Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 774 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#241 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 13 December 2009 - 02:39 PM

Geany a spus:

Eu va propun ... pizzete cu aluat de foietaj uns cu sos de rosii si oregano,ras cu cascaval''toping pizza de post''

Pizettele tale s-au transformat ieri seara la mine in lipiţe :D . Am dat 20 de secunde la cuptorul cu micro~ o lipie libaneza sa devina mai maleabila, am uns-o cu sos de rosii, am presarat-o la greu cu uragano si busuioc-in-san-maiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, am ras mozarella, am facut clatita sul, am prins-o in trei scobitori si am pus-o tot la microunde 3 minute.
Azi a gatit Dumneaei. Ciorba de vita cu tarhon si peste prajit cu mamaliga si mujdei.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#242 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 13 December 2009 - 04:22 PM

Ieri piftie de peste -Recipe by Julyx.July mii de multumiri. :lol:
Nu gasesc poza , cand o gasesc o pun.

Si azi : stufat de mistret cu mamaliga.

Imagine atasata: 59_9642dd1f3d78c163e09ab404add8c40f.jpg

Ce vin am abinat , vedeti aici. :lol:

#243 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 13 December 2009 - 04:25 PM

Am gasit poza cu piftia.

Imagine atasata: 59_063e641ee4fa24a5110dc8600f3006a3.jpg

#244 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 13 December 2009 - 06:36 PM

Stufatul ala e mortal,iar piftia,clara si cu siguranta tare buna.
Vad ca si tu pui carnita in ea.
Si obligatoriu usturoiu cu 5 minute inainte de a stinge focul.
Las de pe o zi pe alta,adun grasimea ,o mai incalzesc o data si apoi o filtrez in castroane.
In felul acesta ramane clara.
Eu fac piftia din sorici si adidasi,dar pun si piept de pui in fiecare farfurie cand filtrez zeama.
Eu am farfuria mea,numai cu zeama si carne.Soricul nu-mi place.
Ce sa fac daca-s mofturoasa. :roll:
Cand servesc, pun deasupra boia de ardei , piper si servesc cu lamaie.
O sa fac si eu acum de sarbatori. :salut:
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#245 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 13 December 2009 - 07:50 PM

Eataly a spus:

Am gasit poza cu piftia.

[attachment=0]DSCF1963.JPG[/attachment]


Arata chiar mai bine decat arata la mine. Eu nu am pus morcovi ca nu mi s-a permis. :salut:

#246 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 December 2009 - 11:03 PM

Friptura de vita in tigaie cu piure de cartofi.
Imagine atasata: 54_9412a51f389fc3e7ecefa5601cfe4123.jpg

#247 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 13 December 2009 - 11:09 PM

Domnule Paparoti suna super yami''pizzetele''am sa postez si eu ceva pe la cipoloasele''dv. ca-s mare fan :D
Cina noastra de duminica seara,in familie:pulpe de pui cu ciupercute cartofi si salata asortata(ca mi s-a acrit de muraturi) =))
plus o ''halbuta'' de vin bonus pt voi toti :occasion14:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: 456_584dc1d9bea7c5034082a06f8904cd0b.jpg


#248 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 13 December 2009 - 11:12 PM

Arata f bine Adriana friptura de vita,mie mereu mi-e teama sa nu-mi iese tare.
Oau ce pofta-mi e de un ''vitel tone''
:occasion14:

#249 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 December 2009 - 11:37 PM

Geany a spus:

Arata f bine Adriana friptura de vita,mie mereu mi-e teama sa nu-mi iese tare.
Oau ce pofta-mi e de un ''vitel tone''
:occasion14:

Am fiert-o o multime, mai intii in putin ulei, apoi vin, apoi de 2 ori tot am adaugat apa fierbinte, pentru mine era un pic taricica dar mie nu-mi place aproape niciodata cum imi ies fripturile :cry:

#250 Useril este offline   Huvi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: kaky
  • Postari: 149
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 14 December 2009 - 02:16 AM

Cartofi dulci copti cu peste pane si salata de varza rosie cu mere fiarta in cidru si otet de vin.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: 210_6d11206064e7c8ee0503ae8000ef86a8.jpg
  • Imagine atasata: 210_f1944e4af5e2e14887766ee008b64f0d.jpg


#251 Useril este offline   Huvi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: kaky
  • Postari: 149
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 14 December 2009 - 02:26 AM

Am facut, ieri, sarmalute pe care le-am pus la congelator pentru Craciun (dupa indicatiile fetelor de aici. Va multumesc frumos).

Imagini atasate

  • Imagine atasata: 210_09e1c301a8635d992c54be72eff598a1.jpg


#252 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 December 2009 - 05:57 PM

piscotel a spus:

Stufatul ala e mortal,iar piftia,clara si cu siguranta tare buna.
Vad ca si tu pui carnita in ea.
Si obligatoriu usturoiu cu 5 minute inainte de a stinge focul.
Las de pe o zi pe alta,adun grasimea ,o mai incalzesc o data si apoi o filtrez in castroane.
In felul acesta ramane clara.
Eu fac piftia din sorici si adidasi,dar pun si piept de pui in fiecare farfurie cand filtrez zeama.
Eu am farfuria mea,numai cu zeama si carne.Soricul nu-mi place.
Ce sa fac daca-s mofturoasa. :roll:
Cand servesc, pun deasupra boia de ardei , piper si servesc cu lamaie.
O sa fac si eu acum de sarbatori. :love7:


Pisci, ce-ai descris tu acolo e tutorial la piftia perfecta din :love7: .A mea e din peste.Eu de :love7: , n-am facut niciodata!Imi place sa mananc de la mama. Cu otet! :drool:

#253 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 December 2009 - 08:47 PM

Huvi, faine sarmals(asa spunea fetita unei prietene ) ai facut :occasion14:

#254 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 14 December 2009 - 09:24 PM

Uauu sarmalute,da ma abtin pin' la craciun ca sa nu-mi stric pofta :occasion14:
Eu azi chiar pozasem pas cu pas sa pun la mincaruri in imagini''da nu ma pricep si pace sa pun in ordine pozele,am citit ce spuneau moderatorii(da comanda aliniaza'n linie)nik' nu se prinde de mine it-ul'' ca paru' de broasca :thumleft: cum ma prind care-i smenu' vin cu detalii

Imagini atasate

  • Imagine atasata: 456_0501491b5e295c0863154b99ede66aba.jpg


#255 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 14 December 2009 - 09:32 PM

Si o supita de legume cu piine prajita cu cascaval ca mi-a racit puiutu''

Imagini atasate

  • Imagine atasata: 456_26801f29106693324d12afdb629ca6be.jpg


#256 Useril este offline   laura_lala 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 15 December 2009 - 12:26 AM

Azi am facut din nou Yorkshire Pudding dupa reteta de la Nico-Vya. Cu adaugiri de asta data. Am pus si ceva legume, nu stiu daca se mai poate chema budinca de Yorkshire :? . Foarte gustos, ne place mult! Multumim Nico! {SMILIES_PATH}/6.gif:D<" title="arms" />

Dovada:

Imagine atasata: 148_afce669e3ad194c60a4dae99ba1674c4.jpg

#257 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 15 December 2009 - 12:27 PM

Ce mi-a ramas de ieri din pomana :D (să-i fie şoricu' moale), am asezat intre doua pături de mămăligă (detonantă :D ) pe asternut de branză de burduf.
Mamaligă pripită? :D
- Nem !In Ardealul austro-strungaaaaar ? :P
- Tulai , Chivo, pensia me ! :D Da' de ce să ne pripim!? Mai bine mai şedem şi cujetăm o ţâră, pân' ce fierbe cea mămăligă. Musai măcar o juma' de oră, cât o hi iel mălaiul de grişat.
Si la cuptor va şede pân' ce fac focul in teracote ( ca a venit Alba la noi) si-abia atunci ma uit daca a prins coaja ori ba.
Parca un mujdei usor din usturoi chisat cu sare si numa' oparât o ţâră cu apă si vin infierbantate s-ar potrivi. Ma duc sa-l fac si pe cela. :D
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#258 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 15 December 2009 - 04:25 PM

Mamaliga cu mujdei:
.
Imagine atasata: 219_5b3f4a49b803943086fb19cce062f357.jpg
.

Tocmai a sunat Shefa ca mai ramane in oras si sa scot un peste de la congelator.
Operatiunea La pestele de mare cu vulturul in gheare:
<")))><
Dorada era mai la intrare. Am descongelat-o, i-am scos interioarele, smuls branhiile (lasat capul), spalat-uscat. Am tocat o felie de lamaie murata si impreuna cu sarea aromata in care se balacea citrica, cu cateva picaturi de ulei de masline, un praf de piper si ierburi uscate de rozmarin si magheran, pisate am facut o alifie pentru uz intern si extern. Am invelit dorada in staniol si am dat-o la cuptorul ce se preincalzea de cand am inceput treaba. Peste cinci minute o scot.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#259 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 15 December 2009 - 05:20 PM

Sefuleee, ma omori cu zile!

#260 Useril este offline   Nico 

  • bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationuk

Postat 15 December 2009 - 05:30 PM

Citeaza

laura_lala
Azi am facut din nou Yorkshire Pudding dupa reteta de la Nico-Vya. Cu adaugiri de asta data. Am pus si ceva legume, nu stiu daca se mai poate chema budinca de Yorkshire :? . Foarte gustos, ne place mult! Multumim Nico! {SMILIES_PATH}/6.gif:D<" title="arms" />


Laura, tot Yorkshire e ;) :blob8:
asa-s si eu, cand prind o reteta , si-mi place apoi :salut: improvizez :D

eu am gatit la cerere. costite de porc si varza innabusita



Imagine postata


Arata acest topic


  • 774 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

37 useri citesc topicul
0 membri, 37 vizitatori, 0 utilizatori anonimi