Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 790 Pagini +
  • « Prima
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#601 Useril este offline   KikenHana 

  • fata verde
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,172
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationinto the wild

Postat 19 February 2010 - 04:42 PM

Niste aripioare chinezesti alaturi de orezul prajit al lui pansy. Yaaammm!


Imagine atasata: monthly_02_2010/post-44-126659053654.jpg
Take a walk on the wild side...

artizan

#602 Useril este offline   taylor 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 26-November 09
  • Locationtorino

Postat 20 February 2010 - 12:45 AM

inteleg ca v-a placut rulada si ma bucur.imi place ideea cu reciclarea lui Sefu!
Poarta-te cu altii asa cum ai vrea sa se poarte altii cu tine

#603 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 20 February 2010 - 07:46 PM

Salata de orez si pulpe de pui la cuptor cu cartofi prajiti.

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-9-12666878809.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-9-126668790313.jpg

#604 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 20 February 2010 - 10:19 PM

Din an in pasti, am si eu timp sa mai arunc o ceapa tocata in tigaie. Azi, dupa o zi istovitoare ceva super rapid si super gustos: bureti cu samnatana si mamaliga.
Imagine atasata: monthly_02_2010/post-12-126669715446.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#605 Useril este offline   9Ramy9 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 671
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationItalia

Postat 21 February 2010 - 03:33 PM

Azi am facut gattò(gateau) de cartofi si cu tocanita de pipote de pui.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-162-126675914432.jpg


#606 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 February 2010 - 04:04 PM

Azi ciorba de fasole cu afumatura, chiftele si tocana de miel cu piure de cartofi sau mamaliga ( nu le-am mai pozat )

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-16-12667610147.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-16-126676102774.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-16-126676104456.jpg


#607 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 21 February 2010 - 05:34 PM

Eu am facut azi (de post):
Iahnie de cartofi :pupic: :) :)
Am inceput-o ca pe o tocana, cu o ceapa calita si doar un catelus de usturoi, boia (dulce+iute), cartofi, apa, pana aici totul bine, nu? Apoi prajit si macinat o lumatate de lingurita de chimen si niste rozmarin-in-coltu-mesei-mai-dorule-maaaaiiiiii :pupic: tot macinat. Si cand sa fie gata, dupa trei sfert de ceas de bolboroseala am pus doua linguri generoase de pasta de rosii. S-a legat bine si a supt tot uleiul - acum galbui - ce se invartea fara rost desupra. Sare si doar un piculet de zahar.
Pentru o mancare de post a iesit: vis bourguignon :P
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#608 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,425
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 February 2010 - 08:44 AM

Vezi postarea9Ramy9, la 21 February 2010 - 03:33 PM, a spus:

tocanita de pipote de pui.

Si mama a facut simbata tocanita de pipote de pui :)
Noi aseara, miel cu cartofi.
Am pus un picut de ulei in tigaie, bucatile de miel si o ramura de rozmarin, am prajit bine pe ambele parti la foc mare si cu capacul pe tigaie, am adaugat un pahar de vin alb sec si cind s-a evaporat am adaugat cartofii (cei cu coaja roz pentru ca ramin intregi) si un pahar de apa, cind si el s-a evaporat era totul moale si foarte bun :)
Imagine atasata: monthly_02_2010/post-4-126682109189.jpg

#609 Useril este offline   MariaSan 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 22 February 2010 - 01:24 PM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 19 February 2010 - 04:21 PM, a spus:


Eu am facut o omleta din doua oua si doua linguri mari de smatana groasa. In smantana am mai frecat si o lingura de faina, o jumatate de lingura de amidon si o jumatate de lingurita de praf de copt. Taina: un varf de cutit de cucurma pt culoare, ca m-am zgarcit sa folosesc sofranul cel nestiut de taran.
In tigaia de teflon am imprastiat bucatele subtiri de ardei gras rosu de California si am turnat oul batut cu smantana.
Spanacul curatat si spalat l-am blanchat. Am adus la clocot o oala cu apa. Am aruncat frunzele inauntru , am numarat pana la 20, am stins focul am scurs frunzele in sita si le-am aruncat intr-o oala mare plina cu apa rece.(ar fi trebuit si cuburi de gheata, dar e iarna). Am scurs bine frunzele si le-am intins peste omleta aflata inca in tigaie - coapta doar pe o parte. Am presarat un strat de pudra de usturoi si unul de sare si am pus resturile de branza. Ca asta am avut. Mozarella ar fi cea mai potrivita. Daca mai faci si un strat de sunca ...
Daca razi dintr-o trufa alba ... Asa am auzit eu, ca se pupa bine cu omleta . Vrabia, Mihai Viteazul! :)
Am rulat si am dat 4 minute pe 70 W la cuptorul cu micro~.




Aaaaah!! Ai trisat sefule! Pai se poate? Curcuma si micro? Nu se puate :D
Glumesc :)
Multumesc pentru mesajul detaliat.
Metoda asta a ta suna foarte bine, si sa stii ca o sa o incerc cu proxima ocazie, dar cre ca o sa o dau la cuptor, sau o las in tingire cu un capac bine pus, ca am tingire cu fundu' mai ceva decat gros. Ca sa se topeasca nitel branzele.

P.S. Vrabia, Mihai Viteazu'! se zice pe la pitesti, ...sa fii pitestean? :D

#610 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 22 February 2010 - 05:10 PM

supa-crema de napi (cu cateva frunze taiate fidea - aproape - si crutoane, delicata, dar foarte buna

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-142-126685136861.jpg
fiica dacilor

#611 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,425
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 February 2010 - 08:42 AM

Crostini di polenta
Adica felii de mamaliga facute cu o zi inainte, peste care am pus feliute subtirele de slanina (lardo) si le-am trecut sub grilul de la cuptor pina ce s-au incalzit si slaninuta s-a topit, apoi am pus deasupra nuci si miere
Imagine atasata: monthly_02_2010/post-4-126690735367.jpg

#612 Useril este offline   Angel 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 23 February 2010 - 10:09 AM

ce bine arata mamaliga ta
mie nu imi ramane niciodata pt a doua zi. fetele o mananca goala fara nimic, doar le fac bilute.

eu am in cap sa fac beef kway teow, comanda de la sot.
mi-am luat o carte noua, a vazut reteta si a comandat.
i-am facut si mapo tofu din cartea asta si a iesit foarte bun

#613 Useril este offline   mariette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: kaky
  • Postari: 281
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 23 February 2010 - 10:51 AM

Vezi postareaEataly, la 20 February 2010 - 07:46 PM, a spus:

Salata de orez si pulpe de pui la cuptor cu cartofi prajiti.

Atasament P1030714.JPG

Atasament P1030747.JPG

mmm...ce bine arata!

#614 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,425
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 February 2010 - 11:03 AM

Vezi postareadark angel, la 23 February 2010 - 10:09 AM, a spus:

ce bine arata mamaliga ta
mie nu imi ramane niciodata pt a doua zi. fetele o mananca goala fara nimic, doar le fac bilute.

pai eu fac intentionat mai multa ca sa imi ramina, imi place sa o am asa, sa o tai felii si sa o incalzesc ori cu ceva deasupra, ori sa o pun pe gratar si sa o servesc cu mincare, ori sa-i arunc 2 oua in cap in tigaie :occasion15:

#615 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 23 February 2010 - 07:15 PM

Vezi postareaAdriana, la 23 February 2010 - 11:03 AM, a spus:

Vezi postareadark angel, la 23 February 2010 - 10:09 AM, a spus:

ce bine arata mamaliga ta
mie nu imi ramane niciodata pt a doua zi. fetele o mananca goala fara nimic, doar le fac bilute.

pai eu fac intentionat mai multa ca sa imi ramina, imi place sa o am asa, sa o tai felii si sa o incalzesc ori cu ceva deasupra, ori sa o pun pe gratar si sa o servesc cu mincare, ori sa-i arunc 2 oua in cap in tigaie :scratch:


Si eu fac la fel ca tine... ce ramane, tai cubulete, sparg cateva oua, se mai pune ce se gaseste prin frigider si gata omleta... Buna rau! Sorina
Sorina

#616 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,425
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 February 2010 - 07:56 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 23 February 2010 - 07:15 PM, a spus:

Si eu fac la fel ca tine... ce ramane, tai cubulete, sparg cateva oua, se mai pune ce se gaseste prin frigider si gata omleta... Buna rau! Sorina

Am sa incerc si omleta ta, si mai tre sa incerc ceva cind oi avea chef de prajit, taiata bastonase si prajita.

#617 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 24 February 2010 - 01:23 PM

Cand vad ce bunatati ati gatit,imi dau seama ce denaturata is,dar numai azi,promit.N-am gatit inca,dar o sa "gatesc" niste cartofi fierti,carnati fierti si niste oua fierte :pupic: ,cu iaurt deasupra.
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#618 Useril este offline   Alexandru 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 24 February 2010 - 07:40 PM

Pateuri cu ciuperci

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-3-126703319017.jpg

si pui cu susan.

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-3-126703324824.jpg
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#619 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 24 February 2010 - 08:12 PM

Mîncarica de inimi cu ceapa si mamaliga


Imagine atasata: monthly_02_2010/post-5-126703503463.jpg

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#620 Useril este offline   Alexandru 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 24 February 2010 - 08:43 PM

Asta trebuia pusa de sf Valentin :toothy9;
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

Arata acest topic


  • 790 Pagini +
  • « Prima
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi