Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 774 Pagini +
  • « Prima
  • 742
  • 743
  • 744
  • 745
  • 746
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#14861 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 947
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 08 October 2022 - 12:02 PM

Geany, Maude un in fel de mancare sirian.
Carnea se prajeste in un pic de ulei cu all spice si baharat, dupa care se pune apa clocotita si se lasa la fiert la foc moale.
Cartofii se taie cubulete, se prajesc si ei bine bine si dupa aia se adauga peste carne (numai daca este moale deja si se da la cuptor ibca 1-2 ore.
La sfarsit arata totul maro, se topeste in gura si e bun rau 😉🙃

Aceasta postare a fost editata de clau_ash: 08 October 2022 - 12:02 PM


#14862 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 October 2022 - 12:20 PM

Mmm!! te cred,cared ca e buna rau :toothy9;

#14863 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 October 2022 - 11:18 AM

Cum spuneam azi pizza,dar la tava(la hectar :cheers: ) o sa o numesc pizza taraneasca,pt. ca contine,sos de rosii,ceapa rosie fasiute,salam tip mizel usturoiat,feliute subtiri de carnat crud uscat afumat ...intr-un colt chiar i-am pus lui domnul Geany cu branza de burduf de oi ca asa ii place lui :toothy9;

Asa arata hectaru'

Imagine atasata: monthly_10_2022/post-405-0-89310500-1665306944.jpg

Si coltul lui domnul Geany cu branza iute de burduf de oi

Imagine atasata: monthly_10_2022/post-405-0-09896700-1665306984.jpg

Restul,si pe fatza

Imagine atasata: monthly_10_2022/post-405-0-09417800-1665307010.jpg

Si pe dos... :hug:

Imagine atasata: monthly_10_2022/post-405-0-38278000-1665307030.jpg

#14864 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,825
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 09 October 2022 - 01:05 PM

Sa va fie de bine, Geany! Tot pizza si eu, dar cumparata! Aseara pui la sticla.

#14865 Useril este offline   Hazel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSuffolk

Postat 09 October 2022 - 02:17 PM

Vai ce bine arata pizza ta Geany!
Pui la sticla, nu am mai facut de ani de zile, ce idee buna Mino :toothy9;
Eu am facut ieri bors cu perisoare si sarmale lenese, dar fara poze.
Imagine postata

#14866 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 October 2022 - 02:24 PM

Vezi postareaHazel, la 09 October 2022 - 02:17 PM, a spus:

Vai ce bine arata pizza ta Geany!
Pui la sticla, nu am mai facut de ani de zile, ce idee buna Mino :toothy9;
Eu am facut ieri bors cu perisoare si sarmale lenese, dar fara poze.

Merci mult de aprecieri! :cheers: =))
Da', doar nu credeati ca se termina aici..eu sincer zisei pas la pizza,imi facui doar pt. je', o portioara de paste cu ulei de masline usturoi si ardei iute (pasta aglio olio peperoncino ) :hug:


Imagine atasata: monthly_10_2022/post-405-0-13933500-1665318217.jpg

Imagine atasata: monthly_10_2022/post-405-0-88913700-1665318228.jpg

#14867 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 October 2022 - 05:00 PM

Vezi postareaclau_ash, la 08 October 2022 - 12:02 PM, a spus:

Geany, Maude un in fel de mancare sirian.
Carnea se prajeste in un pic de ulei cu all spice si baharat, dupa care se pune apa clocotita si se lasa la fiert la foc moale.
Cartofii se taie cubulete, se prajesc si ei bine bine si dupa aia se adauga peste carne (numai daca este moale deja si se da la cuptor ibca 1-2 ore.
La sfarsit arata totul maro, se topeste in gura si e bun rau 😉🙃

de care carne?

#14868 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,750
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 10 October 2022 - 09:57 AM

Direct de la locul comiterii faptei Imagine postata orez bicolor (cu quinoa rosie, ananas, usturoi, porumb, mazare si naut)
Imagine atasata: monthly_10_2022/post-84-0-76152600-1665388404.jpg


O tarta (la tava dreptunghiulara, ca mi-e mai usor sa intind aluatul asa) cu peste, branza si masline negre si verzi. Poza e la lumina becului, ca daca nu o pozam seara ramanea nepozata Imagine postata
Imagine atasata: monthly_10_2022/post-84-0-75797000-1665388434.jpg

#14869 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 947
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 10 October 2022 - 10:53 AM

Vezi postareaAdriana, la 09 October 2022 - 05:00 PM, a spus:


de care carne?


Adriana eu intotdeauna fololesc carne de vita de la umar de labpicioryl din fata, pe harta e nr 5. Dupa cateva ore de fiert nu e atoasa, a foarte moale, aproape nu necesita mestecare 😅

Aceasta postare a fost editata de clau_ash: 10 October 2022 - 10:53 AM


#14870 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 10 October 2022 - 11:50 AM

Vezi postareaboni, la 10 October 2022 - 09:57 AM, a spus:

Direct de la locul comiterii faptei

Hahaha! Draga Boni ,asta e formularea corecta :hug:

Dragilor eu stiu ca numele topicului e ce ati gatit azi si nu ce nu ati gatit azi,eu fusei azi la K',reduceri cangi',preturi mari,magazinul plin de produse ,bani sa ai,in schimb in magazin nimeni,dai cu pusca,asa ca luai de la iesirea din magazin un pui la rotisor 17 lei m-a ajuns,mie mi se pare ok ca si pret ca daca-ti tranteste in alta parte un pui intreg crud pe cantar e mult mai mult,si nu-ti iese asa,cel putin asta e parerea mea,asa ca asta e meniul de azi pt. huni,servit cu cartofi pai ,chifle proaspete si sos de usturoi :toothy9;

Imagine atasata: monthly_10_2022/post-405-0-20983200-1665395396.jpg

Edit...eu zisei pas la pui ...Asa ca-mi facui asta https://www.artaculi...amorza-afumata/ dar mai contine si felii de vinete prajite,usturoi ,ardei iute si rondele si fulgi,masline ,iar branza e tilsit(luata la reducere mare ,mai aveam un rest :cheers: )

Imagine atasata: monthly_10_2022/post-405-0-60389400-1665398098.jpg

Aceasta postare a fost editata de Geany: 10 October 2022 - 12:50 PM


#14871 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 October 2022 - 11:57 AM

ok mersi
am gasit asta dar difera aici si de la o zona la alta felul in care se macelareste darmite de la o tara la alta
Imagine atasata: monthly_10_2022/post-4-0-97165500-1665395843.jpg

#14872 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 947
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 10 October 2022 - 01:22 PM

Adriana e Flat Iron. Bucata mare arata ca in poza, e in jur de 2 kg, nu stiu daca la voi sunt dispusi sa o taie, aici se vinde intreaga.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_10_2022/post-591-0-33436300-1665401032.jpg

Aceasta postare a fost editata de clau_ash: 10 October 2022 - 01:28 PM


#14873 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 October 2022 - 11:44 AM

Neste' ficatei de pui trasi la tigaie cu ceapa ,usturoi si stropiti cu vin.. :cheers:

Imagine atasata: monthly_10_2022/post-405-0-90838900-1665481258.jpg

Serviti cu mamaliguta calda si mujdei :hug:

Imagine atasata: monthly_10_2022/post-405-0-50403700-1665481308.jpg

Si carnita la garatar(de fapt,tigaia cu riduri,facui un fum in bucatarie de numa :toothy9; )

Imagine atasata: monthly_10_2022/post-405-0-11737800-1665481336.jpg

#14874 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 12 October 2022 - 01:39 PM

Sarmalute :hug: ,poza urata direct din ceaun :cheers: ,sunt clocotite,acum le las in cuptorul cald(focul inchis) sa se ''dospeasca''(adica sa se odihneasca),cum spunea bunica mea d-zeu sa o ierte,pana or veni hunii la masa :toothy9;

Imagine atasata: monthly_10_2022/post-405-0-55750200-1665574745.jpg

#14875 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,825
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 12 October 2022 - 02:51 PM

Ce bunatate, Geany! Sa aveti pofta! Eu am facut un bors cu carne de vita! Si un pastrav la gratar,cu garniturade orez!

#14876 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 12 October 2022 - 04:10 PM

Daa!! pe unde mancam mareu spunem ca sunt bune,dar nu ca astea,dar asta e si din cauza ca acasa fiecare si le face pe gustul sau,mna,astea mai bronzate de deasupra sunt preferatele lui domnul Geany,Ale' nu-l intereseaza ca el oricum le decojeste,dar nu se arunca ,frunzele lui le mancam fie eu fie domnul Geany,care e mai aproape =)) .Azi a fost fain ca le-am si facut in liniste ,le-am alocat toata ziua :toothy9;

Imagine atasata: monthly_10_2022/post-405-0-07202200-1665584304.jpg

Aceasta postare a fost editata de Geany: 12 October 2022 - 04:18 PM


#14877 Useril este offline   cristinaD 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationV.A.

Postat 13 October 2022 - 01:06 PM

Vezi postareaGeany, la 12 October 2022 - 01:39 PM, a spus:

Sarmalute :cheers: ,poza urata direct din ceaun =)) ,sunt clocotite,acum le las in cuptorul cald(focul inchis) sa se ''dospeasca''(adica sa se odihneasca),cum spunea bunica mea d-zeu sa o ierte,pana or veni hunii la masa :toothy9;


Geany, mi-era dor de sarmalele tale rumenite :drool: Mie nu-mi ies niciodata asa faine :scratch:

#14878 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 13 October 2022 - 01:32 PM

Vezi postareacristinaD, la 13 October 2022 - 01:06 PM, a spus:


Geany, mi-era dor de sarmalele tale rumenite =)) Mie nu-mi ies niciodata asa faine :toothy9;

Cristinico si eu ma bucur sa te revad :scratch: ,despre sarmalute asa ii plac lui domnul Geany,e valabil si pt. ardeii umpluti,nu e greu deloc,eu intai le las sa forfotesca bine bine pe flacara de la aragaz.apoi le dau la foc mic la cuptor tot stropindu-le din cand in cand cu vin,apoi chiar la sf. cand sunt facute dau drumul putin la functia grill de la cuptor,apoi imediat sting cuptorul si le las acolo inauntru pana devin ele acolo doar caldute numa bune de mancat :drool: ,zau ca nu e nici o filozofie ,dar e drept necestita timp si rabdare...bine ca in acest timp poti face alte o mie de chestii ca doar ele stau acolo :cheers:

#14879 Useril este offline   Hazel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSuffolk

Postat 13 October 2022 - 05:01 PM

Bestiale sarmalele Geany!
Eu am facut o cabbage caserole, ca sa imi astampar pofta. Sau pe romaneste, sarmale sparte ori lenese, ca sunt aceleasi ingrediente dar puse gramada ca sa nu invart la sarmale :toothy9; Cu varza rosie amestecata cu ceva varza murata, tocate la gramada. Bun, dar nu-s sarmale totusi =))
Imagine postata

#14880 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 13 October 2022 - 05:13 PM

Vezi postareaHazel, la 13 October 2022 - 05:01 PM, a spus:

Bestiale sarmalele Geany!
Eu am facut o cabbage caserole, ca sa imi astampar pofta. Sau pe romaneste, sarmale sparte ori lenese, ca sunt aceleasi ingrediente dar puse gramada ca sa nu invart la sarmale :scratch: Cu varza rosie amestecata cu ceva varza murata, tocate la gramada. Bun, dar nu-s sarmale totusi :cheers:

Merci de aprecieri Hazel,am facut si eu gen varza alla cluj ,sorica mea din lipsa de timp face des,ea le spune sarmale impuscate :toothy9; .... =))

Arata acest topic


  • 774 Pagini +
  • « Prima
  • 742
  • 743
  • 744
  • 745
  • 746
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi