Ica, la 20 January 2025 - 11:42 PM, a spus:
mino, la 19 January 2025 - 06:08 AM, a spus:
Ce fete harnicute și ce bucate bune ați gătit! Eu am fost la copii am gătit, destule dar din păcate nu am reușit să fac poze. Vineri le-am făcut o oală mare cu sarmale și ciorbă de perișoare!
Mino, cred ca ai scris si inainte de CRaciun ca ai fost la copii si le-ai facut sarmale si le-ai pus la congelator. Intrebare, le congelezi gata facute sau inainte de fierbere. Am mai congelat si eu nefierte si eram curioasa cum se comporta cele deja terminate. Au si eu niste "clienti" care anunta cam in ultima clipa ca vin, apoi pleaca a doua zi la fel de repede si ma gandeam sa pregatesc mai devreme chestii. Voi ce mancaruri congelati?
Ica, prima oara le-am pus nefierte, copiii au zis ca au fost bune dar și mai bune sunt cele fierte
, pentru ca nu mai pierd timpul cu fiertul lor bănuiesc eu! Acum le-am lăsat două caserole de sarmale fierte, ca nepoata e mare amatoare de sarmale. Eu în general nu pun nimic ca nu mai fac mâncare multă, dar dacă ar fi să rămână aș pune orice merge încălzit sau de băgat la cuptor.
Azi, pentru ca am venit virusată de la Cluj, am făcut o supă cu găluște și usturoi verde!