Ce ati gatit astazi?
#8481
Postat 28 March 2014 - 10:40 AM
Mie personal nu imi plac urzicile ...(eu mananc spanac si altele) ,dar barbatului ii plac si de doua saptamani mananca des urzici ( l-am bagat la cura de vitaminizare , mi-a lesinat acum 2 saptamani ,are avitominoza )
#8482
Postat 28 March 2014 - 11:40 PM

Am gasit zucchini rotunzi asa ca i-am umplut.in loc de orez am pus quinoa.

din miez am facut supa crema cu leurda

#8485
Postat 30 March 2014 - 08:21 PM
La felu' 2 am avut salata : salata verde, leurda, rosii, castraveti si ceapa verde cu gratar de pui - copiii - un ou fiert taiat cubulete in salata- eu. Desertul la dulciuri.
Imagini atasate
#8487
Postat 04 April 2014 - 12:53 PM


Pt. huni snitele cu garnitura de dovlecei cu marar si usturoi

#8488
Postat 04 April 2014 - 01:49 PM

#8489
Postat 06 April 2014 - 08:30 AM
Foxyy, la 23 December 2013 - 12:55 AM, a spus:
Foxxyy, iertare conita, eram dusa cu colinda si cand m-am intors am uitat, da' poate-poate te mai intereseaza
pentru 2 persoane: am decongelat cam un litru de supa de pui, am pus la fiert, cand a dat in clocot am adaugat doi cartofi taiati cubulete, 5-6 catei mai mari de usturoi si o lingura de chimin, cand au fost fierti cartofii am pus o ramurica de cimbru, am stins focul, am acoperit oala cu capac si am lasat 5 minute sa se parfumeze. intre timp, am razalit niste cas (cu peperoncino aveam eu) mai uscat in doua castronase, am prajit feliile de paine si le-am pus peste branza, am bagat mixerul in oala cu supa, transformand-o intr-o supa-crema, am turnat-o in castronase, peste branza si paine si am mancat cu mare pofta
foarte buna si mi-a trecut si raceala
#8490
Postat 07 April 2014 - 07:49 AM
bristena, la 06 April 2014 - 08:30 AM, a spus:
Foxyy, la 23 December 2013 - 12:55 AM, a spus:
Foxxyy, iertare conita, eram dusa cu colinda si cand m-am intors am uitat, da' poate-poate te mai intereseaza
pentru 2 persoane: am decongelat cam un litru de supa de pui, am pus la fiert, cand a dat in clocot am adaugat doi cartofi taiati cubulete, 5-6 catei mai mari de usturoi si o lingura de chimin, cand au fost fierti cartofii am pus o ramurica de cimbru, am stins focul, am acoperit oala cu capac si am lasat 5 minute sa se parfumeze. intre timp, am razalit niste cas (cu peperoncino aveam eu) mai uscat in doua castronase, am prajit feliile de paine si le-am pus peste branza, am bagat mixerul in oala cu supa, transformand-o intr-o supa-crema, am turnat-o in castronase, peste branza si paine si am mancat cu mare pofta
foarte buna si mi-a trecut si raceala
Sar'naaaaa!


#8492
Postat 08 April 2014 - 07:07 AM
floricris, la 07 April 2014 - 10:49 PM, a spus:
http://artaculinara....i-usturoigeany/ de asta data am pus marar in loc de patrunjel ca asta am avut

#8493
Postat 08 April 2014 - 08:19 AM
cotlet la gratar, cartofi noi prajiti in coaja, salata

Legume inabusite cu piept de pui grilat, sos de maioneza(morcovi, telina, topinambur)
Chef Denisa

cerra

piept de porc la tigaie, cartofi prajiti si salata

supa crema de topinambur

cartofi in tava la cuptor si chicken crispy

cotlet la tigaie cu branza hermelin si legume grilate, tzatztiki

#8494
Postat 08 April 2014 - 08:49 AM

#8496
Postat 08 April 2014 - 11:15 AM
#8497
Postat 08 April 2014 - 11:29 AM
cerra, la 08 April 2014 - 11:15 AM, a spus:
Multumesc Geany! nu am lipsit de linga voi doar ca nu am postat

Stiu iubita! sper ca esti mai bine acum

Eu azi o sa fac niste ceafa de porc (nu am mai facut de mult )cu garnitura de ciuperci cu usturoi si mamaliga pt. unii, salata pt. altii care ce or vrea

#8498
Postat 08 April 2014 - 11:53 AM
Geany, la 08 April 2014 - 07:07 AM, a spus:

Multumesc Geany! O sa vad cu ce verdeata voi articula dovleceii.
#8499
Postat 08 April 2014 - 12:08 PM
#8500
Postat 08 April 2014 - 05:40 PM
Ioana, la 28 March 2014 - 11:40 PM, a spus:

Am gasit zucchini rotunzi asa ca i-am umplut.in loc de orez am pus quinoa.

din miez am facut supa crema cu leurda

Ioana , cum ai facut chiftelele din urzici , te rog?