Mutti, la 08 April 2014 - 05:40 PM, a spus:
Ioana , cum ai facut chiftelele din urzici , te rog?
Mutti, chiar ieri le-am refacut si de data asta am adaugat si leurda si le-am pun inauntru oua de preperita

Eu am avut de data asta in jur de 160 gr urzici, 60 gr leurda, 1 ou, miezul de la 2 felii de paine, sare, piper, boia dulce, 1 ceapa, 2 catei de usturoi.Urzicile se oparesc, se storc de apa, se toaca imporeuna cu leurda si amesteca cu restul ingredientelor.Daca compozitia e prea moale se adauga pesmet,daca e prea tare se adauga lapte.
In rest se prajesc ca si chiftelele, dar nu f mult.
Ieri am mai avut supa de barba caprei si salata cu branza de capra la gratar si struguri caramelizati.
La supa n-am poza ca am terminat-o chiar inainte sa plec la munca.
