Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 788 Pagini +
  • « Prima
  • 786
  • 787
  • 788
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#15741 Useril este offline   black_cat 

  • crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,497
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat Astazi, 02:38 AM

Vezi postareaAdriana, la 23 February 2025 - 10:13 PM, a spus:

Black esti internationala
povesteste-ne experimentul fie de bine fie de rau

Puiul a fost un succes! Imagine atasata: monthly_02_2025/post-178-0-47838600-1740357075.jpeg
Injera, cum m-am temut adica esec. Asa ar fi trebuit sa iasa Imagine atasata: monthly_02_2025/post-178-0-07959300-1740357159.jpeg
Dar mie nu mi s-au format gaurele alea decat f putin. Banuiesc ca trebuia sa mai las la fermentat.
Din pacate restaurantul etiopian la care mergeam noi s-a inchis pe vremea covidului iar ce am mai gasit pe net ori nu au reviewuri bune ori sint mult prea departe. Mai incerc

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_02_2025/post-178-0-37667300-1740357259.jpeg

brain loading....please wait....

#15742 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,943
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat Astazi, 08:22 AM

Blackie (și iubitoarelor de piftie), ești invitata mea!

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_02_2025/post-343-0-97507500-1740378134.jpeg


#15743 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,379
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat Astazi, 08:48 AM

Vezi postareablack_cat, la 24 February 2025 - 02:38 AM, a spus:

Injera, cum m-am temut adica esec. Asa ar fi trebuit sa iasa
Dar mie nu mi s-au format gaurele alea decat f putin. Banuiesc ca trebuia sa mai las la fermentat.
Din pacate restaurantul etiopian la care mergeam noi s-a inchis pe vremea covidului iar ce am mai gasit pe net ori nu au reviewuri bune ori sint mult prea departe. Mai incerc

da, pare ca a ta n-a crescut/fermentat suficient
stii ce-mi aminteste vazind-o?
testaroli care se fac in Liguria in zona Pontremoli mi se pare
sint tot asa un fel de lipii/clatite nu's cum sa le zic dar care acolo se taie fisii si se maninca ori in supa ori amestecate cu pesto
dar nu stiu consistenta si ingredientele de baza daca sint la fel, aspectul mi se pare asemanator, am gasit un link, astia insa nu au nimic de fermentat inauntru
https://www.residenc...cette/Testaroli

Arata acest topic


  • 788 Pagini +
  • « Prima
  • 786
  • 787
  • 788
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi