Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 790 Pagini +
  • « Prima
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#461 Useril este offline   nane 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationFrrrrrrrr!

Postat 19 January 2010 - 02:34 PM

E foarte frumoasa , dar cum a iesit textura omletei asa densa ? omleta facuta de mine arata mai altfel :oops:

#462 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 January 2010 - 08:13 PM

Eu azi cartofi gratinati la cuptor cu ceapa rosie rosmarin si puiImagine atasata: 456_d5d48b1c2aacd7c65dcde8443f71c390.jpg

#463 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 20 January 2010 - 03:07 PM

Eu ciorbica de pui si conopida a Mishei.Si o inventie proprie si personala caramele de cartofi umplute. :scratch: Sau ce face omu' cand ii ramane o bucata de carnat prajita.
Am gaurit cartofii curatati cu instrumentul de scos cotoarele de mar.Am introdus carnatul , am invelit in folie si am copt la cuptor.La mine cartofii erau un pic mai mari decat un ou si s-au copt foarte repede si fara sa usuce prea mult carnatul.

Imagine atasata: 59_2ac79b77975d7a8f97930c65846be45a.jpg

Imagine atasata: 59_1e5a72150ef5361332fb4dd6fa3d7188.jpg

Imagine atasata: 59_7a665a520a4fcd6899b5763aafc3dc6b.jpg

#464 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 20 January 2010 - 06:05 PM

Super ideea cu carnatul,nu m-asi fi gandit :D

#465 Useril este offline   taylor 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 26-November 09
  • Locationtorino

Postat 20 January 2010 - 08:11 PM

Adriana a spus:

taylor a spus:

pentru pranz o rulada din omleta

Ce faina e, ai pus maslinele si ceapa cind ai copt-o si apoi cind ai rulat-o ai pus brinza inauntru?

ai ghicit. :D
Poarta-te cu altii asa cum ai vrea sa se poarte altii cu tine

#466 Useril este offline   taylor 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 26-November 09
  • Locationtorino

Postat 20 January 2010 - 08:19 PM

nane a spus:

E foarte frumoasa , dar cum a iesit textura omletei asa densa ? omleta facuta de mine arata mai altfel :oops:

eu o fac din oua si smantana. tava mai mica si compozitie mai multa :D



Citeaza

Eataly scrie:
Am gaurit cartofii curatati cu instrumentul de scos cotoarele de mar.Am introdus carnatul , am invelit in folie si am copt la cuptor.La mine cartofii erau un pic mai mari decat un ou si s-au copt foarte repede si fara sa usuce prea mult carnatul.

faina idee.
Poarta-te cu altii asa cum ai vrea sa se poarte altii cu tine

#467 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 20 January 2010 - 08:43 PM

Azi varza scazuta si foi de brick cu ton si cascaval, ca iar a fost cerere. Dovada nu mai am ca s-au topit.

#468 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,425
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 23 January 2010 - 01:10 PM

taylor a spus:

ai ghicit. :floare:

perfect, atunci o fac si eu.
Noi aseara, mincarea despre care Peter zice ca se face singura, pulpe de pui cu cartofi la cuptor :mrgreen:
Imagine atasata: 54_b7f830c2f6b5166a33e49bc1e1efbed0.jpg

#469 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 23 January 2010 - 03:01 PM

Pregatit cam ca un mistret vazut pe acest forum, am preparat un muschi de :floare: .
.
Imagine atasata: 219_affc699c0ec753bdb8d8e300348416ef.jpg
.

"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#470 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 23 January 2010 - 03:17 PM

[quote name="Adriana"]In seara asta mamaliga facuta in Thermomix/Bimby


Adriana, ai scris pe undeva cum faci mamaliga la Thermomix?Nu-mi place, recunosc sa fac mamaliga ca sare cand incepe sa fiarba si pana pun malaiul si urasc cand sare ceva incins pe mine :? .Daca nu ai scris, pleaseeee, spune-mi si mie.

Chiar voiam azi sa mananc mamaliga cu branza.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#471 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 24 January 2010 - 01:25 PM

Azi vreau sa va inebunesc'' de poftaImagine atasata: 456_db06c54734d42820a5884cc69a451ade.jpg
Ce spuneti de ardei proaspat copti(nu de la congelator?)facuti salataImagine atasata: 456_3dd0457acd3a78d1de649d23f3b0b80e.jpg
Cu cascaval pane,garnitura de mazare(bonduel congelata),si un ou ochi :shock: ca asa a fost comanda de la sefu''Imagine atasata: 456_4e606b0780ef3e47a69d51c9ceaf5740.jpg
Si cu o paine impletitaImagine atasata: 456_878d78fd69a2a5c75d18bfa17784dc05.jpg :thumleft:

#472 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 24 January 2010 - 04:07 PM

Geany,

Mi-e mi-a facut cu ochil cascavalul pane.Nu am facut de mult.
Mi-ai dat o idee.Painea ti-a iesit foarte frumos.

.................................................................................................................

Eu azi,pe langa Cornurile cu unt http://artaculinara....c.php?f=6&t=793,
Am facut....Sarmale cu "mamaliga la purtator" .... :hello:
Adica sarmale cu pasat.
Pastul este obtinut din boabe de porumb,macinate mai mare.
Si se foloseste pe la noi ca inlocuitor al orezului in sarmale.
Zilele trecute ,am primit pasat de la vecina "de peste drum",adica de la Tanti Treza :pupic: ,pe care trebuie sa o mentionez,pentru ca fara ea nu faceam aceste sarmale.N est pas ? :appl:

Imagine atasata: 99_8858cd1d7353467ecac9ac2a68c7d774.jpg

Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#473 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 24 January 2010 - 04:38 PM

piscotel a spus:

Geany,
Am facut....Sarmale cu "mamaliga la purtator" .... :hello:
Adica sarmale cu pasat.
Pastul este obtinut din boabe de porumb,macinate mai mare.
Si se foloseste pe la noi ca inlocuitor al orezului in sarmale.
Zilele trecute ,am primit pasat de la vecina "de peste drum",adica de la Tanti Treza :pupic: ,pe care trebuie sa o mentionez,pentru ca fara ea nu faceam aceste sarmale.N est pas ? :appl:


trimiti si la mine, piscotel?
fiica dacilor

#474 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 24 January 2010 - 05:03 PM

Sigur ca va trimit,deschideti geamul ca eu arunc....prindeti :pupic:

#475 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 24 January 2010 - 05:33 PM

Moama , :pupic:
Pisco ce sarmale "chic" ai facut acolo.

Eu ieri , alaltaieri si nu mai stiu cand , sarmalele sparte Maya's style.

Imagine atasata: 59_3a9c1a21ec6b40b188d2641134c44204.jpg

Cu smantana si ardei iuti murati.

Imagine atasata: 59_211fc5d65b0887b09c6dc299d0853661.jpg

Cu paine 7 cereale.

Imagine atasata: 59_5a96ff17bd45444babdd0b3d64ab527b.jpg

Spaghetti cu costita si ou si legume la wok cu sos soya.



Imagine atasata: 59_d78b2d782bd1acbc66196e46dc1adfe0.jpg

Imagini atasate

  • Imagine atasata: 59_83802e5354aeaf808e7a868a7f88465d.jpg


#476 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 24 January 2010 - 07:37 PM

Si in seara asta rapid,rapidulescu,un soi de pizza cu aluat de foietaj,inventie de-a mamii mele care e mereu pe fuga si in criza de timp,am ras de ea la inceput dar acum soarecul cel mare mi-a comandat-o :D
Trebuie sa recunosc,ca sunt multumita de cum iese,cu foitele alea si toping pizza,e bunuta,o idee super de facut pateuri,taiate cu un pahar sau patratele cu un cutit ondulat,nu e rau de loc :hello:Imagine atasata: 456_e69f09708ad45765e1df50527f6308ce.jpg

#477 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 24 January 2010 - 07:52 PM

Bistreana,

Arunc mama cate vrei,ca am facut multe !
Se pot arunca cu prastia ca sunt mai ferme decat cele traditionale.

Etaly,

Maica ce harnica ai fost!
Da ce ne-am potrivit la sarmale si paine.Si eu am facut paine,dar de secara,pe care nu am mai pozat-o.Cum a fost gata,cum a navalit "tatarul" pe ea si a stins jumatate.
Am facut-o ieri pe seara si nu a mai apucat "lumina zilei". :hello:
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#478 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,425
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 January 2010 - 11:23 PM

Friptura de vita (in sfirsit dupa asa zisul muschiulet de porc talpa de aseara, asta era moale dupa cite ore a fiert doar ca am evaporat aproape tot sosuletul, of cind imi iese si mie o friptura buna :evil: ) cu sformato (nu stiu cum sa-i zic pe romaneste) de conopida romanesco (aia verde deschis) , era conopida fiarta amestecata cu 2 oua si o bucata de ementhal taiata bucatele mici, coapta apoi la 200°C pina ce s-a copt :mrgreen: si rasturnat cind era rece.
Imagine atasata: 54_92cff8138a26c8f4324e8776b75cbf5e.jpg

#479 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 January 2010 - 07:05 AM

sformato , cred ca budinca sau flan as zice eu, dar fara mare convingere :biggrin:

#480 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,425
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 January 2010 - 08:55 AM

stella a spus:

sformato , cred ca budinca sau flan as zice eu, dar fara mare convingere :-*

budinca cred ca e mai potrivita, dar nu-mi venea deloc in minte aseara :roll:
flanul nu e ca un souflè la care trebuie batute spuma albusurile?

Arata acest topic


  • 790 Pagini +
  • « Prima
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi