
Ce ati gatit astazi?
#8461
Postat 05 March 2014 - 10:13 AM

#8462
Postat 05 March 2014 - 05:22 PM
#8463
Postat 05 March 2014 - 05:25 PM

Eu am avut o tentativa acum vreun an... dar a fost cam firimitat si nu am putut face mare lucru cu el.... pana la urma l/am prajit cu ceapa si ou

#8465
Postat 05 March 2014 - 07:43 PM
Nu ma chiunui prea mult cu pregatirea. Il spal, sterg un pic, sarez bine si-l invelesc in hartie de copt, apoi il arunc pe piastra.
Se face foarte repede. La un moment dat, spre sfarsit, deschid pachetelul ca sa iasa aburul si sa se rumeneasca continutul, dar tot pe hartie ramane.
Un deliciu!
Ia sa vad daca gasesc sa cumpar, ca mi-ai facut pofta.
#8466
Postat 05 March 2014 - 09:14 PM
#8467
Postat 06 March 2014 - 10:59 PM
#8469
Postat 24 March 2014 - 09:40 PM


Ciorba de legume ( morcovi, telina, gulie,patrunjel si conopida din congelator, combinate cu leurda, frunze de ridichi, ceapa verde, urzici si macris din piata... plus o rosie din frigider, mult patrunjel verde si leustean)
Imagini atasate
#8470
Postat 24 March 2014 - 09:42 PM
Imagini atasate
#8471
Postat 25 March 2014 - 08:51 AM
koral, la 24 March 2014 - 09:40 PM, a spus:


Ciorba de legume ( morcovi, telina, gulie,patrunjel si conopida din congelator, combinate cu leurda, frunze de ridichi, ceapa verde, urzici si macris din piata... plus o rosie din frigider, mult patrunjel verde si leustean)
Leusteanul ala imi face cu ochiul in stil barbar.....

Ce fel de frigider ai tu, de-ti da si rosii? Al meu n-are, degeaba-l verific......

#8472
Postat 25 March 2014 - 06:28 PM

Voiam sa spun ca aveam o rosie stinghera in frigider, cam moale pentru salata, asa ca am pus-o si pe ea in ciorba.

S-a si terminat ciorba cu pricina, maine fac de gulioare .
#8473
Postat 26 March 2014 - 08:15 AM
koral, la 25 March 2014 - 06:28 PM, a spus:

Voiam sa spun ca aveam o rosie stinghera in frigider, cam moale pentru salata, asa ca am pus-o si pe ea in ciorba.

S-a si terminat ciorba cu pricina, maine fac de gulioare.
Mi-am inchipuit ca asa ai patit.

#8475
Postat 26 March 2014 - 04:23 PM

Eu nu mai pun smantana, din cauza de calorii multe, dar se mai poate pune la sfarsit o lingura de smantana grasa- dupa ce e stins focul.
Foxyy- patesc des din astea , mai ales cand vreau sa simplific explicatiile- evident ca nu reusesc decat sa ma complic mai mult...

#8476
Postat 27 March 2014 - 03:53 PM

Supa de rosii(am gasit la lidl paste alfabet ca sa-l incant pe bub' ,se vede ca-si fac efectul,de cand ii tot ameninta doamna cu testul de evaluare la mate' abea azi l-a dat si a luat f.b



Si pastai cu sos (ca am niste muraciuni' super de exterminat


#8477
Postat 27 March 2014 - 07:22 PM
Imagini atasate
#8479
Postat 28 March 2014 - 07:59 AM
#8480
Postat 28 March 2014 - 07:59 AM