aura, la 21 October 2013 - 01:57 AM, a spus:
Dani, tarta ta arata excelent! Urechile de lemn sunt ciuperci, asa-i? Combinatia brocoli-ciuperci-creveti nu am incercat-o niciodata, dar as incerca. Voua cum vi s-a parut?
sa stii ca si eu m-am uitat dupa rulada ta cu jind...
sunt ciuperci chinezesti uscate, care se rehidrateaza, dar raman si dupa hidratare crocante, dar flexibile...cam ca urechea de porc, dar subtire ... ca nu stiu cu ce sa aseman ...
Tarta a iesit foarte buna, combinatia de gusturi si imbinarea de condimente mi-a placut maxim. S-a terminat ieri, in conditiile in care doar eu si picea mancam preparate din broccolli ...
Creveti nu am pus decat pe cei 5 de la fatza tartei (ca am uitat), insa data urmatoare o sa pun mai multi...ca i-a sterpelit Bea pe toti. I-am pus cruzi (dezghetati si bine scursi), doar mozoliti pe ambele parti in compozitia de ou-iaurt-parmezan si condimente, care la mine e corpul tartei. Tartele mele nu au blat, ca nu imi place foietajul (chiar daca imi place il evit) ... Si data urmatoare crevetii ii pun tot asa (nu amestecati in compozitie) si se rumenesc si se gratineaza frumos ca si tarta pe deasupra, fara a se fierbe, ...aproape ca si cum ar fi la gratar. Eu zic sa incerci, ca nu te mai lasi de ea ... eu fac orice tarta de ce legume am in exces asa ... fara blat. Mult parmezan si condimentele sunt tot secretul...
Fara creveti ar fi vegana, nu?