Așa arată ce fac eu, asta e poza cu primele pe care le-am făcut, acum fix 9 ani, cînd, ca și acum, ninsese rău de tot afară și a trebuit să mă descurc să fac mîncare cu ce mai rămăsese prin dulapuri, eu nefiind o mare strîngătoare. După cum se vede, zici că-s doar paste fierte, dar... nu e chiar așa
Ăsta era ”sosul”, doar am pus pastele peste el și le-am amestecat. Aici era cam mult, cred că am făcut un pachet întreg de spagehete, acum pun mai puțin.
Tot atunci am făcut și paste con aglio, alici e capperi, văd că așa i-am pus nume la poză, cred că era chiar rețeta ta, Adriana
PS: să mai menționez că acasă nu le-am pus niciodată nimic în plus, la restaurant am primit de cîteva ori ”îmbunătățiri” cu parmezan, pătrunjel, ardei iute proaspăt, drept pentru care, la ăla cu parmezanul și pătrunjelul le-am lăsat pe masă așa cum le-am primit. Alea sînt altceva, or fi bune cui îi plac, dar sînt ALTCEVA. Așa că cel mai des, pe unde mă duc, fac interviu cu ospătarii, ”ce pune bucătarul în spaghetele astea?” sau zic de la început ”vreau doar cu ..., fără..., fără...” În unele locuri s-au simțit lezați, ”vai, dar cum să nu știm cum sînt spaghetele AOP?!?” și mi-au trîntit un pătrunjel deasupra