floricica, la 02 February 2014 - 08:42 PM, a spus:
Geany, la 31 January 2014 - 07:52 PM, a spus:

eu nu mi-am batut capul sa mai fierb si la fasole,asa ca am luat o conserva de fasole boabe si doar le-am mixat cu ceapa prajita,mujdei si piper

Eu mai fierb o tura fasolea din conserva cu cimbru si dafin, doar 10 minute sa se incalzeasca,sa ia arome si mi se pare ca se paseaza si absoarbe uleiul, usturoiul (uneori mai pun o lg de mustar sau o lg de zeama de lamaie..adica un acid ) mai bine decat cea rece. Prestat si eu alaltaieri.

si gym , Moatzo, si de ala

La Koral m-as duce dar cred ca n-am apuca sa mancam cat am vorbi
Frumos tot
Scuze! Flori',ma grabii sa postez si nu vazui postarea ta!
Eu o pun la sf. calirii cepei,doar cat sa se incalzeasca si pun si eu putin cimbru ,am incercat si eu in trecut cu mustar si putina zeama de lamaie,dar moldoveanului meu nu-i placu'

(la fel humusul,nexam..)
Ce imi mai place mie,din fasolea boabe de la conserva(asa ne blenduite/mixate,boabele) sa fac si salata cu ceapa rosie,putin cimbru,piper,masline ,ulei, otet
Ia chiar zilele astea sa prestez si de aia( lui domnu' Geany' o sa-i trantesc si o conserva de tonno,deasupra...la salata di fasoli' bre' nu lui

)