Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 790 Pagini +
  • « Prima
  • 423
  • 424
  • 425
  • 426
  • 427
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#8481 Useril este offline   Radu Cristina 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 157
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationBacau

Postat 28 March 2014 - 10:40 AM

Multumesc de raspuns !
Mie personal nu imi plac urzicile ...(eu mananc spanac si altele) ,dar barbatului ii plac si de doua saptamani mananca des urzici ( l-am bagat la cura de vitaminizare , mi-a lesinat acum 2 saptamani ,are avitominoza )

#8482 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 28 March 2014 - 11:40 PM

Mie-mi plac mult urzicile, sotului nu, adica in varianta clasica .Am facut chiftelute din urzici si i-au placut.

Imagine atasata: monthly_03_2014/post-479-13960425518706.jpg

Am gasit zucchini rotunzi asa ca i-am umplut.in loc de orez am pus quinoa.

Imagine atasata: monthly_03_2014/post-479-13960427697975.jpg

din miez am facut supa crema cu leurda

Imagine atasata: monthly_03_2014/post-479-13960427977637.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#8483 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 March 2014 - 09:34 AM

Bune bucate facusi Ioana !!

#8484 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 29 March 2014 - 03:52 PM

Porc in sos dulce acrisor servit cu orez

Imagine atasata: monthly_03_2014/post-405-13961011184809.jpg

#8485 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 30 March 2014 - 08:21 PM

Imi facu pofta Ioana cu supa-crema de leurda, asa ca am comis si eu azi, din 2 fire de ceapa verde, un pastarnac marisor, 3 maini bune de leurda...
La felu' 2 am avut salata : salata verde, leurda, rosii, castraveti si ceapa verde cu gratar de pui - copiii - un ou fiert taiat cubulete in salata- eu. Desertul la dulciuri.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2014/post-508-13962036763341.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#8486 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 31 March 2014 - 07:00 AM

As cam rontai ceva verdeturi de la voi, arata prea bine. :rolleyes:

#8487 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 04 April 2014 - 12:53 PM

Gasii ardei grasi ieftini (nu erau stricati ci doar putin dezhidratati ,mai incretita asa cojita,dar grosi si faini de altfel)si cum ma pocni Stelin' acum cateva zile cu ai ei care erau cu pasta de avocado si de atunci poftesc la ei ca sunt pofticioasa rau cand vine vb. de ardei copti ... :drool:

Imagine atasata: monthly_04_2014/post-405-13966087375987.jpg

Pt. huni snitele cu garnitura de dovlecei cu marar si usturoi

Imagine atasata: monthly_04_2014/post-405-13966087689868.jpg

#8488 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 04 April 2014 - 01:49 PM

Pup fetele chiar daca nu am scris de mult pe aici! Sa stiti ca nu v`am uitat :drool:

#8489 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 06 April 2014 - 08:30 AM

Vezi postareaFoxyy, la 23 December 2013 - 12:55 AM, a spus:

Vezi postareabristena, la 20 December 2013 - 11:47 PM, a spus:

dupa vantul rece de afara si o serie de stranuturi, m-am incalzit cu o supa ceha de usturoi, turnata fierbinte peste un strat generos de branza cu peperoncino

Mai multe detalii, pliiiiz?? :drool: Cantitati, ingrediente.... :appl:



Foxxyy, iertare conita, eram dusa cu colinda si cand m-am intors am uitat, da' poate-poate te mai intereseaza

pentru 2 persoane: am decongelat cam un litru de supa de pui, am pus la fiert, cand a dat in clocot am adaugat doi cartofi taiati cubulete, 5-6 catei mai mari de usturoi si o lingura de chimin, cand au fost fierti cartofii am pus o ramurica de cimbru, am stins focul, am acoperit oala cu capac si am lasat 5 minute sa se parfumeze. intre timp, am razalit niste cas (cu peperoncino aveam eu) mai uscat in doua castronase, am prajit feliile de paine si le-am pus peste branza, am bagat mixerul in oala cu supa, transformand-o intr-o supa-crema, am turnat-o in castronase, peste branza si paine si am mancat cu mare pofta
foarte buna si mi-a trecut si raceala
fiica dacilor

#8490 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 07 April 2014 - 07:49 AM

Vezi postareabristena, la 06 April 2014 - 08:30 AM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 23 December 2013 - 12:55 AM, a spus:

Vezi postareabristena, la 20 December 2013 - 11:47 PM, a spus:

dupa vantul rece de afara si o serie de stranuturi, m-am incalzit cu o supa ceha de usturoi, turnata fierbinte peste un strat generos de branza cu peperoncino

Mai multe detalii, pliiiiz?? :) Cantitati, ingrediente.... :)

Foxxyy, iertare conita, eram dusa cu colinda si cand m-am intors am uitat, da' poate-poate te mai intereseaza

pentru 2 persoane: am decongelat cam un litru de supa de pui, am pus la fiert, cand a dat in clocot am adaugat doi cartofi taiati cubulete, 5-6 catei mai mari de usturoi si o lingura de chimin, cand au fost fierti cartofii am pus o ramurica de cimbru, am stins focul, am acoperit oala cu capac si am lasat 5 minute sa se parfumeze. intre timp, am razalit niste cas (cu peperoncino aveam eu) mai uscat in doua castronase, am prajit feliile de paine si le-am pus peste branza, am bagat mixerul in oala cu supa, transformand-o intr-o supa-crema, am turnat-o in castronase, peste branza si paine si am mancat cu mare pofta
foarte buna si mi-a trecut si raceala

Sar'naaaaa! :) E bine si-acum, multumesc! :)

#8491 Useril este offline   floricris 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 109
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 07 April 2014 - 10:49 PM

Vezi postareaGeany, la 04 April 2014 - 12:53 PM, a spus:

Pt. huni snitele cu garnitura de dovlecei cu marar si usturoi

Garnitura e tare interesanta si arata foarte bine!
Pliz, ai putea sa imi dai un hint despre modul de preparare?

#8492 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 April 2014 - 07:07 AM

Vezi postareafloricris, la 07 April 2014 - 10:49 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 04 April 2014 - 12:53 PM, a spus:

Pt. huni snitele cu garnitura de dovlecei cu marar si usturoi

Garnitura e tare interesanta si arata foarte bine!
Pliz, ai putea sa imi dai un hint despre modul de preparare?

http://artaculinara....i-usturoigeany/ de asta data am pus marar in loc de patrunjel ca asta am avut :occasion15:

#8493 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 08 April 2014 - 08:19 AM

Gateli din ultima vreme

cotlet la gratar, cartofi noi prajiti in coaja, salata
Imagine atasata: monthly_04_2014/post-1316-13969376146769.jpg


Legume inabusite cu piept de pui grilat, sos de maioneza(morcovi, telina, topinambur)

Chef Denisa
Imagine atasata: monthly_04_2014/post-1316-13969372275523.jpg

cerra

Imagine atasata: monthly_04_2014/post-1316-13969373935928.jpg

piept de porc la tigaie, cartofi prajiti si salata

Imagine atasata: monthly_04_2014/post-1316-13969377086534.jpg

supa crema de topinambur

Imagine atasata: monthly_04_2014/post-1316-13969373242518.jpg

cartofi in tava la cuptor si chicken crispy

Imagine atasata: monthly_04_2014/post-1316-13969374231671.jpg

cotlet la tigaie cu branza hermelin si legume grilate, tzatztiki

Imagine atasata: monthly_04_2014/post-1316-13969375735912.jpg

#8494 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 08 April 2014 - 08:49 AM

Felicit toate gospodinele ptr preparatele apetisante care le faceti! :occasion15:

#8495 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 April 2014 - 10:03 AM

Vezi postareacerra, la 08 April 2014 - 08:49 AM, a spus:

Felicit toate gospodinele ptr preparatele apetisante care le faceti! :occasion15:

Cerulina ce ma bucur ca ai revenit :D imi era dor de tine :71:

Totul arata f. imbietor,mai ales branza aia :)

#8496 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 08 April 2014 - 11:15 AM

Vezi postareaGeany, la 08 April 2014 - 10:03 AM, a spus:


Cerulina ce ma bucur ca ai revenit :D imi era dor de tine :71:

Totul arata f. imbietor,mai ales branza aia :)


Multumesc Geany! nu am lipsit de linga voi doar ca nu am postat :occasion15:

#8497 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 April 2014 - 11:29 AM

Vezi postareacerra, la 08 April 2014 - 11:15 AM, a spus:


Multumesc Geany! nu am lipsit de linga voi doar ca nu am postat :occasion15:

Stiu iubita! sper ca esti mai bine acum :71: ne-ai lipsit!

Eu azi o sa fac niste ceafa de porc (nu am mai facut de mult )cu garnitura de ciuperci cu usturoi si mamaliga pt. unii, salata pt. altii care ce or vrea :)

#8498 Useril este offline   floricris 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 109
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 08 April 2014 - 11:53 AM

Vezi postareaGeany, la 08 April 2014 - 07:07 AM, a spus:

http://artaculinara....i-usturoigeany/ de asta data am pus marar in loc de patrunjel ca asta am avut :occasion15:

Multumesc Geany! O sa vad cu ce verdeata voi articula dovleceii.

#8499 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 April 2014 - 12:08 PM

Cu placere! pui ce verdeata-ti place,sau daca chiar vrei sa o sari,ii faci cu fulgi de ardei iute (aglio-olio peperoncino)

#8500 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 08 April 2014 - 05:40 PM

Vezi postareaIoana, la 28 March 2014 - 11:40 PM, a spus:

Mie-mi plac mult urzicile, sotului nu, adica in varianta clasica .Am facut chiftelute din urzici si i-au placut.

Atasament IMG_8279.jpg

Am gasit zucchini rotunzi asa ca i-am umplut.in loc de orez am pus quinoa.

Atasament IMG_8494.jpg

din miez am facut supa crema cu leurda

Atasament IMG_8500.jpg


Ioana , cum ai facut chiftelele din urzici , te rog?

Arata acest topic


  • 790 Pagini +
  • « Prima
  • 423
  • 424
  • 425
  • 426
  • 427
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi