
Ce ati gatit astazi?
#8241
Postat 27 October 2013 - 05:55 PM

#8243
Postat 28 October 2013 - 03:35 PM

Asa arata in sectiune rulada


Am servit si cu mazare

si salata verde cu ridichi

#8244
Postat 28 October 2013 - 04:15 PM

#8245
Postat 28 October 2013 - 08:07 PM
Am mai facut supa radauteana, iar pentru cina, tarta de brocoli cu creveti (merci Daniella).

#8246
Postat 29 October 2013 - 10:51 AM
ce de ai gatit!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#8247
Postat 29 October 2013 - 02:32 PM

#8248
Postat 01 November 2013 - 02:47 PM


Restul le-am reciclat ,le-am facut cu sos(marinate)si cu piure

Si o salatica vesela


#8249
Postat 01 November 2013 - 04:05 PM

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#8250
Postat 02 November 2013 - 07:50 PM



#8251
Postat 02 November 2013 - 11:36 PM
Si supa de curcan cu galuste.
Si pate de casa.
Si musaca cu vinete
#8252
Postat 03 November 2013 - 02:37 PM



Am mancat pe balcon la aer,domnu' Geany' a vrut mamaligusion'


Asa ca am facut si bulzisori(umpluti cu branza de burduf de oi)



Am mai facut cotlet de porc cu mujdei si carnati proaspeti (astia din urma tot pofta lui domnu' Geany


Bub' in schimb a spus scurt:''Mici''


Asta fu' !

#8253
Postat 06 November 2013 - 03:46 PM


Nu-i nimic ,va povestesc azi.Domnu' Geany' s-a jucat iar cu bulzisorii lui

Niste pui( cam parpalit daca ma intreaba cineva...dar cum nu ma intreaba nimeni


Si ia sa incercam muraciunile' sa vedem cum sunt...

Bune,dar mai trebuie sa se mureze...
Azi,(de fapt mi se pusese de ceva timp pata pe sarmale)doar am pregatit sarmalele,dar maine abea o sa le pun la foc mic la cuptor

Asa ca mi-a ramas mijlocul de la varza murata,pe care am transformat-o in salata(cu ulei si piper)

Din lipsa de timp ,servita alaturi doar de cartofi prajiti fierbinti pe care am pus putina branza grasa de burduf de oi (ca sa se topeasca branza)

Si gata,maine sarmale!!
#8256
Postat 07 November 2013 - 02:50 PM
#8257
Postat 07 November 2013 - 02:52 PM
#8258
Postat 07 November 2013 - 02:54 PM
Geany, la 07 November 2013 - 02:52 PM, a spus:
Daca platesti bine (vreo 2-3 oale de sarmale) nu-i spunem!

#8259
Postat 07 November 2013 - 02:54 PM

[/quote]
La mine se mananca pe rind, care cum vine sau pleaca de acasa, asa ca nu-mi mai arde de fotografiat

Mi-ai facut pofta de sarmale, poate invart cateva si eu zilele viitoare, acum nu am ingrediente

