Ce ati gatit astazi?
#461
Postat 19 January 2010 - 02:34 PM
#462
Postat 19 January 2010 - 08:13 PM

#463
Postat 20 January 2010 - 03:07 PM

Am gaurit cartofii curatati cu instrumentul de scos cotoarele de mar.Am introdus carnatul , am invelit in folie si am copt la cuptor.La mine cartofii erau un pic mai mari decat un ou si s-au copt foarte repede si fara sa usuce prea mult carnatul.



#465
Postat 20 January 2010 - 08:11 PM
Adriana a spus:
taylor a spus:
Ce faina e, ai pus maslinele si ceapa cind ai copt-o si apoi cind ai rulat-o ai pus brinza inauntru?
ai ghicit.

#466
Postat 20 January 2010 - 08:19 PM
nane a spus:
eu o fac din oua si smantana. tava mai mica si compozitie mai multa

Citeaza
Am gaurit cartofii curatati cu instrumentul de scos cotoarele de mar.Am introdus carnatul , am invelit in folie si am copt la cuptor.La mine cartofii erau un pic mai mari decat un ou si s-au copt foarte repede si fara sa usuce prea mult carnatul.
faina idee.
#467
Postat 20 January 2010 - 08:43 PM
#468
Postat 23 January 2010 - 01:10 PM
taylor a spus:

perfect, atunci o fac si eu.
Noi aseara, mincarea despre care Peter zice ca se face singura, pulpe de pui cu cartofi la cuptor :mrgreen:

#469
Postat 23 January 2010 - 03:01 PM


.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#470
Postat 23 January 2010 - 03:17 PM
Adriana, ai scris pe undeva cum faci mamaliga la Thermomix?Nu-mi place, recunosc sa fac mamaliga ca sare cand incepe sa fiarba si pana pun malaiul si urasc cand sare ceva incins pe mine :? .Daca nu ai scris, pleaseeee, spune-mi si mie.
Chiar voiam azi sa mananc mamaliga cu branza.
#471
Postat 24 January 2010 - 01:25 PM

Ce spuneti de ardei proaspat copti(nu de la congelator?)facuti salata

Cu cascaval pane,garnitura de mazare(bonduel congelata),si un ou ochi :shock: ca asa a fost comanda de la sefu''

Si cu o paine impletita


#472
Postat 24 January 2010 - 04:07 PM
Mi-e mi-a facut cu ochil cascavalul pane.Nu am facut de mult.
Mi-ai dat o idee.Painea ti-a iesit foarte frumos.
.................................................................................................................
Am facut....Sarmale cu "mamaliga la purtator" ....

Adica sarmale cu pasat.
Pastul este obtinut din boabe de porumb,macinate mai mare.
Si se foloseste pe la noi ca inlocuitor al orezului in sarmale.
Zilele trecute ,am primit pasat de la vecina "de peste drum",adica de la Tanti Treza



http://povesticulinare.blogspot.com/
#473
Postat 24 January 2010 - 04:38 PM
piscotel a spus:
Am facut....Sarmale cu "mamaliga la purtator" ....

Adica sarmale cu pasat.
Pastul este obtinut din boabe de porumb,macinate mai mare.
Si se foloseste pe la noi ca inlocuitor al orezului in sarmale.
Zilele trecute ,am primit pasat de la vecina "de peste drum",adica de la Tanti Treza


trimiti si la mine, piscotel?
#475
Postat 24 January 2010 - 05:33 PM

Pisco ce sarmale "chic" ai facut acolo.
Eu ieri , alaltaieri si nu mai stiu cand , sarmalele sparte Maya's style.

Cu smantana si ardei iuti murati.

Cu paine 7 cereale.

Spaghetti cu costita si ou si legume la wok cu sos soya.

Imagini atasate
#476
Postat 24 January 2010 - 07:37 PM

Trebuie sa recunosc,ca sunt multumita de cum iese,cu foitele alea si toping pizza,e bunuta,o idee super de facut pateuri,taiate cu un pahar sau patratele cu un cutit ondulat,nu e rau de loc


#477
Postat 24 January 2010 - 07:52 PM
Arunc mama cate vrei,ca am facut multe !
Se pot arunca cu prastia ca sunt mai ferme decat cele traditionale.
Etaly,
Maica ce harnica ai fost!
Da ce ne-am potrivit la sarmale si paine.Si eu am facut paine,dar de secara,pe care nu am mai pozat-o.Cum a fost gata,cum a navalit "tatarul" pe ea si a stins jumatate.
Am facut-o ieri pe seara si nu a mai apucat "lumina zilei".

http://povesticulinare.blogspot.com/
#478
Postat 24 January 2010 - 11:23 PM

#479
Postat 25 January 2010 - 07:05 AM

#480
Postat 25 January 2010 - 08:55 AM
stella a spus:

budinca cred ca e mai potrivita, dar nu-mi venea deloc in minte aseara :roll:
flanul nu e ca un souflè la care trebuie batute spuma albusurile?