Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 774 Pagini +
  • « Prima
  • 519
  • 520
  • 521
  • 522
  • 523
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#10401 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 13 November 2016 - 01:28 PM

In final arata cam asa. Si este bun.

Imagine atasata: monthly_11_2016/post-27-14790366396656.jpg

Peter

PS. Bine ca sefa imi sopteste sa-i dau tzatziki....am uitat sa pozez.
Cu asta este mult mai bun... :occasion14:
Dar va dati seama de unde vine neglijenta asta?
Visez deja la:

ianuarie '17
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#10402 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 November 2016 - 09:29 AM

Vezi postareaPeter, la 13 November 2016 - 01:28 PM, a spus:

In final arata cam asa. Si este bun.

Aoleu si vai de mine, nu mai am pace pin'ce nu incerc si eu, in speranta ca va iesi cel putin asemanator :occasion14:

#10403 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 14 November 2016 - 10:03 AM

Vezi postareaAdriana, la 14 November 2016 - 09:29 AM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 13 November 2016 - 01:28 PM, a spus:

In final arata cam asa. Si este bun.

Aoleu si vai de mine, nu mai am pace pin'ce nu incerc si eu, in speranta ca va iesi cel putin asemanator :occasion14:

Eeeeexact!! :toothy6: Sa vad cand prind un piept de curcan la interval.. :headbang:
Peter, ce exact si anume ai folosit drept umplutura? In afara de rondelele de ceapa.. :headbang:

#10404 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 14 November 2016 - 10:44 AM

Vezi postareaFoxyy, la 14 November 2016 - 10:03 AM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 14 November 2016 - 09:29 AM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 13 November 2016 - 01:28 PM, a spus:

In final arata cam asa. Si este bun.

Aoleu si vai de mine, nu mai am pace pin'ce nu incerc si eu, in speranta ca va iesi cel putin asemanator :occasion14:

Eeeeexact!! :toothy6: Sa vad cand prind un piept de curcan la interval.. :headbang:
Peter, ce exact si anume ai folosit drept umplutura? In afara de rondelele de ceapa.. :headbang:


Numai 100 ml ulei de masline si un condiment gata amestecat(de cumparat) de gyros.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#10405 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 14 November 2016 - 11:02 AM

Vezi postareaPeter, la 14 November 2016 - 10:44 AM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 14 November 2016 - 10:03 AM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 14 November 2016 - 09:29 AM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 13 November 2016 - 01:28 PM, a spus:

In final arata cam asa. Si este bun.

Aoleu si vai de mine, nu mai am pace pin'ce nu incerc si eu, in speranta ca va iesi cel putin asemanator :headbang:

Eeeeexact!! :toothy6: Sa vad cand prind un piept de curcan la interval.. :headbang:
Peter, ce exact si anume ai folosit drept umplutura? In afara de rondelele de ceapa.. :toothy6:


Numai 100 ml ulei de masline si un condiment gata amestecat(de cumparat) de gyros.

Peter

Perfect!! :occasion14:

#10406 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 14 November 2016 - 12:54 PM

Arata intr-un mare fel Pet'! :occasion14: La noi azi f. intunericios si frig,bate un vant taios,dimineata a fulguit :headbang: asa ca numa bine o sa mearga o supa de pui calda cu legume :headbang:

#10407 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 November 2016 - 01:25 PM

Vezi postareaPeter, la 14 November 2016 - 10:44 AM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 14 November 2016 - 10:03 AM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 14 November 2016 - 09:29 AM, a spus:

Vezi postareaPeter, la 13 November 2016 - 01:28 PM, a spus:

In final arata cam asa. Si este bun.

Aoleu si vai de mine, nu mai am pace pin'ce nu incerc si eu, in speranta ca va iesi cel putin asemanator :rolleyes:

Eeeeexact!! :drool: Sa vad cand prind un piept de curcan la interval.. :scratch:
Peter, ce exact si anume ai folosit drept umplutura? In afara de rondelele de ceapa.. :unsure:


Numai 100 ml ulei de masline si un condiment gata amestecat(de cumparat) de gyros.

Peter


Halt!Einen Moment, bitte!
Inainte sa te pierdem pe insula, povesteste bine cum ai facut ca eu nu intelesei. :iamwithstupid:

#10408 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 15 November 2016 - 08:34 AM

3 kg ceafa porc taiata felii - eu am avut numai vreo 2,4 kg.
1 kg ceapa rondele
un borcan de varza rosie - care eu nu am pus. Poate era mai bine sa pun...
100 g condiment de gyros

Imagine atasata: monthly_11_2016/post-27-14791940617534.jpg

100 ml ulei de masline.

Se incepe cu un strat de carne. Il ungem cu pasta obtinuta din ulei si condiment. Punem ceapa si
alt strat de carne, ungem......
Pina am terminat. Apoi legam ca o friptura.
Eu am pus atunci in folie/celofan din ala de este rezistent la caldura. Am lasat ptr. o ora si vreo 4o min la 180°C.
Lasam sa se odihneasca putin apoi taiem fisii din carne.

Deci puneti si ceapa si condiment in raport de greutatea carnii, altfel sarati carnea evtl. prea tare... stiti voi.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#10409 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 15 November 2016 - 09:30 AM

Ca tot stateam eu linistita si nu aveam nicio grija!!! :iamwithstupid:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#10410 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 15 November 2016 - 02:27 PM

Vezi postareaPeter, la 15 November 2016 - 08:34 AM, a spus:

nii, altfel sarati carnea evtl. prea tare... stiti voi.

Peter


Perfect, am inteles!
Cand prestez vin cu dovada! :iamwithstupid:

#10411 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 November 2016 - 10:59 PM

Peter, data viitoare tre sa-mi dai lectie de legat rulada :iamwithstupid:
Imagine atasata: monthly_11_2016/post-4-14792435854161.jpeg
ori am gresit asezarea feliilor

#10412 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 16 November 2016 - 11:26 AM

Peter, poti sa ne zici ce contine condimentul?? Uite eu ma gandesc: sare, piper, boia, oregano, maghiran, mai departe ne spui tu??
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#10413 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 16 November 2016 - 11:47 AM

Vezi postareazerda, la 16 November 2016 - 11:26 AM, a spus:

Peter, poti sa ne zici ce contine condimentul?? Uite eu ma gandesc: sare, piper, boia, oregano, maghiran, mai departe ne spui tu??


Imagine atasata: monthly_11_2016/post-27-14792896014301.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#10414 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 16 November 2016 - 12:01 PM

eu am pus cite un pic din toate condimentele pe care le am :iamwithstupid:
deseara vedem rezultatul :rolleyes:

#10415 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 17 November 2016 - 09:37 AM

Multumesc Peter pentru raspuns: deci in plus de ce scriam eu, este cimbru, nucsoara, usturoi si ceapa deshidratata, rozmarin, salvie si busuioc si roinita! Booon, plan de atac facem cum zice sefa( Adriana) punem din toate ca roinita n-am, de restul, m-am invrednicit si eu!!! :iamwithstupid:

Trebuie s-o comit in we!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#10416 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 17 November 2016 - 11:20 AM

Eu am comis-o si ma bucur :tongue3: credeam ca am pus prea multe condimente dar n-a fost asa, ba a trebuit sa pun un pic de sare ca nu pusesem, am avut emotii ca n-am avut chef sa golesc si aprind cuptorul mare si am facut-o in cel mic. Emotii pentru ca mi-era teama ca punga se va umfla prea mult si va atinge peretii dar pina la urma a fost totul ok. Partea interesanta e ca desi in punga nu iese fiert ci copt bine, ba deasupra i se face si coaja un pic crocanta, nu ca in cuptor dar orisicit foarte buna. Sucul ramine tot in punga si nu se murdareste deloc tava :71: si poti decide ce faci cu el.
Si mi s-a si stricat termometrul asa ca amazon miine imi aduce altul :P
Imagine atasata: monthly_11_2016/post-4-14793742975383.jpg
Poza cu ea taiata e de toata jena asa ca tre sa o refac, asa intre timp caut si condimente pentru gyros sau kebab sau ce-o fi si invat sper si sa leg o rulada =))
Mersi Peter :-*

#10417 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 17 November 2016 - 04:22 PM

Eu clar am pata pusa! la legat sunt destul de priceputa in general, acum nu stiu, cum s-or nimeri feliile!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#10418 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 17 November 2016 - 04:56 PM

cred ca problema la mine, inafara de faptul ca nu stiu sa leg, a fost data si de cum am pus feliile, pentru ca din ce vad la el in sectiune si din ce a scris, cred ca le-a pus una peste alta
de vreme ce eu le-am intins asa si apoi doar am suprapus o margine una peste alta si am inceput sa rulez, si nu statea de nici o culoare
feliile mele asa erau, nu stiu daca in Germania porcu' e mai mare si erau mai mari :tongue3:
am avut un kg in total
Imagine atasata: monthly_11_2016/post-4-14793945934557.jpg

#10419 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 17 November 2016 - 05:31 PM

Vezi postareaAdriana, la 17 November 2016 - 11:20 AM, a spus:

Mersi Peter :71:


Cu placere. :tongue3:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#10420 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 17 November 2016 - 05:34 PM

Vezi postareaAdriana, la 17 November 2016 - 04:56 PM, a spus:

cred ca problema la mine, inafara de faptul ca nu stiu sa leg, a fost data si de cum am pus feliile, pentru ca din ce vad la el in sectiune si din ce a scris, cred ca le-a pus una peste alta
de vreme ce eu le-am intins asa si apoi doar am suprapus o margine una peste alta si am inceput sa rulez, si nu statea de nici o culoare
feliile mele asa erau, nu stiu daca in Germania porcu' e mai mare si erau mai mari :71:
am avut un kg in total
Atasament fettecapocollo.jpg


Am avut in jur de 2,4 Kg de la macelar. Acu, mai mari dupa ce imi dau seama, nu au fost feliile.
Dar cum scrii, le-am pus mai mult una peste alta decit una linga alta.
am avut la baza patru felii si de acolo am pornit, vreo sase-sapte straturi peste.
Tocmai asta este. Cind tai sa se faca ca la kebab, bucatele mici... :tongue3:


Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

Arata acest topic


  • 774 Pagini +
  • « Prima
  • 519
  • 520
  • 521
  • 522
  • 523
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

13 useri citesc topicul
0 membri, 13 vizitatori, 0 utilizatori anonimi