Dexter, la 12 January 2017 - 11:27 PM, a spus:
și ramenul japonez, am avut norocul începătorului, a ieșit zeama cremoasă cum scrie la carte,
dar nu mă întrebați cît a durat
IMG_1582.JPG
ai vazut filmul, Ramen? Neaparat sa-l vezi, in caz ca nu ai facut-o! e super, pentru toti culinarii.
arata f apetisant ramenul tau si cred ca gustul e divinal! sigur as fi cerut repetir. Doamne cum arata si oul ala cu zeama ...preferatul meu!
poti sa incerci si o pho bo, cred ca e mult mai rapida decat ramenul ..., iar gustul e foarte bun pe cat am incercat-o eu ...
Koral, poti te rog sa/mi dai reteta de galuste din gris integral? stiu ca tu esti chef la galuste ..., dar tot mai sper si eu in unele reusite ... si folosesc de multi ani doar gris integral...
eu in we mancaruri mai mult de legume:
- supa crema de broccolli cu lapte de cocos
- orez cu spanac
- salata pak choy colorata cu multe alte legumele (ardei gras tricolor, morcov, rosioare cherry, castravete, apio) si imbogatita cu oua de prepelita si migdale hidratate/decojite.
- troccolli cu sos de rosii cu masline
- orecchiette cu sos de rosii un strop de pesto de kale si parmiggiano
- au fost si niste muschiuleti din piept de pui la grill ... pe langa paste, dar vad ca toti au ramas in grija mea, populatia nu s/a inghesuit deloc la carnita