30 (sau mai mult) de tzentimetri de carnat de porc afumat de casa, contingentul 17 dec. 2009. Taiat felii si prajit in oala cu fund gros. Scos pe capac. In colesterolul din oala :twisted: am sotat legumele. 3 morcovi - medium, un pastarnac, o ceapa si o jumatate de felie de telina. Taiate cuburi. Sub un centimetru latura. Cate un cartof mare de persoana. Taiati cuburi si dumnealor cartofii. Se pun in oala cu carnatii si se completeaza cu apa.
Condimente:
Smantana.

Glumeam: smantana e baza.

Condimente:
O lingurita cu varf de seminte de chimen, prajite in tigaie fara ulei si puse in mojarul de piatra cu 10 boabe de piper verde si o aproape o lingurita de rozmarin uscat. Se macina bine-bine. Si o frunza doua de dafin. Astea nemacinate
Se acreste cu moare de varza, de castraverzi acri, bors, otet de mere, de prune de vin, etc.
La sfarsit.
Punem si sare.
Se drege cu galbinusuri de ou frecate cu multa smantana - operatie ce o voi face peste exact 15 minute (cam 30-40 de minute la fiert)