Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 774 Pagini +
  • « Prima
  • 511
  • 512
  • 513
  • 514
  • 515
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#10241 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 September 2016 - 05:47 PM

Vezi postareamoatza, la 18 September 2016 - 05:23 PM, a spus:

somon cu legume picante (ieri, pana se facu vitzelul)

era sa ma sperii, credeam ca somonul era in burta vitelului :hug:
Eu ramin mereu interzisa de munca pe care o prestati mereu cu jumatatile astea de animale :thumleft:

#10242 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 18 September 2016 - 06:43 PM

Vezi postareaPisi, la 18 September 2016 - 03:47 PM, a spus:

No fast food la mine... :thumleft:



Atasament 20160918_143237.jpg


Mai Pisi, mai...bine ai venit pe aici =))
:hug:

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#10243 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 18 September 2016 - 08:01 PM

Vezi postareaPisi, la 18 September 2016 - 03:47 PM, a spus:

No fast food la mine... :hug:




:thumleft:
Ne-ai adus o farfurie de "slow food"!
Ai o bere de la mine.Sau poate un vin? O tarie? O cafea? =))

#10244 Useril este offline   Pisi 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 18-September 16

Postat 18 September 2016 - 08:08 PM

Vezi postareaAdriana, la 18 September 2016 - 05:45 PM, a spus:

Vezi postareaPisi, la 18 September 2016 - 03:47 PM, a spus:

No fast food la mine... :thumleft:

No bine ai venit la noi!


Bine v-am gasit :hug:

#10245 Useril este offline   Pisi 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 18-September 16

Postat 18 September 2016 - 08:12 PM

:thumleft:

#10246 Useril este offline   Pisi 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 18-September 16

Postat 18 September 2016 - 08:17 PM

Vezi postareaEataly, la 18 September 2016 - 08:01 PM, a spus:

Vezi postareaPisi, la 18 September 2016 - 03:47 PM, a spus:

No fast food la mine... :hug:




:thumleft:
Ne-ai adus o farfurie de "slow food"!
Ai o bere de la mine.Sau poate un vin? O tarie? O cafea? =))


=)) un vin alb.

#10247 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 18 September 2016 - 08:25 PM

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-9-14742229446284.jpg

De data asta am o Bonarda rosie.

Azi "meatless sunday": rosioare cherry, ceapa rosie(Tropea) si cuburi de paine de secara.La final cascaval(Asiago).

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-9-14742230959789.jpg

Nimic pretentios:

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-9-14742231159976.jpg

#10248 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 18 September 2016 - 08:35 PM

Vezi postareaPisi, la 18 September 2016 - 08:17 PM, a spus:


=)) un vin alb.


Hi hi hi! Pisi stiee!! Miaaww!! =)) :thumleft:

Eataly,am retinut,arata bestial musai sa o comit si eu! :hug:

Eu astaseara,lovesc cu o pizza,(Ale' e di'vin' jur pe rosu si pe cuvant de pionier =)) )

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-405-14742237083901.jpg

#10249 Useril este offline   Pisi 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 18-September 16

Postat 18 September 2016 - 08:48 PM

De data asta am o Bonarda rosie.

Azi "meatless sunday": rosioare cherry, ceapa rosie(Tropea) si cuburi de paine de secara.La final cascaval(Asiago).


Nimic pretentios:


:thumleft: insa arata foarte gustos..

#10250 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 September 2016 - 10:59 PM

Vezi postareaEataly, la 18 September 2016 - 08:25 PM, a spus:

Azi "meatless sunday": rosioare cherry, ceapa rosie(Tropea) si cuburi de paine de secara.La final cascaval(Asiago).

adica s-ar putea face cu piine uscata?

#10251 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 19 September 2016 - 07:32 AM

Vezi postareaAdriana, la 18 September 2016 - 05:47 PM, a spus:

Eu ramin mereu interzisa de munca pe care o prestati mereu cu jumatatile astea de animale :appl:


nu chiar jumatate, ci un sfert de vitel, ceea ce inseamna o pulpa din spate plus doua coaste. adica 30 de kg*14lei=420lei, cca 90euro. si-n asta intra si bonusul de care ziceam :thumleft:
avem antrenamet, nu-i chiar moarte de om si merita avand in vedere calitatea produsului. l-am transat, curatat de pielite, am facut portii si pisicilor si cainilor pe care-i avem in grija, toata lumea multumita!

#10252 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 19 September 2016 - 07:56 AM

Eu aveam niste suvite de piept de pui pe care le-am pus intr-o punguta cu niste curcuma si un alt amestec de condimente plus un pic de faina, le-am agitat nitel si apoi le-am aruncat in tigaia in care pusesem un pic de lapte, a inceput sa fiarba si sa se lege imediat sosuletul asa ca am mai adaugat un pic de apa si am lasat pina pieptul era gata, servit cu mamaliga din ziua de dinainte a fost foarte bun
Imagine atasata: monthly_09_2016/post-4-14742645816832.jpg

#10253 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 19 September 2016 - 09:05 AM

Vezi postareaAdriana, la 18 September 2016 - 10:59 PM, a spus:

Vezi postareaEataly, la 18 September 2016 - 08:25 PM, a spus:

Azi "meatless sunday": rosioare cherry, ceapa rosie(Tropea) si cuburi de paine de secara.La final cascaval(Asiago).

adica s-ar putea face cu piine uscata?


Pai daca painea e uscata o pui la sarsit, sa absoarba sosuletul lasat de legume si suficient sa topeasca si cascavalul. :thumleft:

#10254 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,244
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 19 September 2016 - 09:36 AM

Incerc, mersi

#10255 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 September 2016 - 12:14 PM

Povestisem la han ca am vazut pe net si m-a incantat ideea de lazagnia cu ravioli (se pun in straturi cu sos si branza) poza de pe net..

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-405-14745391094312.jpg

Azi le-a venit randul ca am gasit la lidl ravioli cu 3 lei si ceva pachetul,si cam astea sunt ingredientele ,vreau sa fac un sos alb (besamel) un sos rosu,si pus in straturi cu cascaval si parmezan

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-405-14745391476046.jpg


Imagine atasata: monthly_09_2016/post-405-14745391797505.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-405-14745391853644.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-405-14745391915263.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-405-14745391972918.jpg

#10256 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 22 September 2016 - 01:38 PM

Bravo, arata foarte bine!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#10257 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 September 2016 - 01:48 PM

:-* Hunii au fost f. incantati,au mancat tot,e rapid de facut,se portioneaza usor,dar dupa gustul meu trebuie ravioli de aia de calitate,buni de la mama lor,astia care i-am avut eu,ca si umplutura ma refer ,sunt asa si asa(eu nu am simtit nici un gust de ciuperci) :appl: in sensul nu e rau dar nici prea grozav,in rest sosurile si branzeturile au facut toata treaba,din punctul asta de vedere :thumleft:

#10258 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 22 September 2016 - 02:36 PM

Bine de stiut! Poate gasesti cu prosciutto!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#10259 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 22 September 2016 - 08:18 PM

Vezi postareazerda, la 22 September 2016 - 02:36 PM, a spus:

Bine de stiut! Poate gasesti cu prosciutto!

Daa!! am mai luat si foi de lasagnia simple de la lidl cu 4 lei cutia,alea sunt bune ca am mai luat imi iese de doua ori sa fac ,la marimea tavii/formei mele :thumleft:

#10260 Useril este offline   Peter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 22 September 2016 - 08:25 PM

Ma declar fan Geany. :thumleft:

Numai slowfood nu este. Dar e lecker. Cu ceva Spätzle si un sos pe langa.
Friptura de curcan

Imagine atasata: monthly_09_2016/post-27-14745686959795.jpg

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

Arata acest topic


  • 774 Pagini +
  • « Prima
  • 511
  • 512
  • 513
  • 514
  • 515
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

25 useri citesc topicul
0 membri, 25 vizitatori, 0 utilizatori anonimi