
Ce ati gatit astazi?
#321
Postat 21 December 2009 - 03:21 PM

#322
Postat 21 December 2009 - 04:18 PM
Huvi a spus:

eu le-am fiert vreo 15 minute, desi cred ca erau fierte dupa 2

#323
Postat 21 December 2009 - 04:50 PM
Mamaliga cu cartofi fierbinte cu iaurt de oaie si bivolita!
Auu burdihanu'!

Imagini atasate
#325
Postat 21 December 2009 - 06:20 PM

Aplauze pentru ... tigresa si mamaligara

Noi, la pranz am incalzit ce ne-a ramas de ieri : un copan de pui la capac cu piure. Unii supa de pui, alta

Sara?
Sara pe deal buciumul suna cu jale

Pita prajita pe fundul cuptorului cu pasta de caltabos (caltabos la cutie de margarina

If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#326
Postat 21 December 2009 - 07:53 PM

#327
Postat 21 December 2009 - 09:25 PM
Geany a spus:



cei mai cei.. din toti cei!

#328
Postat 21 December 2009 - 09:37 PM
iulia nicoleta a spus:
Geany a spus:



cei mai cei.. din toti cei!

Stii ce-mi vine sa rid?pe noi cind ne-apuca macelaritul puilor,ne-apuca pe toti,cind ne paleste'' cartoafili''la fel.
Barbat'miu o inceput sa se ''sece'' zice''da femeie,deacu pozezi tot ce am in farfurie?''

#329
Postat 22 December 2009 - 12:53 AM

in seara asta, snitele clasice (ou+faina si din nou ou+faina),piure si salata de cruditati cu tije de telina



#330
Postat 22 December 2009 - 12:33 PM


#331
Postat 22 December 2009 - 03:09 PM


Am copt cojile de eclere,da si ele tre sa mai astepte cuminti umplutura in punga de hirtie

Bradutul si el asteapta legat fedeles cumint pe balcon la rece

Piftii de porc anul asta am vrut sa le fac portii(mai elegante asea'')

Am copt cozonacei

Dar sunt de dat cadou asa ca sectiune mai tirziu

Fug sa fac baclavaua(tot comanda)va pupez pe toti spor la treburii

#332
Postat 22 December 2009 - 05:21 PM
portia mea fara carne numai cu smintina

#333
Postat 23 December 2009 - 01:40 PM
Va prezint si baclavaua
Imagini atasate
#334
Postat 23 December 2009 - 01:45 PM
Si sarmalutele

PUIUL FERICIT

sI bradutul

si mai deaproape

Si scuzati cu bradutul daca am fost of topic dar de craciun poate se iarta



#335
Postat 24 December 2009 - 10:54 AM
Nico-Vya a spus:

In timpul concediilor, weekendurilor si sarbatorilor Dumneai imi confisca chipiul si fluiericea


Copiii pe care am avut placerea

Azi paella.
Am fiert deja carcasele de creveti impreuna cu scoicile si calmarul, ca sa obtin supa in care sa fierb orezul. Am afumat un ardei iute rosu si uscat, am tocat legumele si am sotat in unt cu untdelemn de masline ( · )( · ) - pieptul de pui.
Sa nu uit:
Am topit in apa calduta, firisoarele de sofran, mai scumpe decat icrele de uraniu, sau ficatul de plutoniu.
Din momentul in care se trezesc progeniturile, in 18 minute pe ceas sunt gata.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#336
Postat 24 December 2009 - 03:31 PM

Am folosit un pliculet de sofran autentic si s-a simtit la gust. (dar am fost cinstit si nu am vrut sa mint in plus laculoare cu cucurma scuzati cucucfonia


.

.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#337
Postat 24 December 2009 - 05:42 PM
Si snitele de curcan cu pireu.



#339
Postat 26 December 2009 - 10:10 AM
Dragostea vietii mele


Leguma dragostei noastre


Ce am pus in oale?
Supa crema de ciuperci cu chanterelles (urechiuse) uscate si stridii de copac (pleurotus)
Pulpe de pui in bere (cu doi carnati de porc afumati din productia dec. 2009 scapati si ei la una mica

Garnitura de topinambur fiert in aburi.
Castraverzi murati
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#340
Postat 26 December 2009 - 04:37 PM

.

.

.

.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare