Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 790 Pagini +
  • « Prima
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#681 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 March 2010 - 09:04 AM

Vezi postareaEataly, la 08 March 2010 - 09:33 PM, a spus:

Vezi postareaPiscotel, la 08 March 2010 - 09:23 PM, a spus:

Geany,

Imi place schimbarea de look si avatarul.
Esti mult mai tanara decat in cealalta.
Acu fara gluma ai cu 10 ani mai putin.

Acuma imi dau seama ca nu avem topic cu "Asta sunt nu am ce-i face "!Imagine postata


Pai inaugureaza-l tu, :occasion14: si noi te sustinem!

Piscotel ia inaugureaza topicul sa ne mutam cu discutia acolo,ca aici e off topic rau,si iar ajung pe coji de nuca... :pupic:
Daca nu deschizi topicul iau masuri drastice si schimb iar avatarul.... :pupic:

#682 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 09 March 2010 - 12:53 PM

aseara pizza cu blat baguette stefania (Adriana :floare: )
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-142-126813183771.jpg

si o fashie pt sectiune (ca mai mult n-a ramas)
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-142-126813189109.jpg

azi si maine ...si poimaine - dupa ce ne-am "destrabalat" aseara - trecem pe iaurt (productie proprie) si salata (:occasion14:)
fiica dacilor

#683 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 09 March 2010 - 05:22 PM

Vezi postareaNico-Vya, la 08 March 2010 - 11:50 PM, a spus:


cod tras in putin lapte cu mirodenii si legume asortate

Te rog lamureste-ma cum e cu "trasul"
Codul l-ai marinat in lapte si mirodenii, sau l-ai fiert?
Arata foarte bine si e inedita faza cu laptele (pentru mine cel putin) drept pentru care ma tenteaza sa incerc.



Eu am facut ieri ciorba de pui a la igrec :D, crostini di polenta - Grazie Adriana - cu frigarui de legume, Frigaruile le-am asezat peste mamaligi si le-am dat impreuna la cuptor.

Azi am inabusit fasii de fenicul in undelemn, am prajit uscat fructele de chimen si am tras o supa de chimen-fenicul (am mai pozat cu alta ocazie). Gratar de porc marinat cu cartofi la cuptor si castraverzi murati si un carpaccio de vita pe care nu am pus suc de lamaie ci sumak de data asta.
Am uitat ceva?
Da, am uitat. Am prajit pe grill o groaza de dovlecei pe care i-am pus la marinat cu otet balsamic, untdelemn de masline extraordinar de virgin si buruieni. I incep maine si sunt destui sa ma tina trei zile.
Toate mi-au luat o ora si jumatate, dar ca deobicei mi-a facut placere.
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#684 Useril este offline   Nico 

  • bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationuk

Postat 09 March 2010 - 06:18 PM

Vezi postareaW Mamadeus Paparotti, la 09 March 2010 - 05:22 PM, a spus:

Vezi postareaNico-Vya, la 08 March 2010 - 11:50 PM, a spus:


cod tras in putin lapte cu mirodenii si legume asortate

Te rog lamureste-ma cum e cu "trasul"
Codul l-ai marinat in lapte si mirodenii, sau l-ai fiert?
Arata foarte bine si e inedita faza cu laptele (pentru mine cel putin) drept pentru care ma tenteaza sa incerc.



Eu am facut ieri ciorba de pui a la igrec :D, crostini di polenta - Grazie Adriana - cu frigarui de legume, Frigaruile le-am asezat peste mamaligi si le-am dat impreuna la cuptor.

Azi am inabusit fasii de fenicul in undelemn, am prajit uscat fructele de chimen si am tras o supa de chimen-fenicul (am mai pozat cu alta ocazie). Gratar de porc marinat cu cartofi la cuptor si castraverzi murati si un carpaccio de vita pe care nu am pus suc de lamaie ci sumak de data asta.
Am uitat ceva?
Da, am uitat. Am prajit pe grill o groaza de dovlecei pe care i-am pus la marinat cu otet balsamic, untdelemn de masline extraordinar de virgin si buruieni. I incep maine si sunt destui sa ma tina trei zile.
Toate mi-au luat o ora si jumatate, dar ca deobicei mi-a facut placere.




se face o baie din lapte sau 3/4 lapte si un sfert apa, se pun inauntru frunze de dafin, coriandru boabe , mustar boabe,sare piper,usturoi intreg si ceapa la fel,chimion cateva boabe si cimbrul ala grozav pe care-l aveti in dotare :D ,si toate cate sunt se fierb bine.
se arunca ingredientele, se strecoara zeama si se pune pestele pentru cateva minute , pestele isi ia savoarea din toate si...e foarte bun, zic eu.apoi faceti sos cu smantana , cu ciuperci...cum doriti...eu eram prea obosita sa mai fac...da`...revin :D
are un mare atuu trasu in lapte, nu mai ai senzatia de peste in gura... :D

#685 Useril este offline   Nico 

  • bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationuk

Postat 10 March 2010 - 02:26 AM

Salata cu frunze de sfecla,spanac roket,frunze de coriandru,si alte cateva,...parmezan,cashew nuts,pui aburit si aromat cu ,cajun,ceapa ,dressing si paiine neagra. pe care am facut-o duminica,pare simplu , dar a fost destul de satios...
tre` sa trec pe ciorbe...ca mi-e o pofta....

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-119-126818074514.jpg


Imagine atasata: monthly_03_2010/post-119-126818134323.jpg


#686 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 10 March 2010 - 12:43 PM

Vezi postareaNico-Vya, la 10 March 2010 - 02:26 AM, a spus:

Salata cu frunze de sfecla,spanac roket,frunze de coriandru,si alte cateva,...parmezan,cashew nuts,pui aburit si aromat cu ,cajun,ceapa ,dressing


Daca n-as avea si eu frunzele de-o parte a tastaturii, iar de cealalta vinegreta as avea egoism pe salata ... dumneavostra :) :)
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#687 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 10 March 2010 - 03:17 PM

Jewish Penicillin, adica supa de pui. :)

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-9-126822701076.jpg



Si varza calita cu mamaliga.

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-9-126822702725.jpg

#688 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 10 March 2010 - 08:40 PM

Azi paste,carbonara:

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-405-126824639919.jpg

#689 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,425
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 March 2010 - 09:01 AM

Vezi postareaEataly, la 10 March 2010 - 03:17 PM, a spus:

mamaliga.

Adica in ton cu vremea de afara :floare:
Noi feliute de carne de vitel lasate citeva zeci de secunde pe placa de fonta, cu piure in care am topit un cub de unt cu ierburi si usturoi, minunat :floare:
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-4-126829124024.jpg

#690 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 11 March 2010 - 12:52 PM

Mdah! In ritmul asta o dam pe slana si ceapa!

#691 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,425
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 March 2010 - 01:52 PM

Vezi postareaEataly, la 11 March 2010 - 12:52 PM, a spus:

Mdah! In ritmul asta o dam pe slana si ceapa!

Hai ca azi e soare! :floare:

#692 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 11 March 2010 - 02:34 PM

Vezi postareaAdriana, la 11 March 2010 - 01:52 PM, a spus:

Vezi postareaEataly, la 11 March 2010 - 12:52 PM, a spus:

Mdah! In ritmul asta o dam pe slana si ceapa!

Hai ca azi e soare! :floare:


Aici ninge si ninge si iar ninge! Las' ca maine ajunge si la voi ninsoarea! :floare:

#693 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 11 March 2010 - 02:59 PM

Vezi postareaGeany, la 09 March 2010 - 09:04 AM, a spus:

Vezi postareaEataly, la 08 March 2010 - 09:33 PM, a spus:

Vezi postareaPiscotel, la 08 March 2010 - 09:23 PM, a spus:

Geany,

Imi place schimbarea de look si avatarul.
Esti mult mai tanara decat in cealalta.
Acu fara gluma ai cu 10 ani mai putin.

Acuma imi dau seama ca nu avem topic cu "Asta sunt nu am ce-i face "!Imagine postata


Pai inaugureaza-l tu, :floare: si noi te sustinem!

Piscotel ia inaugureaza topicul sa ne mutam cu discutia acolo,ca aici e off topic rau,si iar ajung pe coji de nuca... :floare:
Daca nu deschizi topicul iau masuri drastice si schimb iar avatarul.... :angry:


Semnalez doar ca noi, varsatorii, ne-am pus mai toti moacele la rubrica de varsatori, si am vazut-o si pe Issis, si pe Daniela , si-s toate tinere si frumoase!Sic-sac!

#694 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 11 March 2010 - 05:42 PM

Ce am gatit azi?
Anume ce am cules. O plasa de urzici culese dintre petecele de zapada.
In cincizeci de minute, din padure in blid. As zice ca destul de proaspete.

Si ne intoarcem la dilema ancestrala:

-Ce e mai bun ca o stachina de bors de urzici cu mult (g)usturoi si mamaliga fierbine?
- Doua stachini de bors :rolleyes: :scratch:
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#695 Useril este offline   mariette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: kaky
  • Postari: 281
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 11 March 2010 - 06:44 PM

supa de varza:

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-264-126832582819.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-264-12683258486.jpg

#696 Useril este offline   raluca elena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 11 March 2010 - 08:16 PM

Muschiulet umplut:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2010/post-10-126833140306.jpg

raluca elena

#697 Useril este offline   Nicoleta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 02-December 09

Postat 11 March 2010 - 09:44 PM

ce colorant ai folosit pentru carne ? :floare:
arata perfect ! e anghinare marinata langa?
"Maybe this world is another planet's Hell." - Aldous Huxley (1894-1963)

#698 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,425
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 March 2010 - 11:53 PM

Vezi postareaFoxyy, la 11 March 2010 - 02:34 PM, a spus:

Aici ninge si ninge si iar ninge! Las' ca maine ajunge si la voi ninsoarea! :toothy9;

Gata, nu ne mai trimiteti atita zapada ca n-o sa va mai trimitem nici noi soare :hug:

#699 Useril este offline   raluca elena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 12 March 2010 - 01:50 AM

Colorantul e din familia "am uitat ca am friptura la cuptor, dasr nu0i bai ca iese bine!" :toothy9;
Garnitura e de anghinare sotata cu salote si ardei gras.
raluca elena

#700 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 12 March 2010 - 09:46 AM

Eu aripioare crocante cu sote de mazare(are si cuburele de cascaval prin ea)si salata verde:

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-405-126837992436.jpg

Arata acest topic


  • 790 Pagini +
  • « Prima
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi