O prietena mi-a adus din Franta creme fraiche asa ca nu puteam sa nu fac piept de pui cu smintina si champignon
[/quote]
Mi-a ramas o portie de aseara si cum azi la prinz mincam pasta, ma intrebam cu ce sa o fac, m-am uitat in frigider si am vazut restul de pui, l-am taiat bucatele, incalzit si amestecat cu pastele fierte.
Iata ca raspund si eu Adriana cu niste''penne rigate cu sos ragu''
A nu se intelege ca am raspuns Adrianei si ca am ignorat celelalte fete,departe de mine gindul,am vazut ce minunatii ati gatit si tre' sa le incerc pe toate(geniala ideea de a umple gogonele ,nea'puiule nu contenesti sa ma surprinzi,notat,bagat la cap...)
Dar muream de nerabdare sa dau quote cuiva,sa verific daca am priceput bine tipsul ce mi l-a dat sefu' (cind dai quote cuiva sterge pozele sa nu incarci topicul)eu pina acu' vreo' doua zile nici nu stiam ce-i ala quote,mulumesc sefule inca o data.
Nu sunt deloc,da deloc inclinata spre it,ce sa-i faci dar sunt o eleva silitoare
Asta imi place mie aici suntem ca intr-o mare familie.Nici n-apuci sa strigi''help!''ca-ti sare cineva in ajutor.
Eu cind am avut nelamuriri cu privire la vinul fiert,nici n-am apucat sa zic bine ca a si sarit Dragos cu lamuriri,nici n-am apucat sa cer ajutor ca nu stiu sa postez pozele in ordine ca Adriana era acolo
cind am facut''gafa''sa dau cuote lui sefu' si s-au repetat pozele sale,ma si tras de minecuta cu sfaturi cum sa procedez.Multumesc pt. rabdare si intelegere tuturor