Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 790 Pagini +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#441 Useril este offline   mihamarky 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationconstanta

Postat 17 January 2010 - 03:26 PM

Am urmat trendul si am facut carnati liliput la punga cu piept de curcan feliat. Foarte bun mai ales ca pe langa am avut salata de varza rosie cu balsamic si ulei de masline si 3 feliute amarate de rosie care or fost tot de mancare. :lol: . Pupici, Miha
Imagine atasata: 175_58f40a248f2432195127f2ab30cd6351.jpg

#442 Useril este offline   Misha 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 346
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationtimisoara

Postat 17 January 2010 - 08:24 PM

eu in ultimele zile:
placintele ANNEI FOSTER ,care au mai ramas de pozat 2 din 8 :?
pulpe de pui cu sote de morcovi si sfecla rosie ,cu muuult cimbru si usturoi, ca tot am poftit la farfuria ADRIANEI
ADRIANA ai tai au fost mai frumosi,recunosc,au avut culoarea aia superba ,dar eu iam vrut impreuna cu sfecla
piept de pui cu gorgonzola si piure
ciorba de conopida cu piept de pui
sarmale cu varza acra

Imagini atasate

  • Imagine atasata: 118_de7676f14299ead9c827699180b0b683.jpg
  • Imagine atasata: 118_27842cc4ee96d800b1c79c7cfcd69519.jpg
  • Imagine atasata: 118_9bff6296b97d276a32d62cb5e590ad18.jpg
  • Imagine atasata: 118_c1950c58d10150c2987c6f913ff19ce3.jpg
  • Imagine atasata: 118_72c80457bde6dc238ff0382e89f97bf7.jpg
  • Imagine atasata: 118_8427a5156267b699770bcd9fd5a9256c.jpg

Imagine postataImagine postata

#443 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,421
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 January 2010 - 12:38 AM

In seara asta rulada de iepure cu piure de cartofi si de broccolo romanesco
Imagine atasata: 54_17ac7fc4bfbd0605235235513d87566e.jpg
si piept de rata pe pat de piure de broccolo romanesco cu portocale
Imagine postata

#444 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 18 January 2010 - 10:45 AM

Draga Adriana vrei te rog sa detaliezi un pic rulada de iepure ca vreau s-o compar cu reteta pe care o stiu eu

#445 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 18 January 2010 - 10:46 AM

Noi, ieri: supa cu galuste (pufoase , pufoase ca niciodata) si frigarui de miel.Eu , cu o garnitura de piper alb. :hello:

Imagine atasata: 59_90fb98b11e72cfbaa59e0018ee9e62b7.jpg

Imagine atasata: 59_843b8fb73d5f7112ea1589fe5620510c.jpg

#446 Useril este offline   snej 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 539
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationMelbourne

Postat 18 January 2010 - 11:08 AM

beef bourguignon - de-a dreptul delicios :hello:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: 94_bf6b4e1a239d490ce1c9fdef6634e6bf.jpg


#447 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,421
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 January 2010 - 11:33 AM

Geany a spus:

Draga Adriana vrei te rog sa detaliezi un pic rulada de iepure ca vreau s-o compar cu reteta pe care o stiu eu

cumparata de la macelar, din ce-mi dau eu seama pune doar prosciutto crudo in ea

#448 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 18 January 2010 - 12:44 PM

Aha multumesc,eu stiu varianta piemonteza da iepure in ulei,cu rosmarin .Eu o faceam cu un iepure dezosat(desfato a libro),facut rulada,e foarte gustoasa.Dar este si varianta cu iepure,portionat bucatele tot in ulei.

#449 Useril este offline   Nico 

  • bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationuk

Postat 18 January 2010 - 01:53 PM

ce de bunaciuni ati facut,eu n-am mai mancat piept de rata de vreo 20 ani :floare:
stiu ca suna aiurea ,... facusem o indigestie nasoala, si am asociat-o cu rata pe care o mancasem la rude.rata pe varza era favorita mea....
cu pozele tale Adriana, mai ca m-ar tenta sa-ncerc din nou, dar doar cu pieptu` , deocamdata... :floare:

am facut si eu ,piept de pui imbracat in bacon, rulat cu cascaval ,fasole verde si ardei,si legume aburite sos de creme fraiche si piper schezuan,o nebunie de piper cu aroma de lamaie...bun si usor de digerat :floare:

Imagine postata


#450 Useril este offline   mona 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 18 January 2010 - 04:15 PM

Aici e dezmat in toata regula :floare:
Mi-a adus aminte Misha de placintele Annei :floare:
Pui,ciuperci,patrunjel,cartofi. Bune,ca de fiecare data .(laud reteta,nu pe mine :floare: )

Imagini atasate

  • Imagine atasata: 156_eca3297037edc7797eb70d08cbec1e86.jpg


#451 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 18 January 2010 - 04:20 PM

Bobul mi s-a intors in tingiri dupa mai bine de 22 de ani.
I-am pregatit o intoarcere triumfala si un cortegiu de rude care sa-i ureze bun venit.
Iahnie din sase tipuri diferite de boabe. Cinci varietati de fasole (mi se par de fapt trei: violet, alba si maro cu cate doi hibrizi) + bob uscat ( Vicia faba).
Nu am avut nici Chianti-ul, nici ficatul de care face vorbire un anume doctor cu veleitati culinare :twisted: asa ca am folosit carnat de porc afumat de casa.
.
Imagine atasata: 219_1b671145c3bf41c6124374a783bb1069.jpg
.
Imagine atasata: 219_771bb4aad229a6bfec952a5b98d8336c.jpg
.

"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#452 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 18 January 2010 - 06:06 PM

Iata sefule si eu azi un bors de fasole asa cum imi place mie:fasole rosie cu bob mare,cimbru,marar, leustean ,patrunjel verde,taietei de casa si cu ceapa rosieImagine atasata: 456_d85a0a46a3abcf679b2a929b06361f4a.jpg

#453 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,421
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 January 2010 - 06:23 PM

Geany a spus:

Aha multumesc,eu stiu varianta piemonteza da iepure in ulei,cu rosmarin .Eu o faceam cu un iepure dezosat(desfato a libro),facut rulada,e foarte gustoasa.Dar este si varianta cu iepure,portionat bucatele tot in ulei.

Aia e cu totul o alta mincare de ...iepure.

#454 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 18 January 2010 - 06:39 PM

Adriana a spus:

Geany a spus:

Aha multumesc,eu stiu varianta piemonteza da iepure in ulei,cu rosmarin .Eu o faceam cu un iepure dezosat(desfato a libro),facut rulada,e foarte gustoasa.Dar este si varianta cu iepure,portionat bucatele tot in ulei.

Aia e cu totul o alta mincare de ...iepure.

Asa este dar ma interesa cum coci tu rulada o data facuta

#455 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,421
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 January 2010 - 06:56 PM

Geany a spus:

Asa este dar ma interesa cum coci tu rulada o data facuta

ea are pusa pe ea de catre macelar si o ramurica de rozmarin deci eu pun un pic de ulei intr-o tigaie, pun rulada, apoi capacul si coc vreo citeva minute la foc mare, sar stropi pe-acolo, face poc dar nu e o problema pentru ca are capacul, dupa faza asta o intorc (sting focul si las vreo 5 minute sa se calmeze uleiul incins) si repet procedura, dupa care adaug un pic de vin alb sec, sau doar apa simpla si mai las pina se coace, timpul depinde de marimea ruladei. Imi place sa o coc si sa o las sa se raceasca, apoi de racita o tai felii si o incalzesc in sosuletul care l-a format.

#456 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 18 January 2010 - 07:15 PM

Multumesc Adriana tocmai deaia te intrebasem ca aceeasi problema aveam si eu asa ca o coceam in folie de aluminiu,dar iese mult mai alba astfel ,a ta arata mult mai apetisanta,dar ce zic eu apetisanta''criminala''e cuvantul si nu exagerez :love3:

#457 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,421
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 January 2010 - 11:41 PM

In seara asta mamaliga facuta in Thermomix/Bimby
http://artaculinara....ile.php?id=7162
cu brinzeturi, fontal, auricchio piccante si gorgonzola piccante
Imagine atasata: 54_3ece47f548b69103e466576dee785554.jpg

#458 Useril este offline   taylor 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 26-November 09
  • Locationtorino

Postat 19 January 2010 - 02:12 PM

pentru pranz o rulada din omleta
Imagine atasata: 195_2e6b45aca25fbe5e0ef3af625d22a2b5.jpg

Imagini atasate

  • Imagine atasata: 195_b8725896afa6a63a11efc9bc7c99b825.jpg

Poarta-te cu altii asa cum ai vrea sa se poarte altii cu tine

#459 Useril este offline   laura_lala 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 19 January 2010 - 02:15 PM

Ce-mi faceti voi chiar acu' inainte sa merg la servici!!! :o :appl: Ala cu coarne m-o pus sa intru! :twisted: Ma duc sa-mi fac un sandwich. :o

#460 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,421
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 19 January 2010 - 02:17 PM

taylor a spus:

pentru pranz o rulada din omleta

Ce faina e, ai pus maslinele si ceapa cind ai copt-o si apoi cind ai rulat-o ai pus brinza inauntru?

Arata acest topic


  • 790 Pagini +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi