Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 790 Pagini +
  • « Prima
  • 438
  • 439
  • 440
  • 441
  • 442
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#8781 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 20 October 2014 - 06:31 PM

Eu dupa mine.:rolleyes:

Fritura de cerb (asezonata doar cu sare cu trufe) medium rare pe pat de piure din cartofi dulci si topinambur, alaturi de cipsuri de trufe negre

Imagine atasata: monthly_10_2014/post-479-14138226511954.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#8782 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 20 October 2014 - 08:31 PM

Vezi postareaIoana, la 20 October 2014 - 06:31 PM, a spus:

Eu dupa mine.:rolleyes:

Fritura de cerb (asezonata doar cu sare cu trufe) medium rare pe pat de piure din cartofi dulci si topinambur, alaturi de cipsuri de trufe negre

Atasament IMG_1734.JPG

mmm, friptura de cerb...Bun!

Mie friptura imi place mai mult spre mediu decat rare :) Nici bine facuta nu-mi place, dar cand vad pe la emisiunile culinare ca o scot mai mult cruda decat facuta, parca e prea mult pentru mine...
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#8783 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 20 October 2014 - 09:02 PM

Vezi postareaIoana, la 20 October 2014 - 06:31 PM, a spus:

Eu dupa mine.:)

Fritura de cerb (asezonata doar cu sare cu trufe) medium rare pe pat de piure din cartofi dulci si topinambur, alaturi de cipsuri de trufe negre

Atasament IMG_1734.JPG


Autsch! :rolleyes:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#8784 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 October 2014 - 07:09 AM

:( daca e carnea super, e wow o friptana din aia mai mult rosie :(

#8785 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 October 2014 - 02:52 PM

Eu am mai profitat de pastai si am facut prajite cu usturoi(alaturi de carnati proaspeti si gogosari marinati in care am dat deja iama :( )

Imagine atasata: monthly_10_2014/post-405-14138957981163.jpg

Azi ciupercute umplute (alaturi de ciocanele afumate,astea le-am cumparat :( si salata verde)

Imagine atasata: monthly_10_2014/post-405-14138958043235.jpg

Pe seara domnu' Geany cica vrea pizza calzone ,asta ca sa mai schimbam modelul :(

#8786 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 21 October 2014 - 03:14 PM

Bame.

Imagine atasata: monthly_10_2014/post-341-14138972420085.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#8787 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,421
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 21 October 2014 - 09:46 PM

Cum zice Peter mincare care se face singura la cuptor, pulpe de pui cu cartofi
Imagine atasata: monthly_10_2014/post-4-1413920759375.jpg

#8788 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 21 October 2014 - 11:46 PM

Vezi postareaIoana, la 20 October 2014 - 06:31 PM, a spus:

Eu dupa mine.:(

Fritura de cerb (asezonata doar cu sare cu trufe) medium rare pe pat de piure din cartofi dulci si topinambur, alaturi de cipsuri de trufe negre

Atasament IMG_1734.JPG


"cips de trufe negre" - ce stil de facut misto au unii dintre noi! :(

#8789 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 22 October 2014 - 07:21 AM

Vezi postareaAdriana, la 21 October 2014 - 09:46 PM, a spus:

Cum zice Peter mincare care se face singura la cuptor, pulpe de pui cu cartofi
Atasament pollopatate.jpg


Da, da! Sefa mai pune si morcovi. :(
Chiar sambata trecuta am avut. (ca eu am lucrat..)

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#8790 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 22 October 2014 - 03:36 PM

Vezi postareaAdriana, la 21 October 2014 - 09:46 PM, a spus:

Cum zice Peter mincare care se face singura la cuptor, pulpe de pui cu cartofi
Atasament pollopatate.jpg

cum faci cartofii astia la cuptor asa rumeniti? clasic: cruzi, unsi cu ulei si condimente si sub grill? sau ? Multumesc :appl:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#8791 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 22 October 2014 - 03:37 PM

Vezi postareaRia, la 13 October 2014 - 08:07 PM, a spus:

Eu nu chiar de azi, dar recent, tarte cu rosii confiate.

Atasament IMG_4403.JPG

Am avut rosii italienesti, carnoase si dulci:
Atasament IMG_4395.JPG
Atasament IMG_4393.JPG


e o reteta de tarta aceasta minunata si de rosii confiate? stiu ca parca era ceva , dar nu gasesc ... Merci :appl:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#8792 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,421
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 October 2014 - 06:03 PM

Vezi postareaDaniella, la 22 October 2014 - 03:36 PM, a spus:

cum faci cartofii astia la cuptor asa rumeniti? clasic: cruzi, unsi cu ulei si condimente si sub grill? sau ? Multumesc -_-

Am pus intr-o punga putin ulei si putina sare aromata facuta mixind sare roz de Himalaya cu toate ierburile pe care le aveam pe balcon, apoi cartofii taiati bucati, inchis punga si agitat bine, apoi puse in tava cu hirtie (ca sa nu se murdareasca prea tare :appl: ) intr-un strat sa nu se suprapuna si nici sa stea lipite toate unele de altele, apoi 200 si 250°C ventilat. Am inceput cu 200 si apoi am ridicat pentru ca in alta tava aveam pulpele si cum sunt de taran -_- nu mi se coceau la timp. Nu stiu sa-ti zic precis cit timp, doar ca am scos tava de 2 ori din cuptor si le-am amestecat putin pentru ca pe margini se rumeneau mai repede.

#8793 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,421
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 October 2014 - 06:08 PM

Vezi postareaPeter, la 22 October 2014 - 07:21 AM, a spus:

Da, da! Sefa mai pune si morcovi.

Ar trebui incercat sa vedem cum e combinatia desi pe mine m-ar atrage mai degraba sa pun vreun ardei.

#8794 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 22 October 2014 - 09:01 PM

Si eu tot morcovi pun, ardeiul nu l-ar manca copiii.


Azi am fost harnica :appl: si am facut:

salata de vinete
pateu din ficat de pui
mancare de cartofi
supa de rosii
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#8795 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 22 October 2014 - 09:51 PM

Vezi postareaAdriana, la 22 October 2014 - 06:03 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 22 October 2014 - 03:36 PM, a spus:

cum faci cartofii astia la cuptor asa rumeniti? clasic: cruzi, unsi cu ulei si condimente si sub grill? sau ? Multumesc :appl:

Am pus intr-o punga putin ulei si putina sare aromata facuta mixind sare roz de Himalaya cu toate ierburile pe care le aveam pe balcon, apoi cartofii taiati bucati, inchis punga si agitat bine, apoi puse in tava cu hirtie (ca sa nu se murdareasca prea tare -_- ) intr-un strat sa nu se suprapuna si nici sa stea lipite toate unele de altele, apoi 200 si 250°C ventilat. Am inceput cu 200 si apoi am ridicat pentru ca in alta tava aveam pulpele si cum sunt de taran -_- nu mi se coceau la timp. Nu stiu sa-ti zic precis cit timp, doar ca am scos tava de 2 ori din cuptor si le-am amestecat putin pentru ca pe margini se rumeneau mai repede.


ahhh! super ideea cu punga, mereu caut solutii sa murdaresc cat mai putine ustensile de spalat -_-, ca am masina mica... -_-
cu timpul am inteles: este de urmarit ochiometric rumeneala dorita, probabil intre 12 si 20 minute, depinde de pozitionarea tavii: tava pe la mijloc iti da asa o rumeneala? cuptor incins? merci -_-

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#8796 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,042
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 23 October 2014 - 01:40 AM

Vezi postareaAdriana, la 21 October 2014 - 09:46 PM, a spus:

Cum zice Peter mincare care se face singura la cuptor, pulpe de pui cu cartofi


și eu tot mîncare cum spune Peter

Imagine atasata: monthly_10_2014/post-1215-14140210693309.jpg

#8797 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 23 October 2014 - 02:26 PM

:appl:

Imagine atasata: monthly_10_2014/post-405-14140671418197.jpg

Imagine atasata: monthly_10_2014/post-405-14140671479819.jpg

Imagine atasata: monthly_10_2014/post-405-14140671537007.jpg

Imagine atasata: monthly_10_2014/post-405-14140671607225.jpg

#8798 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,421
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 October 2014 - 06:05 PM

Vezi postareaDexter, la 23 October 2014 - 01:40 AM, a spus:

și eu tot mîncare cum spune Peter

ce-mi place platoul tau :floare:

#8799 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 23 October 2014 - 07:21 PM

Stiti ce-mi raspunde sefa la intrebarea: "ce sa fac din cartofi?" :floare:
Piure! :love7:

Asa ca azi ceva iute. Kasseler cu piure de cartofi si o salata de varza.

Imagine atasata: monthly_10_2014/post-27-14140848775775.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#8800 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 23 October 2014 - 09:00 PM

Chiftelute cu sos

Imagine atasata: monthly_10_2014/post-341-14140907994766.jpg
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

Arata acest topic


  • 790 Pagini +
  • « Prima
  • 438
  • 439
  • 440
  • 441
  • 442
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul
0 membri, 7 vizitatori, 0 utilizatori anonimi