Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 790 Pagini +
  • « Prima
  • 412
  • 413
  • 414
  • 415
  • 416
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#8261 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 07 November 2013 - 03:01 PM

Vezi postareaCarmen L, la 07 November 2013 - 02:54 PM, a spus:

Mi-ai facut pofta de sarmale, poate invart cateva si eu zilele viitoare, acum nu am ingrediente :)

Mama a mai gasit ardei buni de umplut,dar mie imi era de sarmale.. :drool: ...imi era!..ca acum nu-mi mai e.. :)

:)

#8262 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 07 November 2013 - 03:18 PM

Vezi postareaGeany, la 07 November 2013 - 03:00 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 07 November 2013 - 02:54 PM, a spus:


Daca platesti bine (vreo 2-3 oale de sarmale) nu-i spunem! :toothy9;

Ok. dar aduci si tu vreo visinata sau vreun must :occasion14:

Bine, noi cu visinata si minorii cu mustu'. :headbang:

#8263 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 November 2013 - 03:28 PM

Vezi postareaFoxyy, la 07 November 2013 - 03:18 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 07 November 2013 - 03:00 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 07 November 2013 - 02:54 PM, a spus:


Daca platesti bine (vreo 2-3 oale de sarmale) nu-i spunem! :toothy9;

Ok. dar aduci si tu vreo visinata sau vreun must :occasion14:

Bine, noi cu visinata si minorii cu mustu'. :headbang:


...si toti la galuste :appl: ...arata wow Gianino. Pofta mare

#8264 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 07 November 2013 - 03:55 PM

Hi hi! Sar-na' :headbang:

Deci pofta fu' a mea,dar hunii s-au bucurat cel mai mult,eu mai mult m-am saturat de miros si de degustat ,asta e...''soarta''! :occasion14:

Poate de craciun mananc si eu cu pofta facute de matusa Marlena in ulcica de lut (cand sunt facute de altcineva ,e alta poveste) :toothy9;

#8265 Useril este offline   Destiny 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 07 November 2013 - 09:04 PM

si eu tot...sarmale :occasion14:

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-244-13838510036523.jpg

si pofta sotului

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-244-1383851038902.jpg

si o ciorba de burta

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-244-13838510662167.jpg
Prietenii advarati sunt rari

#8266 Useril este offline   cristinaD 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 328
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationV.A.

Postat 09 November 2013 - 05:13 PM

Mi-ati facut pofta de sarmale, dar mai astept pana mi se mureaza varza.

Azi, supa de dovleac cu gorgonzola, reteta Maya. Multumesc, foarte buna!

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-174-13840097689943.jpg

Si o tocana cu carne de porc pe principiul beef bourguignon cu garnitura de orez

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-174-13840099520166.jpg

#8267 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 10 November 2013 - 03:21 PM

Azi mi-a fost pofta de o focaccia cu ceapa,asa arata inainte sa o bag la cuptor

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-13840894782923.jpg

Din pacate bub' si-a aratat nemultumirea :71: ,cica el nu mananca asa ceva,drept pt. care i-am pus la un moment dat si felii de salam crud-uscat si cascaval,ca ma amenintase ca ma lasa sa ma lupt singura cu ea,asa ca pana la urma a iesit asa :wub:

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-13840895740941.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-13840895793762.jpg

M-am nervat' si mi-am facut o salata

#8268 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 10 November 2013 - 10:14 PM

Ce de bunatati faceti, doamnelor! :wub:

Noi avem ciorba de zarzavat si o placinta cu pui, mazare si porumb ca aici
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#8269 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 10 November 2013 - 10:26 PM

Ce bine arata placinta acolo Aura :wub: (cred ca o uitasem,sau mi-a scapat )cat despre ciorba de zarzavat nu mai spun asi manca-o si cu ochii,dar poate fac poimaine sau chiar raspoimaine,ca maine chiar nu am timp :71:

#8270 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 10 November 2013 - 11:41 PM

Supa crema de broccolli si sfecla rosie.
Tarta de broccolli cu linte rosie si provolone

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#8271 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 10 November 2013 - 11:57 PM

Pulpita de pui cu bacon, acompaniata de rizotto cu sparanghel

Nu pricep ce au cele doua posturi, ca mi s-a dublat si acum fisierele atasate se replica ... :floare:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_11_2013/post-685-1384123068576.jpg
  • Imagine atasata: monthly_11_2013/post-685-13841230597062.jpg
  • Imagine atasata: monthly_11_2013/post-685-13841228080499.jpg


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#8272 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 11 November 2013 - 12:27 AM

Geany, sa o faci ca e buna. De ciorba de zarzavat imi era si mie pofta.

Dani, m-ai omorat cu tartale tale. Arata super si asta cu linte.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#8273 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 11 November 2013 - 12:35 AM

Pai asa parca se mananca mai cu spor de catre piciomeni broccolli.
Am simplificat: nu mai oparesc broccolli in prealabil, iese la fel. :thumleft:Lintea rosie cruda, doar spalata bine. Mai simplu si sanatos nu se poate ... blat/faina nu are ... :floare:

Geany, ce faci tu cu ceapa aia din foccaccia? eu stiam taiata julien subtiratic de tot si se pune cruda..., dar tu parca ai calit-o?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#8274 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 11 November 2013 - 01:13 AM

Dani, deci conopida si lintea le pui crude? Si in rest amestecul de oua+iaurt+lapte? Interesant.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#8275 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 November 2013 - 08:01 AM

Vezi postareaDaniella, la 11 November 2013 - 12:35 AM, a spus:


Geany, ce faci tu cu ceapa aia din foccaccia? eu stiam taiata julien subtiratic de tot si se pune cruda..., dar tu parca ai calit-o?


Da ,asa ar trebui facuta ,taiata julien subtire si pusa cruda,dar nu-mi vor hunii :floare: ,asa ca am calito putin .

#8276 Useril este offline   roth 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 103
  • Inregistrat: 07-April 13
  • LocationBucuresti

Postat 11 November 2013 - 08:52 PM

Pateu din ficat de vitel si o varza calita cu afumatura fac deliciul bucatariei mele in acest moment.
Poze mai tarziu ...sper

#8277 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 11 November 2013 - 09:57 PM

Mie mi-a fost pofta de ficat de porc prajit. L-am mancat cu muraturi si muuult usturoi.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#8278 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 12 November 2013 - 02:40 PM

Mai intai va povestesc de ieri bla-bla fara poze(nu vusei timp din cauza de sultan :D ...Eii!!care sultan?!! :) ...telenovica ,bre' :D :D )

Deci am gasit cozi de somon (doar trunchiul ala de la coada) cu 18 lei kg.,asa ca i-am luat lui domnu' Geany'(ca noi restu' nu servim)si le-am inabusit in tigaie cu putin ulei maslinos,2 rondele de lamaie ,un strop de apa,putin vin alb,tot cu capac,l-am inabusit.Am facut separat cartofi natur,si un sos de smantana(rece,nu fiert),smantana dezlegata cu putina apa calduta,sare piper,marar verde tocat si am innecat in farfurie si bucatile de somon inabusit(stropite cu zeama de lamaie) si cartofii natur cu sosul,asta de smantanica,cu marar+ salata verde,domnu' Geany' a fost in extaz...Dar eu nu am mai avut timp sa poznez'

aaa,am mai avut si branza cu smantana,la asta am poza

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-13842598904742.jpg

Azi in schimb ca mai aveam smantana,o ciorbita radauteana servita cu ardei iuti

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-13842599295053.jpg

Si pui cu smantana(ciulama) servit cu mamaliguta calda

Imagine atasata: monthly_11_2013/post-405-13842599240781.jpg

#8279 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 12 November 2013 - 08:38 PM

Vezi postareaaura, la 11 November 2013 - 01:13 AM, a spus:

Dani, deci conopida si lintea le pui crude? Si in rest amestecul de oua+iaurt+lapte? Interesant.


Da, de data asta am pus broccolli crud, desfacut in buchetele (tulpina nu am pus deloc, am facut-o supa crema). O ceasca de linte rosie (ea oricum fierbe extrem de repede) am spalat-o bine si am lasat-o un pic in strecuratoare. Am mai pus si vreo 2 linguri de pastarnac deshidratat in acelasi scop ca si pe linte, pentru a absorbi lichidul lasat de broccolli. Am pus amestecul de smantana-oua si branzeturi (vreo 250 g) + condimente de care doresti. Am dat la foc mai mititel (Cam 160 grade) vreo ora, ca sa nu se mai rumeneasca asa repede deasupra. Broccolli a iesit de aceeasi consistenta ca si cel fiert. Lintea era fiarta perfect, al dente si nu am mai avut lichid deloc. Se face si mai rapid asa. Maine poate incerc caprescul lui Ralesu. Am luat dovlecei, dar am uitat de marar :cheers:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#8280 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 12 November 2013 - 08:40 PM

Vezi postareaGeany, la 11 November 2013 - 08:01 AM, a spus:

Da ,asa ar trebui facuta ,taiata julien subtire si pusa cruda,dar nu-mi vor hunii :sad3: ,asa ca am calito putin.

Aaaaa, bravo, le faci poftele, dupa cum le vor ... ! :cheers:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

Arata acest topic


  • 790 Pagini +
  • « Prima
  • 412
  • 413
  • 414
  • 415
  • 416
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi