Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 774 Pagini +
  • « Prima
  • 527
  • 528
  • 529
  • 530
  • 531
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#10561 Useril este offline   Pisi 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 18-September 16

Postat 16 January 2017 - 09:11 PM

Vezi postareaAdriana, la 16 January 2017 - 01:03 PM, a spus:

Vezi postareaPisi, la 15 January 2017 - 01:16 PM, a spus:

Iar la final am facut un Tiramisu putin mai diferit, si anume crema doar cu galbenusuri pe care le-am batut pe aburi cu zahar dupa care le-am combinat cu restul incredientelor... A iesit miiiinuuuunaatttt..

Avind subforumuri separate pentru retete, retete in imagini, dulciuri si asa mai departe, dulciurile "gatite azi" le punem aici
http://artaculinara....60
=))


iertare,iertare.. Acum stiu pentru data viitoare :tongue3:

#10562 Useril este offline   Pisi 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 18-September 16

Postat 16 January 2017 - 09:14 PM

Vezi postareakoral, la 15 January 2017 - 05:53 PM, a spus:

Pisi, dulciurile se pun in alta parte! - ma rog, te inveti tu, pe parcurs...
Faina ustensila, sa o folosesti cu placere si spor! Eu n-am avut wok, asa ca am folosit o tigaie mai incapatoare pentru chinezariile de azi. Musai sa-mi iau wok.



Multumesc Koral!
Eu zic sa iti iei wok, chiar merita:)
:tongue3:

#10563 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 16 January 2017 - 09:26 PM

Vezi postareaPisi, la 16 January 2017 - 09:11 PM, a spus:

iertare,iertare.. Acum stiu pentru data viitoare :tongue3:

te iert numai dupa ce vad urmatoarea bunatate dulce ce-o sa o faci =))

#10564 Useril este offline   bellamama 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,631
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 19 January 2017 - 04:05 PM

E asa de frig afara ca s-a racit topicul... :rolleyes:
N-am poze, dar ma credeti voi, daca va spun ce am gatit:
- ciorba de pui a la greque
- supa-crema de dovlecei
- fasole batuta
- mancare de fasole galbena
- pulpa de porc la tava
- placinta cu branza de oi

#10565 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 19 January 2017 - 05:16 PM

Mancare de linte cu carnati picanti! Fara poze ca nici n-ai ce s-arati nu e atractiva lintea daca ma intreaba cineva pe mine, dar e buna la gust!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#10566 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 22 January 2017 - 03:37 PM

Vezi postareaPeter, la 16 January 2017 - 09:13 AM, a spus:

Pisi bine ai revenit.
M-asi invita si la tine si la Koral. :rolleyes:

Peter



Pitt, va astept cu drag! Ieri, daca veneati, aveam supa indiana de linte rosie. Aromata si picanta, cu ghimbir, coriandru, chimion, turmeric si ardei iute. N-o fi tare decorativa, vorba Zerdei, dar e tare gustoasa!

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2017/post-508-14850922152692.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#10567 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 22 January 2017 - 03:40 PM

Azi, supa de curcan ( pe o aripa de curcan) cu taietei, salata pseudo-boeuf ( cu carnea de pe aripa din supa) si piure de cartofi cu snitele din piept de pui si muraturi asortate din butoi.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2017/post-508-14850923377226.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2017/post-508-1485092418653.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2017/post-508-14850924362222.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#10568 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 January 2017 - 07:21 PM

Imi place aspectul supei de linte, eu nu obisnuiesc sa o fac asa, tre sa incerc, de obicei o fac uscata adica nu ca supa sau o pun in supe cu fel de fel de alte chestii, sau o fac crema.
Imi place la nebunie cana ta de supa cu minere :rolleyes:

#10569 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 22 January 2017 - 09:48 PM

Vezi postareakoral, la 22 January 2017 - 03:37 PM, a spus:

M-asi invita si la tine si la Koral. :rolleyes:

Peter



Pitt, va astept cu drag! Ieri, daca veneati, aveam supa indiana de linte rosie. Aromata si picanta, cu ghimbir, coriandru, chimion, turmeric si ardei iute. N-o fi tare decorativa, vorba Zerdei, dar e tare gustoasa!


Venim, venim si la linte si la curcan. :floare: ..dar prima data sa terminam aici asa... :floare:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#10570 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 23 January 2017 - 04:14 PM

Vezi postareaAdriana, la 22 January 2017 - 07:21 PM, a spus:

Imi place aspectul supei de linte, eu nu obisnuiesc sa o fac asa, tre sa incerc, de obicei o fac uscata adica nu ca supa sau o pun in supe cu fel de fel de alte chestii, sau o fac crema.
Imi place la nebunie cana ta de supa cu minere :)


Multumesc, Adriana, pe ultimele 2 le-am luat,le-am prins in Cora la reducere de 50%, as fi luat 4, dar toata lumea lua... au fost 16 lei, euro e 4 lei 50, aproximativ... Mai iau doua cand mai prind reduceri.

Azi, paste tip cus-cus, cu papricas de pui, dulceata de ardei iuti si salata de ridichi.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2017/post-508-14851808898577.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#10571 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 24 January 2017 - 09:59 AM

Vezi postareaAdriana, la 22 January 2017 - 07:21 PM, a spus:

Imi place aspectul supei de linte, eu nu obisnuiesc sa o fac asa, tre sa incerc, de obicei o fac uscata adica nu ca supa sau o pun in supe cu fel de fel de alte chestii, sau o fac crema.
Imi place la nebunie cana ta de supa cu minere :)


Eu m-am invatat de la cantina scolii: supa crema de dovleac cu linte.
Place la tot poporul.

#10572 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 January 2017 - 10:25 AM

Interesanta si asta, ca tot mai am un dovleac de facut. mersi :)

#10573 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 January 2017 - 07:46 PM

Vezi postareaEataly, la 24 January 2017 - 09:59 AM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 22 January 2017 - 07:21 PM, a spus:

Imi place aspectul supei de linte, eu nu obisnuiesc sa o fac asa, tre sa incerc, de obicei o fac uscata adica nu ca supa sau o pun in supe cu fel de fel de alte chestii, sau o fac crema.
Imi place la nebunie cana ta de supa cu minere :)


Eu m-am invatat de la cantina scolii: supa crema de dovleac cu linte.
Place la tot poporul.


Lili o pui la fiert cu dovleacul si apoi o pasezi?

#10574 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 26 January 2017 - 04:02 PM

Da, da fac praz, morcov, telina tija ...calesc.
Adaug dovleac cubulete si lintea rosie decorticata.
La sfarsit "blenduiesc"! :)

#10575 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 29 January 2017 - 08:24 PM

Ieri, o supa de mazare cu galuste de faina integrala, pentru tot poporul. Eu doar asta am mancat toata ziua, plus 2 grepfruit, ca cica-s la dieta aghen...
Copchiii au avut si mici la gratar, dar pe aia nu i-am pozat, ca nu i-am facut eu- cu salata verde, rosii, ceapa verde, castraveti si ridichi rosii.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2017/post-508-14857142902536.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#10576 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 29 January 2017 - 08:27 PM

Azi, supa crema de ciuperci ( din champignons plus praf din ciuperci de padure date prin rasnita de cafea) , pleurotus prajite cu mujdei de usturoi, patrunjel verde si ardei capia rosu, cartofi si pui la cuptor in stil grecesc.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2017/post-508-14857144346845.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2017/post-508-14857144484338.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2017/post-508-14857144673244.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#10577 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 30 January 2017 - 10:10 AM

Vezi postareaDexter, la 12 January 2017 - 11:27 PM, a spus:

și ramenul japonez, am avut norocul începătorului, a ieșit zeama cremoasă cum scrie la carte, dar nu mă întrebați cît a durat
Atasament IMG_1582.JPG


ai vazut filmul, Ramen? Neaparat sa-l vezi, in caz ca nu ai facut-o! e super, pentru toti culinarii.
arata f apetisant ramenul tau si cred ca gustul e divinal! sigur as fi cerut repetir. Doamne cum arata si oul ala cu zeama ...preferatul meu!
poti sa incerci si o pho bo, cred ca e mult mai rapida decat ramenul ..., iar gustul e foarte bun pe cat am incercat-o eu ...

Koral, poti te rog sa/mi dai reteta de galuste din gris integral? stiu ca tu esti chef la galuste ..., dar tot mai sper si eu in unele reusite ... si folosesc de multi ani doar gris integral...

eu in we mancaruri mai mult de legume:
- supa crema de broccolli cu lapte de cocos
- orez cu spanac
- salata pak choy colorata cu multe alte legumele (ardei gras tricolor, morcov, rosioare cherry, castravete, apio) si imbogatita cu oua de prepelita si migdale hidratate/decojite.
- troccolli cu sos de rosii cu masline
- orecchiette cu sos de rosii un strop de pesto de kale si parmiggiano
- au fost si niste muschiuleti din piept de pui la grill ... pe langa paste, dar vad ca toti au ramas in grija mea, populatia nu s/a inghesuit deloc la carnita Imagine postata

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#10578 Useril este offline   bellamama 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,631
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 30 January 2017 - 10:37 AM

Vezi postareaDaniella, la 30 January 2017 - 10:10 AM, a spus:

- salata pak choy colorata cu multe alte legumele

Daniella spune-mi, te rog, cum ai pregatit pak choy pt salata si cat timp?
Eu in weekend:
- salata de vinete
- ciorba de cartofi cu zeama de varza
- mancare de castraveti cu carne de porc
- pulpa de porc la tava

#10579 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 30 January 2017 - 10:49 AM

si pe mine ma intereseaza pak choyu' :rolleyes:

la mine au fost asa:
-ciorba de perisoare din curcan
-ghiveci cu multe legume dintr-o aripa de curcan
-tartite de curcan in sos picant - f gustoase!
-ragu tot de curcan, ca ma bate omu' la cap sa-i fac paste, dar poate-l deturnez de la idee. am constatat ca-mi place ragu cu paine integrala prajita :snorting:
-o pseudo-tochitura, fu de fapt doar niste pulpa de porc inabusita, la tigaie, cu muraturi si mamaliga
-doua placinte cu branza sarata, de dus la colegi :occasion14:

#10580 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 30 January 2017 - 11:43 AM

Omu' face tot soiul de excese la munca ca-si comanda la catering, asa ca ma pomenesc ca vrea ce nici nu-ti trece prin cap, acum cica a poftit potage Parmentier, eu in culmea fericirii ca aia se face si cu ochii inchisi, deci executat, ficatei la gratar cu piure, ceafa de porc cu salata de rosii, castraveti, ceapa, ridichi, pulpa de curcan la cuptor pe pat de legume de iarna( telina, morcov, gulie, cartofi) chiftelute marinate( din carne de porc) si ultimii carnati de Plescoi, trebuie sa refacem stocul, cu cartofi prajiti, ca doar nu credeti ca rezista fara ei vreun we!! Muraturi, gogosari si muraturi asortate si salata verde cu ridichi. Eu am mancat ceva ce mi-a facut pofta profitanad de painea lui 'sanatoasa", adica neagra si cu seminte, mi-am facut pe "mici pe paine la gratar" o reteta de net, buna, data viitoare trebuie sa intind pasta mai groasa!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

Arata acest topic


  • 774 Pagini +
  • « Prima
  • 527
  • 528
  • 529
  • 530
  • 531
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

26 useri citesc topicul
0 membri, 26 vizitatori, 0 utilizatori anonimi