
Ce ati gatit astazi?
#602
Postat 20 February 2010 - 12:45 AM
#603
Postat 20 February 2010 - 07:46 PM


#604
Postat 20 February 2010 - 10:19 PM


#605
Postat 21 February 2010 - 03:33 PM
Imagini atasate
#606
Postat 21 February 2010 - 04:04 PM
Imagini atasate
#607
Postat 21 February 2010 - 05:34 PM
Iahnie de cartofi



Am inceput-o ca pe o tocana, cu o ceapa calita si doar un catelus de usturoi, boia (dulce+iute), cartofi, apa, pana aici totul bine, nu? Apoi prajit si macinat o lumatate de lingurita de chimen si niste rozmarin-in-coltu-mesei-mai-dorule-maaaaiiiiii

Pentru o mancare de post a iesit: vis bourguignon

If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#608
Postat 22 February 2010 - 08:44 AM
9Ramy9, la 21 February 2010 - 03:33 PM, a spus:
Si mama a facut simbata tocanita de pipote de pui

Noi aseara, miel cu cartofi.
Am pus un picut de ulei in tigaie, bucatile de miel si o ramura de rozmarin, am prajit bine pe ambele parti la foc mare si cu capacul pe tigaie, am adaugat un pahar de vin alb sec si cind s-a evaporat am adaugat cartofii (cei cu coaja roz pentru ca ramin intregi) si un pahar de apa, cind si el s-a evaporat era totul moale si foarte bun


#609
Postat 22 February 2010 - 01:24 PM
W Mamadeus Paparotti, la 19 February 2010 - 04:21 PM, a spus:
Eu am facut o omleta din doua oua si doua linguri mari de smatana groasa. In smantana am mai frecat si o lingura de faina, o jumatate de lingura de amidon si o jumatate de lingurita de praf de copt. Taina: un varf de cutit de cucurma pt culoare, ca m-am zgarcit sa folosesc sofranul cel nestiut de taran.
In tigaia de teflon am imprastiat bucatele subtiri de ardei gras rosu de California si am turnat oul batut cu smantana.
Spanacul curatat si spalat l-am blanchat. Am adus la clocot o oala cu apa. Am aruncat frunzele inauntru , am numarat pana la 20, am stins focul am scurs frunzele in sita si le-am aruncat intr-o oala mare plina cu apa rece.(ar fi trebuit si cuburi de gheata, dar e iarna). Am scurs bine frunzele si le-am intins peste omleta aflata inca in tigaie - coapta doar pe o parte. Am presarat un strat de pudra de usturoi si unul de sare si am pus resturile de branza. Ca asta am avut. Mozarella ar fi cea mai potrivita. Daca mai faci si un strat de sunca ...
Daca razi dintr-o trufa alba ... Asa am auzit eu, ca se pupa bine cu omleta . Vrabia, Mihai Viteazul!

Am rulat si am dat 4 minute pe 70 W la cuptorul cu micro~.
Aaaaah!! Ai trisat sefule! Pai se poate? Curcuma si micro? Nu se puate

Glumesc

Multumesc pentru mesajul detaliat.
Metoda asta a ta suna foarte bine, si sa stii ca o sa o incerc cu proxima ocazie, dar cre ca o sa o dau la cuptor, sau o las in tingire cu un capac bine pus, ca am tingire cu fundu' mai ceva decat gros. Ca sa se topeasca nitel branzele.
P.S. Vrabia, Mihai Viteazu'! se zice pe la pitesti, ...sa fii pitestean?

#610
Postat 22 February 2010 - 05:10 PM

#611
Postat 23 February 2010 - 08:42 AM
Adica felii de mamaliga facute cu o zi inainte, peste care am pus feliute subtirele de slanina (lardo) si le-am trecut sub grilul de la cuptor pina ce s-au incalzit si slaninuta s-a topit, apoi am pus deasupra nuci si miere

#612
Postat 23 February 2010 - 10:09 AM
mie nu imi ramane niciodata pt a doua zi. fetele o mananca goala fara nimic, doar le fac bilute.
eu am in cap sa fac beef kway teow, comanda de la sot.
mi-am luat o carte noua, a vazut reteta si a comandat.
i-am facut si mapo tofu din cartea asta si a iesit foarte bun
#613
Postat 23 February 2010 - 10:51 AM
#614
Postat 23 February 2010 - 11:03 AM
dark angel, la 23 February 2010 - 10:09 AM, a spus:
mie nu imi ramane niciodata pt a doua zi. fetele o mananca goala fara nimic, doar le fac bilute.
pai eu fac intentionat mai multa ca sa imi ramina, imi place sa o am asa, sa o tai felii si sa o incalzesc ori cu ceva deasupra, ori sa o pun pe gratar si sa o servesc cu mincare, ori sa-i arunc 2 oua in cap in tigaie

#615
Postat 23 February 2010 - 07:15 PM
Adriana, la 23 February 2010 - 11:03 AM, a spus:
dark angel, la 23 February 2010 - 10:09 AM, a spus:
mie nu imi ramane niciodata pt a doua zi. fetele o mananca goala fara nimic, doar le fac bilute.
pai eu fac intentionat mai multa ca sa imi ramina, imi place sa o am asa, sa o tai felii si sa o incalzesc ori cu ceva deasupra, ori sa o pun pe gratar si sa o servesc cu mincare, ori sa-i arunc 2 oua in cap in tigaie

Si eu fac la fel ca tine... ce ramane, tai cubulete, sparg cateva oua, se mai pune ce se gaseste prin frigider si gata omleta... Buna rau! Sorina
#616
Postat 23 February 2010 - 07:56 PM
sorinadaniela, la 23 February 2010 - 07:15 PM, a spus:
Am sa incerc si omleta ta, si mai tre sa incerc ceva cind oi avea chef de prajit, taiata bastonase si prajita.
#617
Postat 24 February 2010 - 01:23 PM

#618
Postat 24 February 2010 - 07:40 PM

si pui cu susan.

#619
Postat 24 February 2010 - 08:12 PM

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#620
Postat 24 February 2010 - 08:43 PM
