Foxyy, la 06 February 2014 - 10:59 AM, a spus:


Daca nu, macar te-ndura si zi reteta, ca sa-mi fac singurica.

Foarte simplu Foxulina,
Se calseste in unt(60gr) ceapa(1) , prazul(3, doar partea alba) si cartofii(2 mijlocii) , toate taiate maruntele si se lasa 10 min la foc potrivit pana devin molcute legumele,apoi se adauga supa legume sau carne(900ml), se reduce focul si se mai lasa la fiert 20 min.
Se paseaza legumele(dar nu cu blenderul ci de recomandat prin sita speciala de pasat legume), se pine arasi pe foc, se adauga rucola(150gr) si se mai fierbe la foc mediu 6 min.
Se serveste cu crutoane de panie care au fost trase in tigaie cu ulei de masline si usturoi.
Si gata.
koral, la 07 February 2014 - 05:04 PM, a spus:

Ioana, nu-i destul ca ma omori cu supele, mai pui si cani speciale????

Koral, dau vasele mele pe mancarurile tale

Recunosc ca si mie imi plac, cele negre sunt o ultima achizitie de care sunt tare indragostita

Ca sa nu vin totusi cu mana goala, vin si eu cu ce am facut zilele trecute
Cannellononi cu dovlecei, rucola si mascarpone
