo :toothy9;

Pai cu asa trofeu lauda-te si la ce am baut ca sa fie tacimul complet :toothy9;



:snorting: bună idee!

#10219 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 September 2016 - 08:13 AM

Scrob cu virgula kaiser si castraveti de la Lidl
Imagine atasata: monthly_09_2016/post-4-14737472345113.jpg

#10220 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 13 September 2016 - 01:56 PM

Bunica ii zicea papara! :toothy9; Sa va fie de bine!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

Arata acest topic


  • 774 Pagini +
  • « Prima
  • 509
  • 510
  • 511
  • 512
  • 513
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

28 useri citesc topicul
0 membri, 28 vizitatori, 0 utilizatori anonimi