Ce ati gatit astazi?
#10481
Postat 08 December 2016 - 12:16 AM
#10482
Postat 09 December 2016 - 01:16 PM
Cuiburi surpriza mamaliga si chiftelute in suc de rosii!
Eu vi le arat asa natur, dar le-am servit cu extra suc de rosii.
Le-am vazut facute cu ciuperci si branzeturi.
Eu le-am adaptat.
#10484
Postat 09 December 2016 - 03:22 PM
Lapona Enigel, la 08 December 2016 - 12:16 AM, a spus:
and Joseph!
Amen, sis
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#10485
Postat 09 December 2016 - 03:25 PM
Adriana, la 09 December 2016 - 02:47 PM, a spus:
Si mie! Ai mei nu-s prea mari amatori de mamaliga, dar uneori manînca. Am de gînd sa fac mîine o mamaliga moale în straturi cu brînza si ceva costita afumata
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#10486
Postat 09 December 2016 - 04:26 PM
http://artaculinara....post__p__239545
initial trebuia sa fie altceva dar am facut mamaliga prea moale asa ca pina la urma am amestecat tot si a fost excelent, aveam un tip de salam afumat si cu restu, a fost superlativ
#10487
Postat 09 December 2016 - 04:29 PM
#10488
Postat 09 December 2016 - 04:36 PM
Adriana, la 09 December 2016 - 02:47 PM, a spus:
Si noua!
Maya, la 09 December 2016 - 03:25 PM, a spus:
Si mie! Ai mei nu-s prea mari amatori de mamaliga, dar uneori manînca. Am de gînd sa fac mîine o mamaliga moale în straturi cu brînza si ceva costita afumata
Buna idee!
Adriana, la 09 December 2016 - 04:26 PM, a spus:
http://artaculinara....post__p__239545
initial trebuia sa fie altceva dar am facut mamaliga prea moale asa ca pina la urma am amestecat tot si a fost excelent, aveam un tip de salam afumat si cu restu, a fost superlativ
Adriana, am vrut sa te intreb atunci si am uitat: un fel de salam, tu ce ai pus?
Si mai ales, cand? La sfarsit?
Si ou?
Adriana, la 09 December 2016 - 04:29 PM, a spus:
Noi ne-am intors la origini.Cumpar o faina buna de moara, asa de gustoasa ca e buna cu o tzàra de unt deasupra si atat.
Mai ales aia cu hrisca in ea.(taragna)
#10489
Postat 09 December 2016 - 04:43 PM
#10491
Postat 10 December 2016 - 12:35 PM
Cu un puiut de 900 g.
Peter
#10492
Postat 10 December 2016 - 01:50 PM
#10493
Postat 10 December 2016 - 04:30 PM
Persoană mai pe fugă ca mine mai rar... Eu sunt capabilă să-i înțeleg pe toți și să înțeleg tot.
Prafurile să trăiască dacă asta place... Eu nu pot, dar le-am folosit cu succes în trecut și din când în când le folosesc chiar și acum pentru popor (dacă asta vor, din când în când închid un ochi).
Eu Hercules & Xena & Sf. Maria & Joseph nu sunt și nu voi fi niciodată, chiar fac parte din poporul mereu pe fugă și obosit care visează la ce face Peter în bucătărie și își face in extremis un ou ochi sau o salată...
Ideea cu prafurile era alta...
#10494
Postat 11 December 2016 - 11:12 AM
sorinadaniela, la 10 December 2016 - 04:30 PM, a spus:
Persoană mai pe fugă ca mine mai rar...
Eu Hercules & Xena & Sf. Maria & Joseph nu sunt și nu voi fi niciodată
Stai linistita, mami! Esti in grafic!
#10495
Postat 11 December 2016 - 11:15 AM
Azi e in plan o supa neconventionala cu ce s-a gasit prin congi. C'est la vie!
#10496
Postat 12 December 2016 - 09:46 AM
Eataly, la 09 December 2016 - 04:36 PM, a spus:
Era vorba despre "gnocchi di mais e mortandela conditi con fonduta di casolet" adica reteta pe care a facut-o Chef Rubio in Trentino
http://it.dplay.com/...e-2-episodio-9/
Prima data i-am facut dar n-aveam mortandela, cre ca am pus kaiser, apoi am comandat-o in Internet (e de o bunatate extrema) si m-am pus sa-i fac, doar ca de lene am facut mamaliga in Bimby si a iesit prea moale, cum era ora mesei n-am stat s-o mai mut si sa o intaresc, am aruncat-o in tigaie cu oul care trebuia sa tina gnocchii, cu mortandela taiata cuburele si cu brinza care trebuia sa devina fonduta a iesit un fel de polenta concia extrem de buna
#10497
Postat 12 December 2016 - 11:14 AM
Adriana, la 12 December 2016 - 09:46 AM, a spus:
El e amore mio
Daca-ti zic ca Manu are alarma la telefon cu sigla de la Unti e bisunti!!!!
#10498
Postat 18 December 2016 - 12:51 PM
Ce sa va spun? Din mai toate fripturile ce le-am facut, asta le cam intrece...
Peter
#10500
Postat 19 December 2016 - 12:10 AM
Nu mai mor. Da' cind imi faci si mie friptura asta imi dai cartofi linga nu paste